jagode penjačice Mont Everest |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Korisnik | |
BubaSanja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mamaa, obavezno javim. Poslala sam narudžbenicu u utorak.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
a susjed prije tri tjedna i još ništa nije primio
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ovo su neke od mojih iz čakovca
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijan023 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 29 |
Izgleda da ćemo Triša i ja prvi jesti ove jagode....
Zar ti to nisu premale posude mamma....ja sam ih sadio po dvoje u velike tegle promjera 60cm....ipak bi to trebalo ići barem metar u zrak??
|
|
![]() |
|
BubaSanja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 43 |
Danas sam bila kod svekrve i saznala da je i ona naručila iz Šibenika i stigle su joj, čekala je cca 3 tjedna. Vidjela sam ih, izgledaju skroz ok :-)
|
|
![]() |
|
motoivana ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
Bok društvo ja sam nova na ovom forumu baš ste mi ok pa sam se registrirala da se mogu i ja javiti. I ja sam naručila jagode iz čakovca i to prije jedno tri tjedna al nismo znali tj. niko nam nije rekao da bi te jagode se trebale prvo namočiti jedan dan i zatim ih držati u teglici mjesec dana tako da smo mi svoje jagode odma posadili u vrt i sad one samo stoje na mjestu listovi se posuše pa onda izađu drugi i tako u krug ima li tko od vas kakav dobar savjet ili slično iskustvo?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moje su ti isto iz Čakovca, došle su mi za dva dana, jer smo tako tražili, malo je skuplje, ali dođu skroz svježe. Da držala sam se savjeta, posadila iz u male teglice, promjera 15 cm, sada cvjetaju, izgledaju super, ali bez obzira na sve u petak idu u vikendicu i selim ih direktno u zemlju, pa što bude.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
teta ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
Pozdrav ja sam nova i evo upravo zbog tih famoznih jagoda sam se registrirala jer ja sam svoje naručila iz Šibenika,a kupon sam pronašla u Gloria IN reviji.Ima već tri tjedna,ali jagoda nema.Nisam ljuta,ali nije mi jasno da li je to stvarno neka patka,jer evo jučer je takav isti kupon objavljen u 24 sata najčitanijem dnevnom listu.Kako tome lopovluku stati na kraj.
|
|
![]() |
|
marijan023 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 29 |
Dobrodošla teta
![]() Pročitaj cijeli topic pa češ nači kontakt podatke od rasadnika Iva kraj Čakovca. Cijena za 5 komada je duplo manje nego preko toga famoznog oglasa. Ako pogledaš slike od mene i od Triše koji smo ih kupili u tom rasadniku vidjet ćeš da ćemo ih uskoro i jesti. Dođu ti odmah drugi dan putem hp-expressa....
|
|
![]() |
|
teta ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
Zahvaljujem marijan023 na pomoći.
Ali sada me muči nešto drugo,a to je da li mi je kasno sada naručivati te jagode,jer one vjerojatno sada već naveliko cvjetaju. |
|
![]() |
|
BOSKO ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2009 Lokacija: Zimbabwe Status: Offline Bodovi: 5 |
Bok ljudi
|
![]() |
|
jassmin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 6 |
Zdravo svima ljubiteljima jagodica puno pozdrava iz Krusevca (Srbija ) puno vas voli Jasmin
|
|
![]() |
|
Mislim da neće biti problema jer je to vrsta koja raste sve do listopada (mjesečarke)...no bilo bi najbolje da nazoveš rasadnik pa da ti oni daju savjet...
|
|
![]() |
|
O k ja u pnedjeljak zovem Cakovec i narucujem svoje jagode kada dodju javit cu vam.
|
|
![]() |
|
Mom susjedu su konačno stigle Mont everestice iz Šibenika- uzela sam od njega 5 komada. Pa ću sada moći uspoređivati Šibenčanke i Čakovčanke
![]() Prvo što sam primjetila je način pakiranja- Čakovčanke dolaze s malo zemlje, zapakirane u kutiju- vidi se da su uzgajane i vađene iz zemlje- Šibenske dolaze pakirane po 5 kom u plastičnoj vrečici vezane gumicom bez trunke zemlje- iako je uočljivo da imaju izrazito razvijen korijen dok je sama biljka tek propupala- ćak se može dobiti dojam da je možebitno uzgajana nad vodenim rešetkama (ovo je moj osobni dojam- neznam činjenično stanje).
I jedne i druge su posađene prema primljenim uputstvima i sad čekam da vidim šta će se dalje dešavati.
Isporuka je za Čakovčanke bila dva dana a za Šibenčanke 4,5 tjedna.
|
|
|
|
![]() |
|
malena_38 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Evo vam jagode stablašice Mont Everest koje sam proizvela sama a i kupila u rasadniku Iva u Čakovcu,ova je od jedne koju sam držala u zatvorenom prostoru a zasađena je na početku trećeg mjeseca.. Sadnica jedne jagode stoji 9kn.Tako da vidite da postoje stablašice samo treba malo znanja oko njih.Hvala
Evo vam i neke slike (klikni na link ispod): http://img245.imageshack.us/my.php?image=p4110086.jpg http://img17.imageshack.us/my.php?image=p4110087.jpg http://img17.imageshack.us/my.php?image=p4110089w.jpg http://img410.imageshack.us/my.php?image=p4110090.jpg http://img410.imageshack.us/my.php?image=p4110091.jp |
|
![]() |
|
Sory ali tvoje slike nisam mogla ovoriti da ih vidim nesto nije u redu.
![]() probaj ponovno ih postaviti. LJudi ja sutra zovem cakovec za svoje jagodice |
|
![]() |
|
malena_38 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
kopiraj linkove u web tražilicu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |