Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Voće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jagode penjačice Mont Everest
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

jagode penjačice Mont Everest

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 15>
Korisnik
Poruka
BubaSanja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BubaSanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 11:46
Mamaa, obavezno javim. Poslala sam narudžbenicu u utorak.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 18:16
a susjed prije tri tjedna i još ništa nije primio
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 16:50
ovo su neke od mojih iz čakovca
Na vrh
marijan023 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 29
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijan023 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 18:13
Izgleda da ćemo Triša i ja prvi jesti ove jagode....
Zar ti to nisu premale posude mamma....ja sam ih sadio po dvoje u velike tegle promjera 60cm....ipak bi to trebalo ići barem metar u zrak??
Na vrh
BubaSanja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BubaSanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 22:46
Danas sam bila kod svekrve i saznala da je i ona naručila iz Šibenika i stigle su joj, čekala je cca 3 tjedna. Vidjela sam ih, izgledaju skroz ok :-)

Na vrh
motoivana View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje motoivana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 13:13
Bok društvo ja sam nova na ovom forumu baš ste mi ok pa sam se registrirala da se mogu i ja javiti. I ja sam naručila jagode iz čakovca i to prije jedno tri tjedna al nismo znali tj. niko nam nije rekao da bi te jagode se trebale prvo namočiti jedan dan i zatim ih držati u teglici mjesec dana tako da smo mi svoje jagode odma posadili u vrt i sad one samo stoje na mjestu listovi se posuše pa onda izađu drugi i tako u krug ima li tko od vas kakav dobar savjet ili slično iskustvo?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 15:27
Moje su ti isto iz Čakovca,  došle su mi za dva dana, jer smo tako tražili, malo je skuplje, ali dođu skroz svježe. Da držala sam se savjeta, posadila iz u male teglice, promjera 15 cm, sada cvjetaju, izgledaju super, ali bez obzira na sve u petak idu u vikendicu i selim ih direktno u zemlju, pa što bude.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
teta View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje teta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 16:53
 Pozdrav ja sam nova i evo upravo zbog tih famoznih jagoda sam se registrirala jer ja sam svoje naručila iz Šibenika,a kupon sam pronašla u Gloria IN reviji.Ima već tri tjedna,ali jagoda nema.Nisam ljuta,ali nije mi jasno da li je to stvarno neka patka,jer evo jučer je takav isti kupon objavljen u 24 sata najčitanijem dnevnom listu.Kako tome lopovluku stati na kraj.
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijan023 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 17:50
Dobrodošla teta   smile99

Pročitaj cijeli topic pa češ nači kontakt podatke od rasadnika Iva kraj Čakovca. Cijena za 5 komada je duplo manje nego preko toga famoznog oglasa. Ako pogledaš slike od mene i od Triše koji  smo ih kupili u tom rasadniku vidjet ćeš da ćemo ih uskoro i jesti. Dođu ti odmah drugi dan putem hp-expressa....
Na vrh
teta View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje teta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 16:39
  Zahvaljujem  marijan023 na pomoći.
Ali sada me muči nešto drugo,a to je da li mi je kasno sada
naručivati te jagode,jer one vjerojatno sada već naveliko
cvjetaju.
Na vrh
BOSKO View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BOSKO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 22:49
Bok ljudi Smile da se i ja ukljućim iz Krapinsko Zagorske županije, sa strahom sam čitao vaše rasprave o naravno jagodama koje sam danas dobio iz Šibenika jer me kćer nagovorila da kupimo Clap, sa strahom zato jer nisam znao šta kupujem ali sam radoznao i sve volim probati pa i to s jagodama, platio sam 5 sadnica sa poštarinom 145 kuna strašno jer sad kad čitam vaše postove doznao sam da u Čakovcu jedna sadnica košta 9 kuna, ma ajde za prolivenim mlijekom se ne plače, danas smo posadili jagode koje izgledaju dosta grižavo još nemaju lišća več su samo klice. Teta veliš da je kasno za posadit jagode jer su u cvatu , nije jer one nisu osjetljive pa vidiš da svi imamo te  čudesne jagode pa zašto nebi imala i ti samo naruči iz Čakovca brže ti dođu ja sam svoje iz Šibenika čekal 3 tjedna a do Čakovca imam sat vremena s autom, e da imam ideju često sam u Rijeci svaka dva tjedna i vi s mora me primite na ljetovanje a ja vam dofuram sadnice jagoda iz ČakovcaLOLLOLLOL.
Na vrh
jassmin View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassmin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 23:10
Zdravo svima ljubiteljima jagodica puno pozdrava iz Krusevca  (Srbija ) puno vas voli Jasmin
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijan023 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 16:03
Originalno poslano od člana teta teta napisao:

Zahvaljujem  marijan023 na pomoći.
Ali sada me muči nešto drugo,a to je da li mi je kasno sada
naručivati te jagode,jer one vjerojatno sada već naveliko
cvjetaju.

Mislim da neće biti problema jer je to vrsta koja raste sve do listopada (mjesečarke)...no bilo bi najbolje da nazoveš rasadnik pa da ti oni daju savjet...
Na vrh
teta View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje teta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 17:23
 O k  ja u pnedjeljak zovem Cakovec i narucujem svoje jagode kada dodju javit cu vam.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:32
Mom susjedu su konačno stigle Mont everestice iz Šibenika- uzela sam od njega 5 komada. Pa ću sada moći uspoređivati Šibenčanke i ČakovčankeSmile.
Prvo što sam primjetila je način pakiranja- Čakovčanke dolaze s malo zemlje, zapakirane u kutiju- vidi se da su uzgajane i vađene iz zemlje- Šibenske dolaze pakirane po 5 kom u plastičnoj vrečici vezane gumicom bez trunke zemlje- iako je uočljivo da imaju izrazito razvijen korijen dok je sama biljka tek propupala- ćak se može dobiti dojam da je možebitno uzgajana nad vodenim rešetkama (ovo je moj osobni dojam- neznam činjenično stanje).
I jedne i druge su posađene prema primljenim uputstvima i sad čekam da vidim šta će se dalje dešavati.
Isporuka je za Čakovčanke bila dva dana a za Šibenčanke 4,5 tjedna.
Na vrh
malena_38 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena_38 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 15:21
Evo vam jagode stablašice Mont Everest koje sam proizvela sama a i kupila u rasadniku Iva u Čakovcu,ova je od jedne koju sam držala u zatvorenom prostoru a zasađena je na početku trećeg mjeseca.. Sadnica jedne jagode stoji 9kn.Tako da vidite da postoje stablašice samo treba malo znanja oko njih.Hvala

Evo vam i neke slike (klikni na link ispod):

http://img245.imageshack.us/my.php?image=p4110086.jpg

http://img17.imageshack.us/my.php?image=p4110087.jpg

http://img17.imageshack.us/my.php?image=p4110089w.jpg

http://img410.imageshack.us/my.php?image=p4110090.jpg

http://img410.imageshack.us/my.php?image=p4110091.jp
Na vrh
teta View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje teta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 17:55
Sory ali tvoje slike nisam mogla ovoriti da ih vidim nesto nije u redu.Cry
 probaj ponovno ih postaviti.
LJudi ja sutra zovem cakovec za svoje jagodice
Na vrh
malena_38 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena_38 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:26
kopiraj linkove u web tražilicu
Na vrh
malena_38 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena_38 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:27

Na vrh
malena_38 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena_38 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:28

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.