Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 272> |
Korisnik | ||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Šta se čudiš ženo. I Triša ima Trišu, i kat.rea ima Reu ... Imaš li ti nekoga nihu možda?
I evo ti moja the best hoya pa se veseli i dalje:
![]() |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
I opet mi iz horoskopa završile u B..... Nemam ja ništa protiv da dođete kod mene! Dapače! |
||
|
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Jedva čekam sliku kad procvate!!!
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Auuuu, koji voštani cvijet. Moj nesuđeni cvjetić, propao mi je. Valjda sam ga zaljevala previše?
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
A kolko je stara ta tvoja hoya? Stvarno je ogromnaaa
|
||
![]() |
||
|
Malo ti toga ima kod mene što cvate. Malo sam se bila zanjela čitajući i gledajući tu po forumu, ali me zaustavljaju moji. Nedaju mi da širim cvjetnjak. Čak je pao dogovor da će se još dva dijela pretvoriti u travnjak sa ukrasnim grmovima. |
||
|
||
![]() |
||
|
Da ću ti poslati PP, a ono vidim - rak po horoskopu. Sad mi je jasno da projektiraš, istražuješ, kopaš .... Meni kažu - žena žrtva, a ja se s tim ne slažem.
Hoćeš da ti pošaljem grančicu? Lako se ukorjeni!
|
||
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ne "plaći" Hoya oni su stvarno u pravu. Travnjak i ukrasni grmovi su super kombinacija i manje posla, a vrlo efektno, ako još pomješaš grmove koji cvatu u različito godišnje doba onda uvijek imaš nešto što cvate.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Jesi li to ti opisivala sebe ili mene? |
||
|
||
![]() |
||
|
A ja razmišljam o tome kako ja mislim da idem unatrag ako koračam korak po korak. Sve mora biti po dva koraka...
|
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dakle račice - morate brzo trčati, jer vi volite hodati unatrak, no ima ovdje vidim jedna lavica (nadam se da nije djevica), i moja malenkost bikica će vas tjerati da trčite brzo, a onda ćemo niho i ja u Hoyino dvorište i sve nosima u Bosnu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
uff prekrasna je
![]() ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
pa kad toliko znate o rakovima šta je sa djevicama ili lavovima pošto ja neznam tačno šta sam od to dvoje
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Hoya vidjela sam tvoju hoyu i moram reči to je prava kapitalka , sigurno je prelijepa kad je u cvatu.
![]() |
||
![]() |
||
|
A znaš da sam ti mislila reći kad smo se srele drugi dan da prođeš kraj mene, ali mi se činilo da si u žurbi pa sam odustala. Sad mi je žao, ali bit će još prilike!
|
||
|
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
joj legenda si
|
||
![]() |
||
|
Je, samo jak joj je miris pa je onda vani. A na mom avataru je jedan od njenih cvjetova.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Da rakić sam. Osobina raka je da odmah gledamo koji je tko znak i osobine osobe, naša mana. Meni MM kaže da sam ko židov, još sam i krvna grupa B.
Inače sam kroz život najljepše uspomene imala sa rakovima ženama (naravno vi zločesti prijateljske ![]() ![]() Raka niti ne znaju dok ih ne upoznaju, a onda ih mnogi ljubomorno čuvaju. Bolje i iskrenije prijatelje ne možete naći. Ali smo tip "ISTINU kad rak servira zaboli", tko to zna cijeniti ima pravog prijetelja. Ja sam dosta nepovjerljiva i jako mi puno treba da popustim kočnicu, koga zavolim ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Četrnaest godina, a rezana je toliko da sam mogla još dvije ovakve napraviti (bez pretjerivanja).
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |