Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas malo panorame, svega udrobljenoga, slikano da dan Uskrsa
![]() i sad malo bliže
![]() Tu u krug ispod majske ruže sam smjestila isto malo kamenjarki pa tako i Hoyin iberix-snjeg i dobro napreduje.
perunike su već pune popoljki, bijele i plave
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Koja ljepotaaaa!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Idemo dalje, phloxići su isto sad krasni u starom prašćem kamenom koritu
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Panorama je baš za uživanciju. Sve je tako lijepo i prirodno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivnoooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma je l' moguće da je to od onog dilanja "trave" s Viškova? Da sam znala, "ćopnula" bih i ja nešto A floksići! Prekrasni!
|
|
![]() |
|
Magnolija iza kuće je procvala, a ova druga nešto štrajka, čudno mi je jer je više na suncu i uvijek je bila prva Evo ovu iza kuće, do nje je yuka i veliki šimšir
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E kad se ono beru trešnje da znam
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
nemam šta reći svi komplimenti divno je sve
|
|
![]() |
|
Tako brzo sad to sve cvate da ne stignem sve pohvatati, evo malo do jučer:
Najprije da se pohvalim procvao mi je crni tulipan, imala sam 3 ali evo ove godine barem jedan
![]() Jagodine mini perunike što sam ih dobila na pretprošloj kavi, sve cure koje su ih posadile, evo slike kao cvatu
![]() Palla di neve ( snježna lopta) će ove godine imati puno cvjetova, još je mlada ali brzo raste
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
hacijenda je to u pravom smislu te riječi, zabolile su me noge hodajući po njoj i razgledavajući.
Korijenko mislim da bi tvoji korijeni mogli još malo proviriti i u mom dvorištu koliko toga ima.
No ja ću čekat črešnje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
krasno korjenko
![]() |
|
![]() |
|
Nisam napisala da sam svo to kamenje teglila iz Brseča, pa tako Niho, ako uspijem utrpati Triši možda dobiješ jedan manji, onako sa mirisom mora.
Ispred tatinog pčelinjaka sam posijala lijepe kate koje mi je poslao Toni i sve su izašle - dio se vidi na prvoj slici. Ne moram vam ni objašnjavati kako izgleda zalijevanje, moram čekati mrak da se pčele smire i budu sve u košnjicama i onda idem zaliti . Jednom sam samo pokušala malo ranije i završilo je skoro kobno, naganjala me je sve do kuće.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Dve trešnje "lovranki" ili "hrustače" su krcate cvata i ako ostane tako bit će ih "na lopati" tako da kafe i črešnje su dobitna kombinacija, ili višnje i ona je za sad krcata. Ako ništa drugo onda uvijek imam jocker- višnje va rakije.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I za danas zadnje, majske ruže, ovaj grm je jako jako star i mislila sam da će se ove zime skroz posušiti, veseli me jer se obnavlja iz korijena i sad je sve OK
![]() ![]() U rano proljeće sam ga okružila kamenjem i dodala zemlju
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa kod tebe i kamen procvate
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja, i ja ... Kavica i trešnje - dobitna kombinacija. Kad god slikam mislim da je na slici manje lijepo. Ako su tebi slike ovakve - Ne, ne ja moram ovo vidjeti u živo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Nešto ne štima nema perunika evo ponavljam:
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pa još malo iz drugog kuta ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasno, Korijenko!
![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |