Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rose-moj decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rose-moj decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 19>
Korisnik
Poruka
Boki318 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 47
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Boki318 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:01
Bas su ti slatki okviri :)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:05
hvala vam puno Hug evo jedan mali pitar

Na vrh
tea... View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea... Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:14
Rose,okviri su ti prekrasni!Samo tako naprijed da možemo i dalje komentirati!zato i jesmo tu,da si pomažemo.smile73smile73
Carpe diem

Iskoristi dan
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:38
Bravo rose, samo naprijed, okviri su ti super...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 17:07
e sad kad te krenulo, idemo dalje     a ne ne tako   
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 17:31
Clap samo naprijed, hoćemo još!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 17:48
hvala vam puno Hug goge moja moram trazit dalje predmete na kojima mogu radit decoupage,kupovat ih nemogu,a kod kuće nemam nista na čemu bi mackalaCry
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 18:08
okviri su super! Smile  i ja čekam tvoje nove radove.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 18:21
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

hvala vam puno Hug goge moja moram trazit dalje predmete na kojima mogu radit decoupage,kupovat ih nemogu,a kod kuće nemam nista na čemu bi mackalaCry

Ma imaš Rose,sigurno koju šalicu ili tanjurić, nekakvu kutijicu, staklenku, pitar, dašćicu, pločicu, kameni oblutak, pa pogledaj malo na čemu su sve cure radile,Wink ne odustaje se samo tako

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 18:32
imam jos jedan slobodan pitar,oblutke ne koristim,na vece površine uopče ne pokusavam mackati jer su radovi bili doslovno katastrofano loši pa su završili na deponiju
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 18:39
1. sve sto ne ispadne kako želis možeš oprati i raditi ponovo
2. probaj sa bocama (ili staklenkama) njih sigurno imaš
3. probaj raditi prstima - umjesto četkicom, na većim površinama i samo preko salvete - ne i ispod - meni se manje stvaraju nabori...

i rose... ne budi toliko samokritična smile79

ruža je ruža je ruža ....
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 23:26
Ma hvala rose što si podijelila s nama svoje sličiceWink..podsjećaš me na mene..dugo mi je trebalo da se odlučim ovdje javiti..pa onda brzo odustanem Confusedako mi ne ide, ali svi ovi krasni ljudi što su ovdje s nama su poticaj, uvijek uskoče savijetom i pomoć nikad ne izostane..zato hajmo dalje s radovima..
Možeš iskoristiti i staklenke od npr. pekmeza, krastavaca, vidim cure su koristile kutije od pringles čipsa(ne znam točno kako se piše), pa limenke od nescaffea, čak sam vidjela rad i na dasci za wc-izvrsna idejaBig%20smile..u ofertisimi ima jeftinih tanjura, kutijica..ili ako imaš stare pepeljare..LOLLOLbaš sam se raspisala..
Samo naprijed, čekao svi tvoje radove...
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 23:33
hvala ti vilavita,evo hvala bogu na krastavcima i majoneziLOL pa imam na čemu mackati,danas sam bojala jedan prazni pitar,moram ga jos malo obojat prije nego počmem mackat salvetu
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 07:46

Potraži po starim tavanima od susjeda, uvjek će se nešto naći što ljudi žele baciti u smeće. Rješit ćeš ih otpada, a tebi će biti zadovoljstvo raditi na njima.

ANĐELKA
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 08:30
ova dva okvira su super Thumbs%20Up 
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 11:21
hvala ti duda Hug
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 12:44
od onih pločica mi se sviđaju morski motivi Thumbs%20Up..a ja ti najviše volim drvo i terakotu..sa staklom nisam na dobardan ali imam jedna vratat koja su stara i umetnuto žuto staklo..pa si nešto mislim da ja to malkice sredim ..možda i ti imaš nešto takvog..MM će mi špoludit samo hodam okolo sa kistom i farbam
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 18:21
evo jos radovaSmile ova plava teglica je nastala kad i okviri i oni prvi pitari samo mi je slika bila extra mutna pa sam je ponovo slikala

kaća,čupkala sam motive,izzy,ovo sto sam danas radila stavila sam prvo motiv na podlogu pa tek onda presla ljepilom i to razmazala prstima da bude manje nabora,bojano piturom za zid+dpi pigmenti,prvi današnji rad

praznina popunjena leptirima

moj najdrazi motiv-ruža i rad cijela teglica je puna crvenih ruža Smile

zadnji danasnji rad ruže i jos poneko cvjeće,malo sam je pokvarila gore rub,nisam htjela da mi bude prazan pa sam ljepila sitnije motive a rub moram jos malo obojat jer ima neke crne točkiceConfused

toliko od mene,hvala vam svima sto posječujete moju malu skromnu galeriju početničkih radova smile79 svima

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 18:27
Pa Rose originalni su ti radovi, okviri i privjesci su savršeni! samo naprijed!
p.s. nisam ni znala da imaš svoju temu - od sada i tebe pratim, mislim tvoje radove
smile71
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 18:42
hvala ti draga moja,bas si me iznenadila smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.