Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 12:22
Otok ostavila si me bez riječi. One dvije na početku znam:
prva je kalanhoa peritiana, a druga crasula perforata. Da imam i onu treću krasulu, ali moran naći ime.
A bila bi najsretnija kad bih imala sve ovo što ti imaš.
Vidim ona cvjetajuć crasula rosularia, a za ostalo bi se trebalo malo potruditi, to bi mogo naš mag..... on je mlad i poletan, pa neka traži.
Sve je vrhonsko - predivno.
A tako sam sretna što me stalno spominjete ima je stara: Blago onima koje "ogovaraju" znači da se zna za njihsmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 12:27
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 12:33
smile120
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 19:07
Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:21
pieris

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:26

izgleda da će waigela i deutzia ubrzo procvasti

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:27
hortenzije su pune pupova

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:30
lagerstroemia prolistala

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:42

Polygala sam prvi put vidjela na Lantaninim slikama i oduševila sam se, naravno da mi je Lantana poslala grančice koje se jako dobro drže i izgleda da će se primiti.

A neki dan sam u šetnji vidjela procvjetani grmić, isčupala jednu biljčicu koja je narasla pored, samo mi se čini da list baš nije potpuno isti, vidjet ćemo kad malo naraste

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:46
calistemon će isto ubrzo cvjetati, samo nema baš neki lijepi oblik, zna li netko kada i kako ga treba oblikovati?

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 13:00
Majko mila kod tebe nema čega nema, ovaj kalistemon ostavi sada neka ocvjeta, a onda mu malo poreži ove grane koje vise sa strane.
Da li ti je wiegelia negdje u zavjetrini ja se za moju bojim kako će izdržati udare vjetra.
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 13:43
Waigelu sam kupila lani, zapravo dvije, jedna je odmah uginula, druga je bila u pitaru i u zavjetrini. Sada sam je premjestila u vrt, nije zaštićena od bure, ali kako njoj otpadne lišće, nadam se da joj zimske bure neće toliko smetati, a ove proljetne i ljetne valjda neće biti toliko jake.

Meni je ovo doba godine u vrtu najdraže, jer se stalno nešto događa, promjene su iz dana u dan, lista, cvjeta.
A ljeti, kad uprži sunce, polijevam više puta i dva puta na dan   
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 14:51
smile227ovdje ima grmova za koje ja prvi put čujem i k tomu još prekokrašnih. Morat ću malo u izvidnicu.
Mislim da po ljeti imaš stvarno pune ruke posla oko zalijevanja! (ali trud se isplati)
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 15:05
Uopče ne znam šta bi izdvojila,sve je prekrasno .Ranunkule su divne,a i ovaj calistemon.To si priželjkujem več dugo ,nadam se da ču ga uskoro nabaviti.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 11:11

čuvarkuće se namnožile, a sada je bilo dosta gužvanja - danas im slijedi razdvajanje i selidba u kamenjar

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 11:22
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

calistemon će isto ubrzo cvjetati, samo nema baš neki lijepi oblik, zna li netko kada i kako ga treba oblikovati?

Ovo je stvarno prekrasno nisam nikad ni vidjela ovako nešto lijepo. Kako ga presađivaš da bi imala još koju biljku jer šteta ne imati ih više j.Ja da je imam sa ponosom bi je držala na najvidljivijem mijestu ------prekrasna jeTongueTongueTongue
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 11:36
Neki dan sam prvi put zabola jednu grančicu, pa ćemo vidjeti da li će se primiti
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 12:18
Puši u nju svaki dan  jer je moja ako se primi a ti bome imaš me na raspolaganjusmile57
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 12:42
Veliš da ti je calistemon neobičnog oblika. A da vidiš moj? Imao je dvije lijepe grane, onda je pred dosta godina sestričnin pas prošišao i odlomio jednu. I od tada ima samo tu jednu i nije baš da jako raste.Confused Uslikat ću ga kad procvjeta, možda je previše u hladu...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 13:06
To je kad jedva čekam da biljke porastu, pa mi ih je žao rezati, pa onda one rastu po svom
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.