Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 53> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa ja još nisam bila prošetala tvojim dvorištem..ugodno iznenađenje. A vrtna kučica mi je zakon...jedva čekam da vidim slikice kad sve probuja
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() Lana i ja se slazem sa tobom da je snijeg bolje gledati iz tople sobe. Jos malo snijega, ali uskoro ce se sve otopiti, a onda slijede slike iz kako ti kazes Lana, zelene Norveske. Na 1. slici su vocke; visnja, tresnje i sljive. Na 2. slici; maline pod snijegom,jabuke i visnja. ocke su jos u fazi formiranja palmete, pa se zato vide oni kolci, ali za godinu dana, bit ce to uklonjeno. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
fuksija predivan vrt, a kuća je kao iz bajke. Sve mi je lijepo iako onoliki snijeg radije gledam na razglednici ili iz tople sobe
![]() Nisam sigurna ali ono tvoje slatko plavo cvijeće izgleda mi kao da je puškinija.
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() Ovo je jos uvijek lijeva strana vrta. Na 1. slicije cempres, a iza pod snijegom maline i dio vrta u koji sadim malo povrca. Na 2. slici ljetnikovac - pusnica i oko toga 2 vrste brsljana i ukrasni grasak,koji ce tek biti posijan za 2 tjedna. Na 3. slici je dio garaze, kajak, a ispod su posadjeni turski karanfili. Veliki pozdrav svima! Lantana i Jagoda, vidite kako lijepo uspjeva bambus i kod mene u dalekoj Norveskoj. Jagoda bas mi je drago sto si prosetala mojim vrtom. Iako nisi nikada bila na sjeveru, sada ces imati priliku da cesto prosetas sjevernim krajevima i da vidis sta ovdje cvjeta. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Do danas nisam još svratila u tvoj vrt u dalekoj Norveškoj,ali ubuduće hoću jer je vrlo zanimljivo.Imaš lijepi vrt i svašta u njemu.Za nas na jugu neobično je da još ima ostataka snijega u travnju,ali za vaše prilike to je normalno.Vidim da imaš bambus, dakle ne smeta mu oštra zima.Nove slike čekam s nestrpljenjem jer nisam još imala prilike vidijeti vrtove na sjeveru.U tim krajevima nisam nikad bila,najdalje do Holandije zato je znatiželja još veća......Pozdrav i sretno sađenje..
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno je sve lijepo, iznenadio me bambus, mislila sam da on raste samo u toplijim krajevima.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Ovo su slike sa lijeve strane dvorista, vrta. Trisa i oya, jako mi je drago da vam se svidja moja kucica i vrt. Zvrk, takve kuce su isto i u Svedskoj. Minimode, potpuno si u pravu, sada krecu radovi u vrtu. Treba odrezati sve suhe grane, pokupiti lisce sto je ostalo i polako saditi lukovice. Jos uvijek je dosta hladno.Danas je bilo samo 5 stupnjeva. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
snijeg je otišao! sada pretpostavljam da kreću proljetni radovi!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bas ti je lijepa kuca, slici mi na kuce koje sam vidjela u Svedskoj
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kuća i dvorište kao iz bajke!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ova zadnja slika je kućica iz snova - prekrasna, baš dočarava ambijent tvog vrta, prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Nekoliko slikica da pokazem svoju kucu i dvoriste i vrt kako sada izgleda. Jos uvijek ima snijega. Na 1. i 2. slici je vrt sa lijeve strane od kuce, a na 3. kuca, koja se nalazi na sredini placa. Baka, drago mi ja da ti se svidja plavo cvijece. Otok, kao sto vidis da Norveska nije samo snijeg i led. I ja sam tako mislila dok nisam dosla ovdje. Jos ces se ti iznenaditi. Stefice, lijepo je proljece, ali hladno. Marijankice, meni je ipak ljepse u proljece, a zimska idila je lijepa, ali kada se gleda iz tople sobe. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
nemogu se odlučiti dal mi je ljepše u proljeće ili u zimi pod snijegom,uglavno baš lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš je lijepo proljeće u Norveškoj
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Norveška - to me do sad asociralo samo na zimu, snijeg i led, a vidi kako je sve lijepo i rascvjetano |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam ni ja kako se zove, al' je dražesno!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Saljem vam danas malo plavog cvijeca iz mog vrta, ali ne znam kako se zove. Znam Tija da se kod vas sve sareni od raznobojnog cvijeca, uskoro ce i kod mene biti jos vise. Toni, hvala na lijepom smajliju. Trisa, hvala na suncu iz Rijeke, bas me je ugrijalo, jer ovdje je danas samo 7 stupnjeva. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E baš je lijepo vidjeti "život na sjeveru", šaljem ti malo sunca iz Rijeke.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
kod nas sve rascvjetano prava eksplozija boja a vi se tek riješili snjega, bude i kod vas konačno proljeće
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |