Moje malo veliko carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće i pokloni
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Naslov baš odgovara.Carstvo, možda malo po m2 ali veliko predivnim izborom.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja očekujem sličice prinova. Da zajedno uživamo u njihovom izrastanju.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma bolan u Jasmine svega ima iznenadićemo se kad postavi ,zna ona da smo mi nestrpljivi
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Jutros malo prošetala vrtom i tako gledajući ugledam clematis,koji me je obradovao svojim prvim cvjetom
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Bilo je tu i nekih tulipana neobičnih boja,za koje uopšte neznam da sam takve sadila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tu je i iberis sempervirens,koji nestrpljivo čeka svoje počasno mjesto u vrtu(taj cvjetak mi posebno drag
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jasminaaa prekrasno cvjeće,onaj sareni tulipan je prekrasan kao i ostalo cvjeće
|
|
![]() |
|
U zadnjih mjesec dva bilo je i mnogo prinova (neke kupljene a neke na poklon dobila)koje na terasi čekaju da se aktiviram i da ih posadim
![]() ![]() ![]() ![]() Ovdje na slici se nalaze citisusu,ruže,rhododendroni,vinca i još neke biljke
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i to jos imaš ruže u mojoj omiljenoj boji
|
|
![]() |
|
Na ovoj slici se nalaze i neke biljke koje imam od prije.Tu su calla,koja ludo raste-već ima preko pola metra u njoj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tu su još i lonciere i clematis
![]() |
|
![]() |
|
Ima još i nekih biljčica,koje bolje da ne nabrajam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nađe se i koji alat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Mislim da za ovo sve posaditi ipak si izabrala krivi alat!!!
![]() |
|
![]() |
|
Stavila bih još koju sliku,ali ipak i ovo je dovoljno od moga haosa |
|
![]() |
|
Ovaj se alat slučajno tu našao
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
krivi alat ili ne,nek se vidi da se radi!
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad ovo sve provjeta, bit će to prava rapsodija cvijeća.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prekrasna kolekcija. A sutra na posao, vidi koliko te posla čeka!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |