|
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 18:00 |
evo nesto od mojih radova,nadam se da je bila uspješno postavljanje radova.. http://img407.imageshack.us/gal.php?g=izlozba2008119.jpg http://img16.imageshack.us/img16/7746/dsc01772ifp.jpg http://img520.imageshack.us/gal.php?g=izlozba2008005.jpg |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
evo jos malo nesto,nadam se da ce vam se svidjeti.. pozzz
ćini mi se da je greška ,ali sam za sada bespomočna |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
malo je komplicirano,ali se moze vidjeti da napravite copy-paste pa na trazilici Vam izbaci slike.. nadam se da cete se snaci,ali radim na tome da bude sto pristupacnije i jednostavnije ali za to mi treba pomoc.. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
nada-m radovi su ti prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
kad me unuka poduči pokazati ću vam i ostale radove za sada oprostite.Za dadu odgovor:male uokvirene slike su akvareli na papiru , a veče cvijetnih motiva su akvareli na svili,svila je inaće moja prva ljubav sto se slikanja tiče a iza toga su akvareli na papiru ,a potom sve ostalo
|
|
![]() |
|
![]() |
za Kaću:hvala sto si pogledala,a što se postavljanja tiče treba mi pomoč jer sama nemogu i uz upute jer ne vladam tehnikom ni komp. riječnikom(nažalost)komp.upoznajem tek sada u svojim poznim godinama.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
dobro došla nado
ovdje imaš temi kako staviti slike:
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
hvala Iris
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() |
Vauuuu...ova stolica bi mi sad dobro došla da ne zviznem na pod...prekrasna je...i sve drugo...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Bravo! Stolice su moja "slabost"
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() |
Doro došla nada-m. Vidim da polako svladavate tehniku postavljanja slika. Požurite se da i drugi mogu uživati u Vašim radovima kao što sam to ja imala priliku
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
Predivno!
Baš nas početnike ovakvi radovi potiču da još učimo! ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
Sve je prekrasno,pogotovo onaj bijeli stolić!
|
|
![]() |
|
![]() |
ne znam samo kako mi je promakla ona lampa
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
nisam ni pomislila da ću izazvati toliku vašu pozornost,hvala vam svima na lijepim riječima pohvale. Za Anđelku:sjenilo lampe izrađeno je od moje oslikane svile,a nakon toga je keramičar prema boji sjenila izradio postolje i tako smo timski napravili lampu.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
ostala sam bez rijeci,lampa je prekoprekokrasna,jedan od ljepsih, ikad viđenih radova
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |