proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 81> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da nema,svi su tako opuštajući i pozivaju na odmor. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Već dugo se razmišljam da je napravim, a kako je danas tako ružno vrijeme, ovaj rad me tako opuštao, tako da sam jako zadovoljna...
A osim toga da li ima i jedan morski motiv koji je ružan? Meni su svi lijepi...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Joj kakva lijepa morska kutijica,savršena je.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cvijeće je već posađeno u teglice.
A sada nešto novoga.
Sinoć sam dobila inspiraciju a danas je moj dragi muž zabavljao sina da bih ja mogla u miru napraviti ovu kutijicu..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super teglice, samo čekaju da se u njih nešto posadi
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Prekrasne teglice,a tek kad posadiš cvijeće u njih
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Mislim na proljeće i cvijeće
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jako lijepo, bravo...ajme kako je lijepo sad kad sve cvjeta
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja bi u onaj sa ružom stavila ružu samo drugačije boje nego je motiv
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ja se sad mislim,sto li ce nasa draga proljece zasadit u ove krasne teglice..e to jedva cekam vidit....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i za kraj...... pitar sa mojim najdrazim motivom! je ti u srce gađas
|
|
![]() |
|
Eto vidiš da sam skužila.
![]() U svakom slučaju hvala ti na komplimentima...
|
|
![]() |
|
![]() I to je to za večeras!!!
|
|
![]() |
|
i na jedno i drugo! pa jesam ja sam malo samozatajna i pratim radove svih teta salveta pa tako i tvoje a radovi su ti zbilja divni
|
|
![]() |
|
Na što na moj komentar ili na moje radove???
![]() |
|
![]() |
|
proljeće nemam rijeći,zbilja
![]() |
|
![]() |
|
Evo još jedne tegle...jednostavna a lijepa na svoj način...
![]() |
|
![]() |
|
Rose šlag dolazi na kraju!!!
Hvala ti na komplimentu i što pratiš moje radove. Čini mi se da u zadnje vrijeme ti prva komentiraš ovo što radim!!! Uvijek si tu, tiha i samozatajna...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
U zadnje vrijeme (nekih par mjeseci) sve skupljam što ima na sebi motiv lavande, naprosto sam luda za njom!!!
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
teglica..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |