Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 81>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:13
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Već dugo se razmišljam da je napravim, a kako je danas tako ružno vrijeme, ovaj rad me tako opuštao, tako da sam jako zadovoljna...
A osim toga da li ima i jedan morski motiv koji je ružan? Meni su svi lijepi...

Mislim da nema,svi su tako opuštajući i pozivaju na odmor.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:11
Već dugo se razmišljam da je napravim, a kako je danas tako ružno vrijeme, ovaj rad me tako opuštao, tako da sam jako zadovoljna...
A osim toga da li ima i jedan morski motiv koji je ružan? Meni su svi lijepi...
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:02
Joj kakva lijepa morska kutijica,savršena je.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 17:53
Cvijeće je već posađeno u teglice.
A sada nešto novoga.
Sinoć sam dobila inspiraciju a danas je  moj dragi muž zabavljao sina da bih ja mogla u miru napraviti ovu kutijicu..

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 11:00

Super teglice, samo čekaju da se u njih nešto posadi smile106
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 08:11
Prekrasne teglice,a tek kad posadiš cvijeće u njihsmile57
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 00:30
Mislim na proljeće i cvijeće
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 00:30
Jako lijepo, bravo...ajme kako je lijepo sad kad sve cvjeta
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 23:12
ja bi u onaj sa ružom stavila ružu samo drugačije boje nego je motiv
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 23:08
ja se sad mislim,sto li ce nasa draga proljece zasadit u ove krasne teglice..e to jedva cekam vidit....smile162smile169smile141
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:48
i za kraj...... pitar sa mojim najdrazim motivom! je ti u srce gađas
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:46
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

i na jedno i drugo! pa jesam ja sam malo samozatajna i pratim radove svih teta salveta pa tako i tvoje a radovi su ti zbilja divni 

Eto vidiš da sam skužila.LOL
U svakom slučaju hvala ti na komplimentima...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:45

I to je to za večeras!!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:40
i na jedno i drugo! pa jesam ja sam malo samozatajna i pratim radove svih teta salveta pa tako i tvoje a radovi su ti zbilja divni 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:39

proljeće nemam rijeći,zbilja smile91

Na što na moj komentar ili na moje radove???Wink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:35
proljeće nemam rijeći,zbilja smile91
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:32
Evo još jedne tegle...jednostavna a lijepa na svoj način...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:31

prekrasno smile76

Rose šlag dolazi na kraju!!!

Hvala ti na komplimentu i što pratiš moje radove. Čini mi se da u zadnje vrijeme ti prva komentiraš ovo što radim!!! Uvijek si tu, tiha i samozatajna...  TongueTongueTongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:29
Originalno poslano od člana Vilavita Vilavita napisao:

teglica..smile76..mogu je i ja udomiti...ma i ja volim lavandu..davim se u njoj..draga gdje si našla motive lavande?

U zadnje vrijeme (nekih par mjeseci) sve skupljam što ima na sebi motiv lavande, naprosto sam luda za njom!!!
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:25
teglica..smile76..mogu je i ja udomiti...ma i ja volim lavandu..davim se u njoj..draga gdje si našla motive lavande?
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.