Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve bolje i bolje. I ja bi rub teglice obojala drugom bojom. Dobit će na "punoći". Inače bravo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
eto,to nisam ni znala,sad znam i hvala ti puno
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
zato sam i pitala,jer mi se ucinilo da razmazujes spuzvicom.jedino tupkanjem ce ti sve bit ujednaceno..oker pigment ti je savrsen za nijansiranje,ja ga najcesce koristim,skoro na svim mojim radovima je ta kombinacija.naravno,stavis samo pinkicu okera,ne previse,i onda ti to bude jedna lijepa sporko bijela boja,i predmetima daje starinski stih.. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nemoj razmazivati boju....samo tapkaj spužvicom i ako ti jedan sloj ne pokrije dobro podlogu ponavljaj slojeve dok ne bude dobro
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boju razmazem spuzvicom pa mi se isto sve poznaje ali na ovoj zadnjoj sam u drugom nanosu boje tapkla spuzvicom. kaća nemam nista svjetle boje ovo je boja od jupola za zidove,dodala sam malo zute koja se izgubila i nevidi se,imam pigmente al sve tamne
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ma vidi nase djevojcice sto se raspistoljila,i naravno,radovi sve bolji i bolji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga moja,bas si me iznenadila
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Pa Rose originalni su ti radovi, okviri i privjesci su savršeni! samo naprijed!
p.s. nisam ni znala da imaš svoju temu - od sada i tebe pratim, mislim tvoje radove
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
evo jos radova
![]() ![]() ![]() kaća,čupkala sam motive,izzy,ovo sto sam danas radila stavila sam prvo motiv na podlogu pa tek onda presla ljepilom i to razmazala prstima da bude manje nabora,bojano piturom za zid+dpi pigmenti,prvi današnji rad ![]() praznina popunjena leptirima ![]() moj najdrazi motiv-ruža i rad cijela teglica je puna crvenih ruža ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zadnji danasnji rad ruže i jos poneko cvjeće,malo sam je pokvarila gore rub,nisam htjela da mi bude prazan pa sam ljepila sitnije motive a rub moram jos malo obojat jer ima neke crne točkice ![]() ![]() ![]() toliko od mene,hvala vam svima sto posječujete moju malu skromnu galeriju početničkih radova ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
od onih pločica mi se sviđaju morski motivi
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti duda
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ova dva okvira su super
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Potraži po starim tavanima od susjeda, uvjek će se nešto naći što ljudi žele baciti u smeće. Rješit ćeš ih otpada, a tebi će biti zadovoljstvo raditi na njima.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala ti vilavita,evo hvala bogu na krastavcima i majonezi
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ma hvala rose što si podijelila s nama svoje sličice
![]() ![]() Možeš iskoristiti i staklenke od npr. pekmeza, krastavaca, vidim cure su koristile kutije od pringles čipsa(ne znam točno kako se piše), pa limenke od nescaffea, čak sam vidjela rad i na dasci za wc-izvrsna ideja
![]() ![]() ![]() Samo naprijed, čekao svi tvoje radove...
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
1. sve sto ne ispadne kako želis možeš oprati i raditi ponovo
2. probaj sa bocama (ili staklenkama) njih sigurno imaš
3. probaj raditi prstima - umjesto četkicom, na većim površinama i samo preko salvete - ne i ispod - meni se manje stvaraju nabori...
i rose... ne budi toliko samokritična
![]() ruža je ruža je ruža ....
|
|
![]() |
|
imam jos jedan slobodan pitar,oblutke ne koristim,na vece površine uopče ne pokusavam mackati jer su radovi bili doslovno katastrofano loši pa su završili na deponiju
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma imaš Rose,sigurno koju šalicu ili tanjurić, nekakvu kutijicu, staklenku, pitar, dašćicu, pločicu, kameni oblutak, pa pogledaj malo na čemu su sve cure radile, ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
okviri su super!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam puno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |