Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rose-moj decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rose-moj decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 19>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 18:45
ma vidi nase djevojcice sto se raspistoljila,i naravno,radovi sve bolji i boljismile141..moj prijedlog ti je da rub teglice obojas u neku drugu boju,ne u bijelu,recimo neku nijansu zelene..da te pitam,jeli predmete bojas tupkanjem spuzvicom ili nekako drugacije?smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 18:53
boju razmazem spuzvicom pa mi se isto sve poznaje ali na ovoj zadnjoj sam u drugom nanosu boje tapkla spuzvicom. kaća nemam nista svjetle boje ovo je boja od jupola za zidove,dodala sam malo zute koja se izgubila i nevidi se,imam pigmente al sve tamneConfused tamno smeđe i oker a te nevoilm
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 18:56
nemoj razmazivati boju....samo tapkaj spužvicom i ako ti jedan sloj ne pokrije dobro podlogu ponavljaj slojeve dok ne bude dobro
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 19:02
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

boju razmazem spuzvicom pa mi se isto sve poznaje ali na ovoj zadnjoj sam u drugom nanosu boje tapkla spuzvicom. kaća nemam nista svjetle boje ovo je boja od jupola za zidove,dodala sam malo zute koja se izgubila i nevidi se,imam pigmente al sve tamneConfused tamno smeđe i oker a te nevoilm

zato sam i pitala,jer mi se ucinilo da razmazujes spuzvicom.jedino tupkanjem ce ti sve bit ujednaceno..oker pigment ti je savrsen za nijansiranje,ja ga najcesce koristim,skoro na svim mojim radovima je ta kombinacija.naravno,stavis samo pinkicu okera,ne previse,i onda ti to bude jedna lijepa sporko bijela boja,i predmetima daje starinski stih..
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 19:04
eto,to nisam ni znala,sad znam i hvala ti puno Hug
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 19:19
sve bolje i bolje. I ja bi rub teglice obojala drugom bojom. Dobit će na "punoći". Inače bravo Thumbs%20Up!!!
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 19:49
Lijepi su ti radovi.
I ja ti stavljam oker,ali kako veli Kaća samo malo kapneš i isto sam mazala sa spužvicom,ali su mi cure rekle da je bolje ako se tapka.
Čekamo nove radove.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 19:55
hvala vam puno na podršci,pravi ste mi poticaj za dalje. u ovih par mjeseci odoše 3 bočice ljepila,moram si napravit novo ljepilo od drvofixa barem dok si ne kupim novo za salvete
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 21:55
Smile
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 00:32
Rose, drago mi je videti da radish :)) I spakuj kisteve na sigurno mesto i ne diraj ih vishe:) spuzhvica i tapkanje kako su ti cure vec rekle donece ti puno brzi napredak...chim budesh imala vishe blagih nijansi (bash te koje ti ne volish oker i braon - doslovno po jednu kap u belu) bicesh prezadovoljna, probaj:)

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 01:18

raspištoljila se rose Smile  jako lijepe radove imaš. sad čekam nove radove Wink

Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 07:30
hoćemo još! hoćemo još! smile128
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 18:34
Rose drago mi je viditi tvoje radove da si i ti krenila tim putevima, lipo samo nastavi dalje  Clap
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 18:47
hvala vanja. napokon sam došla do materjala,pa sad jedva čekam da krenem radit,samo da odaberem motive
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 18:55
Bravo rose, drago mi je vidjeti da imaš svoju temu, da si se bacila na rad, Dobro si krenila, lipo je za početak, biće to sve bolje i bolje s vremenom, vidjećeš. Samo hrabro.
smile112smile78
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 23:11
A šta bi drugo imala na radovima-luda za ružama- nego ruže..krasno si ih iskoristila...Clap
p.s.osim lavande za kojom sam luda, luda sam i ja za ružama..Wink
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 12:03
Rose...svi smo jednom počeli...neopisivo mi je drago da si se odlučila. Vidjet ćeš, koliko to odmara, ispunjava, i na kraju imaš želju stvarati još i otkrivati nešto novo. Lijepo si to napravila. Moja sugestija ne vuči spužvicu, tapkaj, a i svaka podloga traži svoje. Svaka ima svoje prednosti i mane, ali to s vremenom sjedne na mjesto. Veselim se tvojim novim radovima.Wink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 18:48
nakon 5 mjeseci pauze smile56 imam slikan samo jedan rad,baterija mi crkla,sad je noć tako da ću tek sutra moć slikat ostatak radova. zahvaljujem se svojim profesoricama na podučavanju iz decoupaga! drage moje profe šaljem vam smile78 a sad 2 slike jednog  rada

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:00
Prepreslatko, pravi bombončić!
ANĐELKA
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:51
5 mjeseci si zabušavala? smile187
ali drago mi je da si se opet uhvatila mackanja. medo je baš slatki!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.