Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 19> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma vidi nase djevojcice sto se raspistoljila,i naravno,radovi sve bolji i bolji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boju razmazem spuzvicom pa mi se isto sve poznaje ali na ovoj zadnjoj sam u drugom nanosu boje tapkla spuzvicom. kaća nemam nista svjetle boje ovo je boja od jupola za zidove,dodala sam malo zute koja se izgubila i nevidi se,imam pigmente al sve tamne
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nemoj razmazivati boju....samo tapkaj spužvicom i ako ti jedan sloj ne pokrije dobro podlogu ponavljaj slojeve dok ne bude dobro
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
zato sam i pitala,jer mi se ucinilo da razmazujes spuzvicom.jedino tupkanjem ce ti sve bit ujednaceno..oker pigment ti je savrsen za nijansiranje,ja ga najcesce koristim,skoro na svim mojim radovima je ta kombinacija.naravno,stavis samo pinkicu okera,ne previse,i onda ti to bude jedna lijepa sporko bijela boja,i predmetima daje starinski stih.. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
eto,to nisam ni znala,sad znam i hvala ti puno
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve bolje i bolje. I ja bi rub teglice obojala drugom bojom. Dobit će na "punoći". Inače bravo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Lijepi su ti radovi.
I ja ti stavljam oker,ali kako veli Kaća samo malo kapneš i isto sam mazala sa spužvicom,ali su mi cure rekle da je bolje ako se tapka. Čekamo nove radove. |
|
![]() |
|
hvala vam puno na podršci,pravi ste mi poticaj za dalje. u ovih par mjeseci odoše 3 bočice ljepila,moram si napravit novo ljepilo od drvofixa barem dok si ne kupim novo za salvete
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Rose, drago mi je videti da radish :)) I spakuj kisteve na sigurno mesto i ne diraj ih vishe:) spuzhvica i tapkanje kako su ti cure vec rekle donece ti puno brzi napredak...chim budesh imala vishe blagih nijansi (bash te koje ti ne volish oker i braon - doslovno po jednu kap u belu) bicesh prezadovoljna, probaj:)
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
raspištoljila se rose |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
hoćemo još! hoćemo još!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Rose drago mi je viditi tvoje radove da si i ti krenila tim putevima, lipo samo nastavi dalje
![]() |
|
![]() |
|
hvala vanja. napokon sam došla do materjala,pa sad jedva čekam da krenem radit,samo da odaberem motive
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Bravo rose, drago mi je vidjeti da imaš svoju temu, da si se bacila na rad, Dobro si krenila, lipo je za početak, biće to sve bolje i bolje s vremenom, vidjećeš. Samo hrabro.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
A šta bi drugo imala na radovima-luda za ružama- nego ruže..krasno si ih iskoristila...
![]() p.s.osim lavande za kojom sam luda, luda sam i ja za ružama..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Rose...svi smo jednom počeli...neopisivo mi je drago da si se odlučila. Vidjet ćeš, koliko to odmara, ispunjava, i na kraju imaš želju stvarati još i otkrivati nešto novo. Lijepo si to napravila. Moja sugestija ne vuči spužvicu, tapkaj, a i svaka podloga traži svoje. Svaka ima svoje prednosti i mane, ali to s vremenom sjedne na mjesto. Veselim se tvojim novim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
nakon 5 mjeseci pauze
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prepreslatko, pravi bombončić!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
5 mjeseci si zabušavala?
![]() ali drago mi je da si se opet uhvatila mackanja. medo je baš slatki!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |