Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 14:50
Istina je to za majčinu dušicu, i ja sam ih nekoliko takvih zasadila prošli tjedan i svako malo ih protrljam rukama pa mi ruke mirišuuuuuu....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:47

Ajme ljepote i boja!

Ni ja još nisam bila kod tebe i sad sam se divila lanjskom a bome već i ovogodišnjem cvijeću.

Eto i palma, svim palmoljupcima s kontinenta uzor. Dok dobro ojača u vazi, onda van...

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 17:00
Hvala vam....
Baka ova palma,je već bila vani,u saksiji,kupljena je kao baštenska,biljka u obi-ju.Vec ima 6 godina,i trbala bi u baštu,ali iskreno meni je žaooo.Nežu moći da je gledam preko zime u kući,morat će pod snijeg.Još se dvoumim gdje sa njom..Vrt il hladnija prostorija....?Big%20smile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 19:55
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Nadam se Lantana.obozavam ruzeeee.imam ih poprilicno dosta...A i ova palma ce uskoro u moj vrt... 

I ako bi je radije ostavila u sobi,ne znam kako bi to podnijela,jer kazeda je zimska palma i podnosi-20-25

Ako dobro vidim, bar po lišću, palmoljupci s kontinenta to je ista vrsta kao ona što ju ja "dilam" kako kažu Božikovine.
Dakle, može i na debeli kontinent, samo nek ojača.
Koliko je stara ova tvoja ?
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 10:22
Baka ja sam je nedavno dobila,ali su mi rekli da je stara oko 6 godina.i da moze napolje slobodno na -20 do -25.Na kartici piše Trachycarpus Fortunei.Ja sam svoju u kucu smjestila iko je ona bila u vanjskom vrtu obi-ja svo vrijeme.Sad cu je iznijeti na balkon,jer je puna neki etežih insekata,nešto kao mušice,sigurno zemlja loša.Morat cu je presaditi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 23:03
Kad će moje biti tolike .Baka mi poslal 8 komada i sve su baš lijepe ali koće dočekati da budu tolike . Predivna je Alismile95
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 08:10

Eto sad znam koje palme ja imam i otprilike koliko je moja najveća stara.Ja sam je posadila kad je bila manja od tvoje. Onda sam je tu negdje (znači 5/6g) preselila malo dalje i danas je ogromna. Koliko ima? Možda 10,15 godina. Naime primjetila sam da, kao i aukube, prvih godina sporo raste a onda puno brže.

To su inače one palme, koje treba donje grane šišati, što ja ne radim jer mi je to ružno.

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:43
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Eto sad znam koje palme ja imam i otprilike koliko je moja najveća stara.Ja sam je posadila kad je bila manja od tvoje. Onda sam je tu negdje (znači 5/6g) preselila malo dalje i danas je ogromna. Koliko ima? Možda 10,15 godina. Naime primjetila sam da, kao i aukube, prvih godina sporo raste a onda puno brže.

To su inače one palme, koje treba donje grane šišati, što ja ne radim jer mi je to ružno.

Joj a meni ih žao saditi napolje,bojim se da će loše proći zimus..i ja ne volim da šišam lišće donje ni palmama ni inače biljkama..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:46
Evo nekih slicica od mene...

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:49
Srca cvijetaju,a jos nisu posadjena u bastu...

fuksije tri vrste od dijane

karanfil jos nije u basti,ali ne smeta mu ,cvjeta..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:52
HugPrekrasno, bijela srca su krasna, i zumbuli isto pogotovo dva žuta
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 22:24
Žuti zumbuli smile64
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 08:27
Ma sve je...Smile
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 16:47
Hvala vam....Evo malo danasnjih slicica..

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 16:48
i jos ove boje i vrste..

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 16:49
svaka čast prelijepo srca su mrak
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 23:16
Bože kako je lijepa lila boja milina je vidjeti a još imati tako jednu grupicu . Krasni su Ali
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 14:07
Malo novi slika...

magnolija,prvi put cvijeta..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 14:08
Ruže pupaju,napokon..

i jorgovan isto...

i amarlis u pupu..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 14:10
turski karanfil takodje se budi..

ove tri biljke čekaju na svoje mjesto u vrtu..

i sjeme crnog,crvenog i sarenog ladoleza,kao i holandskog maka,i zute dature duple...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.