kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 80> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kutije su stvarno mrak i sad definitivno vrijede više od osam kuna.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Kaća što je ovo lijepo!!!
Kutije su ti mrak. A tako pedantno napravljeno da se ne mogu prestati diviti...
A reci mi koliko koštaju ovi tanjuri??? Ja ih kod nas već dosta dugo nisam našla.
Stvarno si mi uljepšala dan ovim svojim radovima...bravo
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Kaćo ovi tvoji radovi kao da su iz dućana izašli, savršeni su! stvarno svaka pohvala od mene!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Zaista prekrasne kutijice. Svaka čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala buba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
E ovo su mi možda najbolje kutijice koje sam vidjela. AAAAAAAAAAAAAjme prekrasno, prekrasno, prekrasno. Ja sam oduševljena
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
samo sam čekala kad ćeš se pojaviti sa novim divotama....i eto nje s ovim krasnim kutijicama....prekrasne su!!!
|
|
![]() |
|
hvala cure,rose i lilian,ljubim vas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Majstorice pitara, sa uzhivanjem sam pregledala tvoju galeriju!!! Svaka ti chast...svi radovi su tako uredno napravljeni za svaku pohvalu :)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su odlične
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je preeeeedivno! Obožavam začine i imam im cijelo čudo i nikako da ih pošteno ambalažiram! Ovo je WOOOOOW!
![]() |
|
![]() |
|
evo nesto malo od mene.ovo su kutije-doze,od drveta,samo osam kunica kostale
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Unaprijed se zahvaljujem
|
|
![]() |
|
ma daj draga,sta bi mi bilo tesko..u toku dana ti posaljem sliku ![]() |
|
![]() |
|
bi li tebi draga Kaća bilo grozno, baš grozno teško meni slikat taj tvoj K2 jer mi se jako sviđa...pa da ne falim kad budem naručivala. Molim te...i naravno hvala
|
|
![]() |
|
ta patina mi je dosla u kompletu sa 2k,u nb hobby sam kupila,preko neta..mozda ima i refuzo,najbolje da ih nazoves i pitas ![]() |
|
![]() |
|
Bi li mi molim te otkrila koja bijela patina i gdje je kupljena
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |