kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cure drage,puno hvala na divnim komplimentima,ljubim vas sve
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ajme, tanjuri i vrč preeekrasni. Sada mi se moj vrč više ne sviđa toliko. Ovo je puno bolja ideja. Nekako je nježnija. Moj vrč mi sada izgleda nedovršeno. Možda malo poradim na tome (ako mi se bude dalo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovis u ti odlični al od svega bi izdvojila onaj prvi rad koji je zbilja poseban
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme, kak su krasni ovi tanjuri i vrč.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
otocicu,velemajstorice od stakla i cvijeca imas pusu,veliku
![]() evo jos nesto malo od mene,dva staklena pjata i posuda za zalijevanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znam da se ponavljamo, kutijice su zaista prekrasne, motiv je prekrasan, ali uzalud lijepa salveta ako ne dospije u ruke majstorice
|
|
![]() |
|
ljiljanari,gogs,hvala vam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga,i ja sam se zaljubila u njih koliko su mi slatke,u prirodi su jos ljepse..na pp ti objasnim gdje sam ih kupila ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Kutije si ludilo uredila. Zaljubila sam se u njih.... nego gdje si ih nabavila??? p.S. Poslala sam ti pp |
|
![]() |
|
misko i tebi pusa velika,hvala ti puno,puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleo,sanjam,cure drage imate veliku pusu od mene,hvala najljepsa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
kaća, meni tvoji radovi izgledaju ko iz onih divnih talijanskih časopisa!! super!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasne kutije, odavno te nije bilo ali zato kada dođeš imaš što i pokazati. Ma bravo!!!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Vidim draga, bila si vrijedna i napravila predivne kutije. .a uostalom ne znam dali sam ikad i vidjela koji tvoj rad a da nije bio predivan. . |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |