kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 80> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutije su stvarno mrak i sad definitivno vrijede više od osam kuna.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Vidim draga, bila si vrijedna i napravila predivne kutije. .a uostalom ne znam dali sam ikad i vidjela koji tvoj rad a da nije bio predivan. . |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasne kutije, odavno te nije bilo ali zato kada dođeš imaš što i pokazati. Ma bravo!!!
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
kaća, meni tvoji radovi izgledaju ko iz onih divnih talijanskih časopisa!! super!
![]() |
|
![]() |
|
cleo,sanjam,cure drage imate veliku pusu od mene,hvala najljepsa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misko i tebi pusa velika,hvala ti puno,puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Kutije si ludilo uredila. Zaljubila sam se u njih.... nego gdje si ih nabavila??? p.S. Poslala sam ti pp |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
hvala draga,i ja sam se zaljubila u njih koliko su mi slatke,u prirodi su jos ljepse..na pp ti objasnim gdje sam ih kupila ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari,gogs,hvala vam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znam da se ponavljamo, kutijice su zaista prekrasne, motiv je prekrasan, ali uzalud lijepa salveta ako ne dospije u ruke majstorice
|
|
![]() |
|
otocicu,velemajstorice od stakla i cvijeca imas pusu,veliku
![]() evo jos nesto malo od mene,dva staklena pjata i posuda za zalijevanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme, kak su krasni ovi tanjuri i vrč.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovis u ti odlični al od svega bi izdvojila onaj prvi rad koji je zbilja poseban
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |