proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 81> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nevjerojatno kako sam prije par večeri dobila inspiraciju!!!
![]() Imamo tu na forumu putujućih inspiracija...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej ona ljubičasta četvrtasta je poklon, a ona sa ružom je dobila jedan cvijet ali nije ruža, jer je manja tegla. Moram je prvo uslikati i staviti...
|
|
![]() |
|
Evo još malo tegli, kako je vrijeme cvijeća ja svoje ukrašavam... Nije nikakva posebna tehnika, ali su ipak ljepše nego da su obične... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
a to si dobro rekla. puno je lipše vidit ovakve teglice nego obične. sa leptirićica i bubamaricama mi je najlipša
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajooooj kako su slatke! Taj tvoj odabir lijepih i nježnih boja me oduševljava! Mislim da bi bio red da nam staviš ovdje slikicu svojeg cvijeća koje se skućilo u te krasne teglice i svog balkona!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Slažem se,hoćemi i cvijeće! |
|
![]() |
|
No,no,no, Izzy, poštujmo pravila foruma!!!
Ja imam već otovreni temu na ovom forumu sa mojim cvijećem.
Slobodno si pogledaj, dapače bilo bi mi drago!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Joooooj, i sad moram ići kopati i tražiti i nimalo mi ne pomažeš... Piramida, reci joj nešto!
![]() |
|
![]() |
|
Tema se zove: Moja rascvjetana terasa!!!
Pa još jednom reci da sam zloćka, a osim toga ti si pametna glavica, naći ćeš i bez naslova...
|
|
![]() |
|
Našla! I već sve pregledala... Neću ti ovdje ništa reći... Slijedi (e)pp...
![]() |
|
![]() |
|
Evo nešto malo drugačije... Ovo sam dobila na poklon za Uskrs od jedne susjede jer su joj se moji tanjuri za Božić svidjeli pa sam joj jedan poklonila... ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam imala napad inspiracije pa sam si malo dala oduška... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
idu ti ovi morski motivi,nemam rijeci,teglica je prekokrasna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastična je!
![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala vam na komplimentima!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
pa tebi i ne treba cvijeće pored tih prekrasnih rascvjetalih teglica
|
|
![]() |
|
Naša Proljećka je već na moru... Ahhhhhhh....
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
a ne odustaješ ti od svojih teglica....e pa da znaš da ću ti poklonit onu koju sam radila za uskrs....eto sad je tvoja kad već toliko voliš teglice, donesem ti ju na iduću kavicu...
i krasne su ti sve, al mi je morska ipak naj naj..... evo tvoje nove teglice : http://i400.photobucket.com/albums/pp88/domagoj22/001-22.jpg |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |