lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 25> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divnooo! Veliki sam obožavatelj afričkih motiva i moram reći da si ovo krasno napravila!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jaaaaaaaaaaaaaao, predivnooooo....
ja zudim za tim salveticama s africkim motivimaaaaa..... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
melem za moje oči! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Hvala :)
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Odlični radovi!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
I ja žudim za tim salveticama,obožavam Afriku,i tacna je stvarno fenomenalna. |
|
![]() |
|
Hvala vam cure na komplimentima ... :)
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Dobrodošla, krasni su ti radovi, pogotovo ovaj zadnji masai
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Mi veri lajk it. Ova mi je tacna famozna. A najbolje od svega je kako si "dovršila" salvetu. Činilo mi se da na mojoj salveti nema sve ko na tvojoj, a iste. Bravo, bravo
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jos jednom moram reci da je predivan rad...tacna i podmetaci...smijem li pitati gdje si kupila tancu i pometace i koliko su stajale? tnx
|
|
![]() |
|
Goga, tacna je kupljena u NS .. koshta nekih 60 kn. Podmetachi kartonski, 1.5 kn ... i tako :) Losha nabavka, tj. skupa nabavka ..
|
|
![]() |
|
podmetaci mi se ne cine skupi...a sto je NS? |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
to je Novi Sad
|
|
![]() |
|
iskreno, Novi Sad mi je i bila asocijacija, al sam za svaki slucaj pitala... |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Vauuuuuu kakva tacna..mrak...jako lijepo.
![]() Ali malo mi je predalako ići do NS po tacnu, a baš je lijepa..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ženice, radiš divan pittorico...svaka čast, daj maximum u pittorico ide ti savršeno
|
|
http://www.ljeto.info
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |