Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji cveteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji cveteki

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 14>
Korisnik
Poruka
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 09:15

Dobro, znam da baš ne spadaju tu al moram pokazat kaj smo radili za poklone za Uskrs

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 10:06
Cvetlin, cvijeće ti je krasno, glasam za magnoliju, stvarno je divna  smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 11:13
I meni je magnolija za 5,. Iznenađena sam da anemone cvatu. Zna li netko vade li se iz zemlje nakon cvatnje, u jesen?  smile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 11:16
pilići su ti kao i cveteki!Thumbs%20Up
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 16:55

Moje su nove ja sam ih jesenas posadila ,a moja mama ih ne vadi samo ujesen rasadi ak su preguste.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 17:38
A vole li ih voluharice na salatu, to mi je najveći problem?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 18:06
Clap draga konačno da i tvoj vrt vidimo.....Početak je lijep, a sada kad si naučila " sa tehnikom", hočemo još, hočemo još.....
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 18:08
Originalno poslano od člana cvetlin cvetlin napisao:

šeboj miriši li miriši
Šeboji u cvatu, a moji ( Shashini) se nisu primili Cry
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 18:09

evo i ja cvatem

Kako se zove ovo cvijeće?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 18:11

kukurijek još uvijek u punom cvatu
Picture085.jpg%20image%20by%20cvetlin
Picture086.jpg%20image%20by%20cvetlin
A koji je moj od tih?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 18:57
Kat.rea,kak se nisu primili???Sram ih bilosmile60Na sljedeću kavu ti bum donesla grm sa min.5kg zemlje oko njega pa se bu moral primiti.
Cvetlin,sve sam pregledala i ništ nebum izdvojila jer ako počnem ionak bum sve nabrojila.Nekaj sam te htjela pitati no od toliko tih ljepotica naravno da sam zaboravila.smile42
e da onu agavu(ili aloju,kaj već je)stavi van u hlad negdje.Ako je odma na sunce staviš naravno da se povene a i spržilo bi je sunce.Prvo u hlad pa polako na sunce da se privikne.
smile79za krasan vrtsmile57
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:33
moji šeboji (sashini ) su se super primili i cvatu kaj šašavi Thumbs%20Up draga moja susjeda kod tebe je sve rascvalo,a najviše su mi klinčeki zapeli za okeco Wink 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:36
Lijepooooooooooo! Tongue

A šeboj me podsjeća na djetinjstvo. smile61
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:46
Joj baš vam hvala na pohvalama ima toga još al bum slikala kak kaj procvate ..

Kat.rea -pa zato je slika pa biraj mislim kukurijek

Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:48
hm  voluharice na njih sam zaboravila, možda ih ipak zvadim to mislim na anemone ..mislim si da bum i ja košarice počela radit
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:51
katrea ono žuto je kerija japonika - puno je češća u vtrovima ona s punim cvijetovima ko žute loptice- e ovo ti je njena skromnija,al ne manje lijepa seka.
Bum cijeli grmić poslikala da vidiš
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:53
susjedo -na kavu s lopatom i primi se presađivanjaWink
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:57
e da,aloja je vani -hvala vam na savjetu
Heart

Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 02:16
meni je sve super i znas sta palo mi je napamet da ja u mom vrtu uopce nemam kamenjara norat cu ga dovuc prekoputa ima koliko hoces...valjda ga ima svukuda oko mene pa nisam ni primjetila da mi fali...smile42a tvoje cvice je krasno posebno magnolija
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 13:07

evo kaj je procvalo u uadnje vrijeme

lupinus
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.