moji cveteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 14> |
Korisnik | |
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro, znam da baš ne spadaju tu al moram pokazat kaj smo radili za poklone za Uskrs ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Cvetlin, cvijeće ti je krasno, glasam za magnoliju, stvarno je divna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I meni je magnolija za 5,. Iznenađena sam da anemone cvatu. Zna li netko vade li se iz zemlje nakon cvatnje, u jesen?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
pilići su ti kao i cveteki!
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Moje su nove ja sam ih jesenas posadila ,a moja mama ih ne vadi samo ujesen rasadi ak su preguste. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A vole li ih voluharice na salatu, to mi je najveći problem?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šeboji u cvatu, a moji ( Shashini) se nisu primili
![]() |
|
![]() |
|
Kako se zove ovo cvijeće?
|
|
![]() |
|
A koji je moj od tih?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kat.rea,kak se nisu primili???Sram ih bilo
![]() Cvetlin,sve sam pregledala i ništ nebum izdvojila jer ako počnem ionak bum sve nabrojila.Nekaj sam te htjela pitati no od toliko tih ljepotica naravno da sam zaboravila.
![]() e da onu agavu(ili aloju,kaj već je)stavi van u hlad negdje.Ako je odma na sunce staviš naravno da se povene a i spržilo bi je sunce.Prvo u hlad pa polako na sunce da se privikne.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
moji šeboji (sashini ) su se super primili i cvatu kaj šašavi
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Lijepooooooooooo!
![]() A šeboj me podsjeća na djetinjstvo. ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Joj baš vam hvala na pohvalama ima toga još al bum slikala kak kaj procvate ..
Kat.rea -pa zato je slika pa biraj mislim kukurijek
|
|
![]() |
|
hm voluharice na njih sam zaboravila, možda ih ipak zvadim to mislim na anemone ..mislim si da bum i ja košarice počela radit
|
|
![]() |
|
katrea ono žuto je kerija japonika - puno je češća u vtrovima ona s punim cvijetovima ko žute loptice- e ovo ti je njena skromnija,al ne manje lijepa seka.
Bum cijeli grmić poslikala da vidiš
|
|
![]() |
|
susjedo -na kavu s lopatom i primi se presađivanja
![]() |
|
![]() |
|
e da,aloja je vani -hvala vam na savjetu
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
meni je sve super i znas sta palo mi je napamet da ja u mom vrtu uopce nemam kamenjara norat cu ga dovuc prekoputa ima koliko hoces...valjda ga ima svukuda oko mene pa nisam ni primjetila da mi fali...
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
evo kaj je procvalo u uadnje vrijeme |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |