|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 113> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
idem sad |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala Gogs.. ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
...pa baš i nisam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
S obzirom da je naša Uskršnja razmijena poklona konačno održana u prekrasnom malom gradiću Prelogu...gdje smo uz put naletjele ina sajam cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
A ovo sam ja dobila od Roberte
Prekrasan okvir za slike ![]() ![]() ...i otkačen komplet nakita...baš u mom hippy stilu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
A od moje druge " parice " NadaliVz...predivan komplet...tanjur i vaza
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
krasni darovi ..pogotovo ovaj tanjur mi je krasan
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
krasnih li stvarčica! tanjur-akvarij ti je famozan, a i darovi koje si dobila su |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() |
Pozdrav Hana. Eto kad ja ne postavim radove postaviš ih ti. Šaljem ti veliku pusu i već sad se radujem ponovnom susretu.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
sve je preeeekrasno!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
...nisam mogla zdržati...tako su mi lijepi moji pokloni ![]() i ja se veselim ponovnom druženju..... ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
ma gle koje si poklone dobila. prelijepi su!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
a da znaš kak su lijepi uživoooo
|
|
![]() |
|
![]() |
...a da ga tek vidiš u živo....zaista je predivan ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
a takve smo ti mi decoupagistkinje....volimo jedna drugu darivati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
S obzirom da je Uskršnji swap na decpupage forumu, konačno, zaključen, sad vam mogu pokazati " tanjur - akvarij " koji sam radila za našu Robertu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
cure, moram vam reći da je uživo ovaj tanjur još ljepši...ko da uđeš u Nemo crtić
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
Izgleda uistinu vjerno, morski, kao da si zaronio i plivaš sa ribicama. Detalji su mrak - mjehurići zraka i na ovom a i na radovima prije. Krasno!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
Baš mi je dragao da ti se sviđa ![]() Za Robertu sam samo znala da voli plavu boju pa sam se odlučila za nešto morsko...i eto...nastao ovaj morski tanjur.....najbitnije je da se njoj svidio ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |