Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 67> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh,što je ovo sve lijepo
![]() Ovi novi teglini su ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Bergenija, prekrasno sve od bačvica, do elegantnih pitara-tegla, do cvića u njima, predivno osmišljeno
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
saxifrage su mi baš super,a bačvice odlična ideja još kad procvatu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pravi mali raj,koja divota,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Drago mi je da vam se sviđa!
Mamaa, Vera, Tija,Štefica, Vanja, Kontesaa, Rose -
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nakon ovakve ljepote, ne znam što ćeš ti raditi u Buzetu, mi ćemo tebe ostaviti pred vratima, jer ćeš morat kupiti pola Istre da posadiš još ponešto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Još jednom danas:
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Aime meni cvjeća , tegle, bačvice
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeću i biljkama i kamenjaru sam se već divila. Ali kako reče Lantana pitari(vaze) su prekrasni. A ideja s bačvom!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bačve su zakon, i simpatično društvance ispod ulike
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja sam ostala bez riječi ---svaka čast nebi ništa izdvajala
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
sve je divno vidi se da imaš ukusa
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Grem odmah u konobu pogledat ima li koja stara bačva.
Ne bude li, prolit ću vino( pelješko ) i zasadit hortencije u bačvu. ( Baš sam se pitala di su one tvoje krasne hortencije?) Bez pretjerivanja, vrt ti ima najviše stila od svih viđenih ovdje. Baš je po mom ukusu! |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
hoya, smrcko, baka, korijenko, niho, inaja, fermina - Daza
![]() |
|
![]() |
|
Danas prije kiše šetala ja malo vrtom u dvorištu i izvan dvorišta i uslikala ovo;
U DVORIŠTU;
- društvance ispod mlade masline još se ne da - sve je u cvatu - sviđaju mi se ove saxifrage, samo da bi opstale do drugog proljeća jer do sada nisam imala sreće s njima (ljetno sunce ih ispeče)
![]() - na prozoru žute begonije i karanfili (žuto da paše uz fasadu kuće i zato jer mi je to najdraža boja cvijeća)
![]() ![]() - ove godine rano su mi procvjetali pakujci
![]() ![]() ![]() -staroj maslini društvo pravi ovaj veliki crveni čuvarkuća;
![]() - saponaria polako cvjeta, a rožac još ne tako da moja cvjetni tepih još nije potpun;
![]() ![]() - arennaria montana;
![]() - kod mene cvijeće svate i u zidu jer imam vrijednog muža koji je radeći zid ljepio šupljikavo kamenje na zid;
procvale delosperme;
![]() ![]() ovom čuvarkući nije loše u svom kamenom krevetiću;
![]() IZVAN DVORIŠTA malo drugačija slika - kamenjar se tek stvara - kamenje je veliko a sadnice cvijeća male -
Slika kamenjara (jedan njegov dio)
![]() Izdvojit ću ono što je sada u cvatu-
- bergenia okružena karanfilima;
![]() - phlox, allyssum i iberis sada najljepše cvjetaju;
![]() ![]() ![]() ![]() - sitan cvjetak meni posebno drag (ne znam mu ime, pa ako netko zna, molit ću da mi kaže njegovo ime);
![]() ![]() - božuri - drvenasti mi je ove godine imao ČAK JEDAN cvijet - sram ga bilo, a zeljasti još ne cvjeta;
![]() ![]() - doronicum;
![]() geranium ili zdravac;
![]() kamen sa cvijećem koje sam kupila kod bake bee ove godine i već cvjetaju (perunike su mi ocvjetale i nisam ih stigla poslikati);
![]() - sedum i mini maćuhice;
![]() - novo kupljeni cvijet - erisium - bumo vidli koliko će dugo plesti kod mene -
![]() uz zid posadila sam acanthus longifolius - velika i visoka biljka - koja će me ove godine obradovato cvijetom - barem se nadam -
![]() - mogući cvijet;
![]() Nekoliko grmova;
- jorgovan ( u kamenjaru);
![]() - vaigela ( u dvorištu);
![]() ![]() Onima koji su izdržali do kraja - znam bila sam malo predugačka-
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno, bergenia, predivno!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() prekrasno!prekrasno!stvarno imaš svašta nešta jako lijepog |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja ja više ne idem u Dekoru, smjesta dolazim k tebi, jer ovo što ti imaš je konkurencija svim sajmovima cvijeća koje sam posjetila - dobro osim Bešlić - ha-ha.
Ovi tvoji opisi biljaka, svi nazivi me oduševljavaju, skužila sam da tvoje ogromno znanje o biljkama kao i baka bea rado djeliš s nama i zbog toga sam baš sretna, trebaju nam takve osobe.
Predivni kamenjari, biljke, cvjetajuće, grmovi, a vaiagela savršena.
Jednom riječi - nemam riječi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Svaka slika sve ljepša. Kako bi bila "predugačka" kad je užitak gledati!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |