Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 58>
Korisnik
Poruka
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:23
he he he...uffff, samo da još jednom odem tamo i obećajem nikad više...

e ova slova su mrak, ja sam uvijek koristila Monotype Corsiva al ova su savršena.....uff, već imam projekt u glavi....

kuhat će se kava čini mi se, a onda slijedi namakanje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 19:55
Ovo ti je ispalo pre-pre dobro. Ništa ne fali i to je to. Skidam kapu, jedno veliko bravo!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 20:02
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

fuj, ništa ti ne valja kutija!!!ja da sam na tvom mjestu bih ju bacila u smeće (LOL) i sve ispočetka.....

e pa ti si luda!!!! fantastična jeeee!!!! fantastična!!!smile55

i da se odmah malo pohvalim - bila sam u obe ulice s tvoje kutije...u baker's streetu na broju 221b je živio i sherlock holmes....hehe, stavi njegovu sličicu....

Na natpisu Baker ulice, u gornjem desnom kutu je image Sherlocka, ali je sitni pa se možda ne vidi dobro... Meni se jako svidjela crno - bijela slika Twiggy, tamo gdje je Fashion, mislim da bi se taj motiv dao još iskoristiti negdje u malo krupnijem formatu...
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 20:03
Sanjam i Rose - hvala cure! I da hoću ne mogu više ništa mijenjati jer sam ju već prelakirala (da bih spriječila još nekakve naknadne zahvate, znamo kako to inače završi...) LOL
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 20:05
je je, ta stranica s modom mi je super...al i ona s crim obrisom londona u dnu je predobra....ma zapravo mi je sve dobrooo....

baš sam se čula s proljeće pa sam joj odmah napomenula da izvoli ići vidjeti kutiju...veli da se sva naježila dok sam joj opisivala kak izgleda...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 20:05
a vidi stvarno...sherlock s lulom!!! uopće nisam skužila prije....
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 20:07
smile217
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 20:48
smile203smile120
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 21:19
Da je kutija meni namijenjena,vjeruj mi da bi bila jako zadovoljnasmile82vjeruj mi i naručiteljica će sigurno biti prezadovoljna.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 21:40
Izzy, kutijica je prekrasna
.....vrlo, vrlo kreativno...posebno mi se sviđa ova kombinacija " vanjskog " kolaža sa predobrom tekstualnom podlogom i kako si i sama rekla, " romantične " unutrašnjosti....
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 21:46
mislim da kavica neće biti dovoljna, p..... će ipak biti prisutna. Ma nemam teksta koji bi napisala i izrazila oduševljenje. Prekrasno....    
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 21:50
a gle nju, odmah bi ona p..... joj joj gogsice LOL...
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 21:50
smile211
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 22:23
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

a gle nju, odmah bi ona p..... joj joj gogsice [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />...

a ja jedina nisam p... p..... ali drugi puta dolazim pješice, tek toliko da znaš
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 22:28
Cure - žene - kreativke - hvala vam svima na tako lijepim komentarima! Naručiteljici se jako sviđa, potvrđeno telefonom maloprije!
Gogs, samo za tebe ćemo svaka po jedno, a ti dođi pješice da ne bi bilo "nismo znali"! smile121
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 22:31
ok, p..... dogovorena!!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 22:41
Mene je bubamara već pripremila da je kutija savršena, ali ovo ni u najljepšim snovima nisam očekivala!!!!

Savršeno!!!!!!!!!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 23:02
Izzy, već par puta dolazim i ogledavam kutiju.
Na kavi u "Medi" sam naslutila sa onim malo što si mi savjetovala da si majstorica, a sad već vidim da si jako iznad toga.

Stvarno predivna kutija! Nešto predivno!!! Clap
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 23:09
Draga Andrea, nisam ti ja nikakva majstorica već samo jedna šašava eksperimentatorica! Decoupage je doista jedna krasna tehnika koja nudi nebrojene mogućnosti, samo treba pustiti mašti na volju, škare u ruke i napasti sve što je papirnato! Hug
Proljeće, ti ćeš za ovakve šejkspirejanske izjave morati za kaznu popiti 2 velike p......! Star
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 23:19
ufff, al će joj teško pasti!!! LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.