Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 58> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
he he he...uffff, samo da još jednom odem tamo i obećajem nikad više...
e ova slova su mrak, ja sam uvijek koristila Monotype Corsiva al ova su savršena.....uff, već imam projekt u glavi.... kuhat će se kava čini mi se, a onda slijedi namakanje.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovo ti je ispalo pre-pre dobro. Ništa ne fali i to je to. Skidam kapu, jedno veliko bravo!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Na natpisu Baker ulice, u gornjem desnom kutu je image Sherlocka, ali je sitni pa se možda ne vidi dobro... Meni se jako svidjela crno - bijela slika Twiggy, tamo gdje je Fashion, mislim da bi se taj motiv dao još iskoristiti negdje u malo krupnijem formatu... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sanjam i Rose - hvala cure! I da hoću ne mogu više ništa mijenjati jer sam ju već prelakirala (da bih spriječila još nekakve naknadne zahvate, znamo kako to inače završi...)
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
je je, ta stranica s modom mi je super...al i ona s crim obrisom londona u dnu je predobra....ma zapravo mi je sve dobrooo....
baš sam se čula s proljeće pa sam joj odmah napomenula da izvoli ići vidjeti kutiju...veli da se sva naježila dok sam joj opisivala kak izgleda... |
|
![]() |
|
a vidi stvarno...sherlock s lulom!!! uopće nisam skužila prije....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Da je kutija meni namijenjena,vjeruj mi da bi bila jako zadovoljna
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Izzy, kutijica je prekrasna
![]() .....vrlo, vrlo kreativno...posebno mi se sviđa ova kombinacija " vanjskog " kolaža sa predobrom tekstualnom podlogom i kako si i sama rekla, " romantične " unutrašnjosti.... ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
mislim da kavica neće biti dovoljna, p..... će ipak biti prisutna. Ma nemam teksta koji bi napisala i izrazila oduševljenje. Prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
a gle nju, odmah bi ona p..... joj joj gogsice
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a ja jedina nisam p... p..... ali drugi puta dolazim pješice, tek toliko da znaš |
|
![]() |
|
Cure - žene - kreativke - hvala vam svima na tako lijepim komentarima! Naručiteljici se jako sviđa, potvrđeno telefonom maloprije!
Gogs, samo za tebe ćemo svaka po jedno, a ti dođi pješice da ne bi bilo "nismo znali"! ![]() |
|
![]() |
|
ok, p..... dogovorena!!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mene je bubamara već pripremila da je kutija savršena, ali ovo ni u najljepšim snovima nisam očekivala!!!!
Savršeno!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Izzy, već par puta dolazim i ogledavam kutiju.
Na kavi u "Medi" sam naslutila sa onim malo što si mi savjetovala da si majstorica, a sad već vidim da si jako iznad toga. Stvarno predivna kutija! Nešto predivno!!! ![]() |
|
![]() |
|
Draga Andrea, nisam ti ja nikakva majstorica već samo jedna šašava eksperimentatorica! Decoupage je doista jedna krasna tehnika koja nudi nebrojene mogućnosti, samo treba pustiti mašti na volju, škare u ruke i napasti sve što je papirnato!
![]() Proljeće, ti ćeš za ovakve šejkspirejanske izjave morati za kaznu popiti 2 velike p......! ![]() |
|
![]() |
|
ufff, al će joj teško pasti!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |