Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala morska noćna ptico.... A sad spaaaavaaj, spaaaavaaaaj....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
izzy, kutija je savršena!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma super je! Ali moraš mu kao dobra majka objasniti da se veeeeliiiike stvari bacaju kroz zatvoreni prozor (radi postizanja većeg stupnja teatralnosti i štete), a maaaale kroz otvoreni (u slučaju da su premale pa da se ne odbiju od staklo i puknu te u glavu ili neke druge vitalne organe!)! Pametan je on, skužit će iz prve...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A ne bi vjerovala, danas mi se sin prijetio ovako: Ako sada ne dođeš da se igvamo, otvovit ću pvozor i baciti i kopjuntev i fovum kvoz pvozov!!!
Vrištala sam od smijeha...i normalno ostavila sve i išla se igrati sa svojim sinom.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() a jeste lude!! |
|
![]() |
|
Postoji vrlo jednostavno rješenje.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh da mi je tvoje probleme imati...
|
|
![]() |
|
Vidim, ti si sva u mukama...! Nije ti lako...
![]() Nije me izbacivalo, ali nisam mogla učitati smajliće kad sam htjela... |
|
![]() |
|
Izzy, gledala sam onu stranicu, moj broj na žalost još nije na redu, moram se i dalje mučiti , ali ne za dugo!!!
|
|
![]() |
|
Izzy kakve izjave??? Nešto me komp muči, nemam više cigareta, netko spominje pivo...ma čini mi se da trebam ići spavati....
Da li vas je malo prije izbacivalo sa foruma???
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ufff, al će joj teško pasti!!!
![]() |
|
![]() |
|
Draga Andrea, nisam ti ja nikakva majstorica već samo jedna šašava eksperimentatorica! Decoupage je doista jedna krasna tehnika koja nudi nebrojene mogućnosti, samo treba pustiti mašti na volju, škare u ruke i napasti sve što je papirnato!
![]() Proljeće, ti ćeš za ovakve šejkspirejanske izjave morati za kaznu popiti 2 velike p......! ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Izzy, već par puta dolazim i ogledavam kutiju.
Na kavi u "Medi" sam naslutila sa onim malo što si mi savjetovala da si majstorica, a sad već vidim da si jako iznad toga. Stvarno predivna kutija! Nešto predivno!!! ![]() |
|
![]() |
|
Mene je bubamara već pripremila da je kutija savršena, ali ovo ni u najljepšim snovima nisam očekivala!!!!
Savršeno!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
ok, p..... dogovorena!!!!
|
|
![]() |
|
Cure - žene - kreativke - hvala vam svima na tako lijepim komentarima! Naručiteljici se jako sviđa, potvrđeno telefonom maloprije!
Gogs, samo za tebe ćemo svaka po jedno, a ti dođi pješice da ne bi bilo "nismo znali"! ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a ja jedina nisam p... p..... ali drugi puta dolazim pješice, tek toliko da znaš |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
a gle nju, odmah bi ona p..... joj joj gogsice
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
mislim da kavica neće biti dovoljna, p..... će ipak biti prisutna. Ma nemam teksta koji bi napisala i izrazila oduševljenje. Prekrasno....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |