SHASHIN VRT- SLIKE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno da je u proljeće ljepše, ali mi volimo i ovo sada, onda će nam biti još veći gušt gledati kako se sve pretvara iz pupoljaka u raskošne cvjetove.
Zbilja u tome posebno uživam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Shasha ljepotu tvog vrta ne može umanjiti ni najlošiji aparat na svijetu, tak da se zna.
![]() ![]() ![]() BTW da se pohvalim ja užicala od Z novi fotić. Rekao da ću ga dobiti za Valentinovo, pa samo sugestija što da spomeneš M da bi željela...ionako nešto mora kupiti zar ne ?
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ja sad ozbiljno razmišljam da te pozovem na ljetovanje kod sebe ....Moj vrt čezne za nekim kao što si ti
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Najljepši cvijet shashinog vrta!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tu nisam još bila! Krasne slike krasnog vrta. Ima nešto u tome da slike snimi netko drugi! To dođe kao potvrda da je vrt doista raj! A na zadnoj slici uz "najljepši" cvijet vidim na perunikama tragove Otokovih prijatelje. Kažem Otokovih jer ona priča s puževima! |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baka, sad si i mene nešto naučila. A ja u šali stavila taj predivan maslačak.
Otkrila opciju macro za slikanje cvijeća, pa se divim i malo se šalimo!!! ![]() Naveče stiže prava ljepota ovog vrta iz mog aparata!!! ![]() |
|
![]() |
|
Slike govore više nego riječi. Uživajte kao što smo Vilavita i ja!!!
... ja sam tak "strašni" da nitko nije još doselio u kućicu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nastavak slijedi... |
|
![]() |
|
Novi dio dvorišta, male maćuhice izrasle ispod šljunka...
![]() Ispod je kamena klupa... tak lijepo za sakriti se u hlad! ![]() Proljeće, ak se tvoj baš dobro ne bu držal, možemo mi i nakon sezone cvijeta i po ovaj skočiti!!! ![]() Mislim da bu me netko ovak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je samo stražnji dio dvorišta. Dodam još slikica iz kamenjare ispred kuće, ali ne obećajem kad!!! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ijoooooj pfff
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno je, a uvijek je najljepše ono što nemaš, npr. pakujac, onda ono plavo - je li to encijan?
A kako se zove ova ljepotica?
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme kako je sve lijepoooo........
Mislim da je i ovo crveno zadnje pakujac, meni je najljepši onaj plavo -bijeli, mislim da joj je to novi od ove godine
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Otok, ovo na slici je mini pakujac. Vidim ga u ponudi ove sezone na sve strane. ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kaj fali mom maslačku,osim kaj ga ne mogu iščupati van
![]() ![]() Drage moje,ja se godinama borim sa puževima(na sve moguće načine)i ovo što se na irisima vidi to ni ne primjetim jer mi puno veču štetu rade.
Otok to bi ja nazvala"MIDI"pakujcem .Bio je mini dok nisam onog gore plavo-bijelog kupila.E sad je on mini jer je duplo manji od ovoga a oni veči još ne cvatu ali su puni pupoljaka.
Andrea,hvala kaj si me zamjenila u slikanju i prebacivanju slika
![]() I zakaj ja imam dvije teme mog vrta?????(da se žalim moderatorima
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
E da,onaj encijan u tegli je friško kupljeni za moju mamu(moj je tak jadan da ga sljedeće 2 godine nikome ne djelim),čeka siroće da joj ga odnesem..i posadim.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pohvale za novi proljetni album. A za moderatora?! Znam ti je jednog opasnog
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hoya,znam i ja no to je
![]() ![]() ![]() Mama,imam ja aparat ali se ne volimo,tak da nije stvar u tome (u prevodu,moja lijenost)
Frida draga,pa kaj nismo već o tom pričale!!!!! Ti samo spremi ribice na gradelice i eto nas,cijeli čopor,da kopamo i sadimo
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stvarno je sve predivno!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slike su zaista predivne!!!
Čini mi se da je shashin vrt ove godine još ljepši.
Moj jasmin je sada super krenuo, a prošle godine mu se baš nije dalo. Bile ga je nešto napalo,ali ove godine izgleda tako lijep i zdrav.
|
|
![]() |
|
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
stvarno predivno,puno ljubavi i truda uloženo.SVAKA ČAST!evo ideja kao u priči.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ja svaki put kod shashe u vrtu ne da zbavim čik pauzu ili kavu srknem nego si gablec moram ponijeti koliko ga dugo gledam
![]() ![]() ![]() prekrasno ti je sve
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |