Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh, ovaj vikend sam imala posla, trebala bih o tome u dnvniku, ali podijelila bih slikice.
Ovo je moj najnoviji projekt. Opran juče, danas izdubljen i zasađen. Još će dvije biljke na njega:
![]() Moje ruže
Orfeo i schneewithcen (valjda sam dobro slovkala)
![]() ![]() Ivančice:
![]() Ukras za šahtu i u pozadini ružičnjak, zasađeno je ukupno 8 ruža, ai 6 je od jeseni pa nisu još narasle:
![]() Ružičnjak i dalije u njima:
![]() ![]() šahta i hoste:
![]() Verbene, njih imam prvi puta. Mogu li i kako prezimiti na kontinentu:
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Klematisi, ruže, hoste sve je lijepo.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
macak vrt ti je divan,hoste,pakujci...geranium naravno
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Malo sam šetala tvojim vrtom i imaš jako lijepog cvijeća
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Mačak.
A ona iglica je geranium sanguineum, bar tako mislim
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepo,a ruže su predivne
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i lijepo kombinirano. Hoste
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Nije mi radio adsl, ali evo problem riješen i evo par slika:
Ruža penjačica koja raste uz sjenicu, ime sam zaboravila:
![]() ![]() Clematis Pillu, također uz sjenicu:
![]() ![]() Ovo bi trebala biti Loncera, izrasla iz vrlo malog pelcera od prošle godine, puna je pupova, jedva čekam da se otvore:
![]() Hostama sam za probu pridružila dvije astilbe, da vidim hoće li im odgovarati mjesto:
![]() I moja penjačica Orfeo (ona napadnuta od susjeda
![]() ![]() Dalje nisam stigla slikati jer mi je memory stick bio pun. Dakle, nastavak slijedi....
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kako si divno iznenadila muža
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Iglica (geranijum), ako tko ima kakvo konkretno ime za nju bila bih zahvalna!
![]() A ovo sam juče iznenadila MMa, za onaj kutak kod kante. On je inzistirao na Thuji, pa ga je ovo dočekalo na povratku s posla:
![]() |
|
![]() |
|
Moj žuti pakujac, od prošle godine:
![]() ![]() Ovo sam danas kupila:
![]() Moji novi pakujci:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moram danas uslikati čitav pakujac, baš krasno cvate, bit će sjemenkica za sve! Prošle godine sam mogla kupiti samo žuti ili neki plavkasti, pa sam uzela žuti jer mi plavi nije nikako odgovarao u kombinaciju.
Jučer slučajno otkinem jedan cvjetić i dam ga kćeri (4god.), a ona mi ga vrati i veli da neće kad je potrgan
![]() ![]() Ja sam ih vidjela svakakvih boja, ali samo na slikama, baš su posebni. Htjela bih još koji.
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Zgodno si to složila one sve hoste na hrpi su mi super kad ti prerastu dio koji si im namjenila tu sam |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prošle godine naručila iz Decore Buzet. Dok ih nisam naručila, nigdje ih nije ni bilo, poslije sam vidjela na placu, jednu dvije. I da sve su različite..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Obožavam hoste. Imaš ako se nevaram 6 vrsta. Gdje nabavi to, po dućanima sam vidjela samo 2 vrste
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
macak, poslala sam ti!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hostinjak je predivan, a za Hortenziju se duboko nadam da će biti crvena jer za nju kažu da joj boja ovisi o sastavu zemlje, prijateljica kupila tri bijele i sve procvale plavo, dakle fotografiju obavezno gore.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Imam ih i ja --tvoje
![]() |
|
![]() |
|
Da pohvalim sama sebe, znate onu "hvalite me usta moja"
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |