moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | ||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lijepi kamenjar- baš si ga lijepo posložila! |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
|
Domingo potpisujem, ali kolko bi mi kamenje mislim da bi oni tolko zemlju..ko će nam udovoljit..
Vrbo stvarno je prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Uh, uh a baš sam svratila da vidim ima li još kakvih novica.....
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
|
i nikako da uspijem staviti slikice
![]() ![]() |
||
![]() |
||
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
|
dobro došla!Kamenjar je čista petica..
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Kamenjar kao da je srastao s terasom - uistinu lijepo i odmjereno!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Dobrodošla, krasno si složila taj kamenjar.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
![]() |
||
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
|
Lako kod vas napraviti lijepi vrt.....kamenja na bacanje....samo biraš koji je ljepši. Svaka čast....sviđa mi se. Vrlo uredno.
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Hoćemo još slika! Hoćemo još slika!
![]() I Decora ti nije daleko.Pročitaj detalje na Okupljanju forumaša. Baš bi bila fora da dođeš!
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Vrbo,dobro nam došla i samo ti slikaj,ovo je odmor i za oči i dušu.Prekrasan vrt imaš
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
prekrasan dizajn i biljkice
![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
|
eh, to bi bilo super kada bih mogla a i treba poslikati sajam cvijeća u umagu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Bok Istrijanko!
![]() kamenjar su forumašice već ocijenile čistom peticom i ja se u potpunosti slažem!
Samo naprijed sa slikicama!
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
kako san dobro pogodila čin san videla prvu sliku odmah san rekla: WOW ovo je ko bog Istra, pozna se po boje kamika.
Vrba, ovo ča san videla je predivno i čekan još.....
Mi smo ti čoporativno u subotu u Buzetu u Decori pa baš bi bilo super da se i ti zaletiš da se upoznamo.
I dobro nam došla .......
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
evo sad sam se zbunila pa više ni poruku neznam poslati
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Baš sam razmišljala otkud si sa mora! Kamen me asocirao na to.
Stvarno je predivna kombinacija "teškog" kamena i ljepota cvijeća. ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
u umagu sam u biti okolica ,hvala na pohvali a odkud je triša?
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Opa nova osoba, baš zgodnog imena vrba, a gdje si ti vrbice kad ideš na sajam, mislim gdje je taj sajam, dali je to sada u subotu.
Mozaik je savršeno okruženje za tvoje predivne vrtiće sa cvjećem.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |