Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 38> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako kiša kod mene pada sad kad baš krenu u pohod po cvijeću jadna li sam ni soli im neće tad ništa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ja nasreću nemam puno tih golača,ponekad poslje kiše se pojave al idu odmah ča.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Možda je ipak ovo istina što mi je brat rekao za te sa kućicama. Eto drugu godinu radim na terenu i nijednog golaća. Zato potapšem ovoga s kućicom i MM posebno napomenem da ih nedira. Mislim da su ti golaći donešeni sjemenom odnekle, moguće engleska. Ovih sa kućicama bude u prirodi poslije kiše.Odi u berbu.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ja sam u tri godine vidjela dva puža s kućicama, moram ih otići negdje nabrati i dopeljati k sebi
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Valjda ćeš se riješiti tih vražjih puževa, ja ih toliko ne nalazim, ali sve bude slinavo, katastfofa, sutra i ja idem u akciju vapnom, nema pomoći.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mama ja sam čula da puževi sa kućicama tamane jaja tih golaća, prirodno istrebljenje. Ja sa kućicama vratim u travu da i dalje obavljaju svoju funkciju. Inače na mom terenu nisam našla niti jednog golaća. Zato imam hrušteva hrpu.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
evo s obzirom da sam zaista prepuna informacija o tim beštijama mogu vas obavijestiti da tijekom jedne noći mogu poharati (znači u puzanju pojesti) 40 m
![]() ![]() ne bi vjerovali- doduše taj podatak se odnosi na to kad se probude i izvlaće iz zimske ili višegodišnje hibernacije (gamad može hibernirati 7 god-dokazano)
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
ja sam se naučila da čim posadim tako neke flance koje ti mali gadovčići vole papati, odmah stavljam okolo par plavih zrnca pužomora. Oni su tako bezobrazne životinje, ono ko fol spori, ma kako spori, požderu biljku dok kažeš keks.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose- draga moja obožavam tvoj optimizam i gledanje "čaša je napola puna"
zvrk- živa istina- onaj najgori dio još nisam poslikala, nestalo prostora na kartici
![]() baka- pa ja stalno plaćem i kukam, vjerojatno ste mislili da se šalim a plastenik mi je sav poharan- paprike, paradajzi, feferoni, patliđani, tikvice, lubenice, zelje, kelj, još karfiola, brokula, artičoke i još puno toga sve je nestalo, sad moram opet ići kupovati svo sjeme i opet ispočetka.
|
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Posla ko u prici
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt vec dobiva formu,sve raste,buja,odlično mamice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vrt još nije obrađen
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A biće i od mene jedan jorgovan
![]() |
|
![]() |
|
hvala na podršci drage moje
![]() ![]() ![]() ![]() osim ljubavi zasiguno bi pomogao i dobitak na lotu
![]() ![]() dobila sam orah
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
Bravo inaja,slazem se s tobom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |