Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 63> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ups, ovaj zvrk nema što nema!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Odgovor je na temi o Losinju.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
S posla odmah u vrt
Narucila sam jos prosle godine sadnice lupina http://www.jparkers.co.uk/Index.cfm?fuseaction=product.standard&continueaction=category.search&search=lupin&producttype_id=48075, kad su dosle presadila sam ih u rasadnik (na otvorenom) koji mogu drzati na oku (najvise zbog puzeva golaca)
Presadila sam ih danas u vece posude jer mi treba mjesta u rasadniku za drugo cvijece ( dati cu im jos malo vremena da tako rastu pa onda u zemlju )
Pulsatilla (bijela, plava i crvena) http://www.jparkers.co.uk/Index.cfm?fuseaction=product.standard&continueaction=category.search&search=pulsatilla&producttype_id=49766 (slicno ovome ali su moje bile besplatne sa narudzbom
![]() ![]() Rhubarb (Rabarbara) je spremna za odnijeti prijateljici
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Već dugo nisam prošetala zvrk tvojim vrtom. Naravno, samo zato što bih samo gledala i mislila si i ja bi to...
![]() Predivne biljkice!!! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E ovo je fenomenalno takvo nešto imati u vrtu pravi pogodak i sad sam baš pravo ljubomorna na to drvo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Cvijeće ti je prekrasno.
Daj i meni čuvaj grančicu corkscrewa,ima odlične grane za aranžiranje u vaze |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zvrk, sve je prakrasno zaista ne mogu ništa izdvojiti. Ova euphorbia raste kod nas u prirodi, upravo je sada rascvjetana i prekrasna. Gunnera je za mene nešto novo, ali molim te pogledaj pod moj grad u slikama Lošinj, na stranici 5 - slikala sam kod nas u prirodi - da li ti sliči na gunneru? |
|
![]() |
|
Hvala niho
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prije dva, tri tjedna sam rezala drvo corkscrew hazel http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/225.shtml, rezala sam ekstra izdanke koji su rasli iz dna drveta.
Grane i izdanci imaju karakteristicne zamotane/ neravne grane, i iz zezancije ih je moj sin zapiknuo u zemlju medu lavandom (totalno krivo mjesto za rasti).
Danas sam primijetila da su se izdanci primili
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja ljepota ali Dicentra me oduševila
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Lantana , to sam i ja cula, a buddleia raste ovdje kao korov (uz pruge, iz zidova) pa joj vjerujem nece biti nista, a i ima te male izdanke.
ustvari nisam bila zadovoljna oblikom , previse je bila krzljasta, lisce na vrhu a sa strane suho, pa sam rekla muzu neka reze, ako ne prezivi nije neka velika tuga ako prezivi nadam se da cu je uspjeti oblikovati onako kako mi se svida.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zvrk ja sam se uvjerila da budleju što više porežeš ona bolje i obilnije raste, i cvjeta na ovogodišnjim izdancima.
Ona vaza ti je prekrasna, bit će lijepo kad u nju posadiš novo cvijeće. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ja sam lijena
![]() ![]() ![]() Nadam se da ce se fino rasiriti , taj dio cvjetnjaka mi je bas izvan vida pa ne mogu stalno paziti na njega, prilicno je suho pa sam i izabrala alyssum za koji kazu da dobro uspijeva u takvim uvjetima.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šetnja tvojim vrtom u ovo hladno predvečerje baš mi je stoplila srce i dušu, prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Oni su dusu dali za siriti se po vrtu
![]() Imam roze i plave, sve zmiksano. Ovi veliki su u zemlji vec tri,cetiri godine i blizu su jedan drugoga, volim kad mi se cvijece ispreplece pa nema mjesta za korov
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Oduševila me je aquilegia ili pakujac, kako su ti bujni, bit će predivni kad procvatu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja sam posijala i već rasadila alyssum i to baš takve boje je bio na slici. Samo ta mi bude tako lijep kao tvoj!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ni ne pomisljaj na to ako imas mali vrt
![]() |
|
![]() |
|
Setnja kroz vrt
Dicentra
Aquilegia
Euphorbia
Lunaria (plavo/ljub. u pozadini)
Jucer sam podijelila jednu biljku alpine strawberry (zimska jagoda, sa malim, slatkim plodovima) i dobila ovoliko novih biljki
![]() |
|
![]() |
|
Gunnera koju sam kupila
Mak (narandasti)
Alyssum (12 za L2.99) za prilicno suhi dio uz kucu na istocnoj strani (ispod velike lonicera, mislim da ima slika na prijasnjim stranama) -vec posadila
![]() Projekt kad nadem vremena, dobili smo ovu posudu prije 10 godina za vjencanje, ova salvija je posadena prije tri, cetiri godine, prosle godine je bila predivna, ogromna ali ove godine je samo ostala ovako suha, valjda vise nema mjesta za korijenje, kupila sam nove salvije za posaditi + novu zemlju
Muz je sasjekao staru buddleia,nije imala lijepi oblik , sasjekao ju je do jedno 10 cm iznad zemlje , vec ima mladice koje rastu pa vjerujem da ce se oporaviti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |