Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 73> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja, još uvijek prilično proćelava okućnica i ja nadamo se da će nam travica uskoro ovako izgledat na slikama...
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno cvijeće i veliko dvorište...da je meni tak veliko dvorište
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mislila sam na ove cistuse, samo se nisam mogla sjetiti, baš mi nekako interesantno, egzotično izgledaju. Vidjela sam na netu da ima razičitih boja, Hvala Alisa i slikaj ih izbliza kad procvjetaju.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Lantana to je magnolija susan..Ako misliš na ovo zadnje sa lila cvjetom... Iza njega ono šareno su hebe,a ono lijevo su citisusi,isto grmovi neki...Oni još čekaju svoje mjesto pod suncem baštenskim..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Alisa cvijeće je krasno i egzotično, ovo na zadnjoj slici sam našla jednu veću granu u aranžmanu i ubola u zemlju, još se zeleni, možda se i primi, vidim kod tebe da i cvjeta, kako se ono zove.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() magnolija prvi put cvjeta.. ![]() |
|
![]() |
|
jorgovan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tulipani i ostale biljke..
|
![]() |
|
Još malo mojih tulipana..
|
![]() |
|
Niho,maca tj.mačak se zove Cicko,il Koko,kako ga moja mladja kčer zove..On uvijek budno prati šta ja radim
![]() ![]() jedna slika cicka... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nadam se da ću tu gdje se šepuri ova maca jednom popiti kavicu s tobom, prekrasno je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I vidjela sam tek sad malu macu i baš se složila sa travnjakom --prava je
|
|
![]() |
|
Hvala vam,slikam korijenko,kad se skroz cvjetovi otvore...
Niho ni moje fuksije stare ne cvjetaju,ova je kupljena u cvjetu... Bako,čula sam da se tako najbolje prime,ali ja jednostavno ne znam da ukradem ,kad pomislim da maznem nešto sva se zacrvenim i odam se u startu ![]() ![]() Zadnjih dana mi kradu jorgovan,blizu je ulice i ko kog naidje ćapne koji cvijet,a on kao da im prkosi,pa cvjeta svake godine sve bolje i ljepše.. ![]() Elem,ko god dodje neće otići prazni ruku... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kako je predivan rododendron.......čekam sliku rascvaloga......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasno Ali ali moja fuksija još neće cvijetati --hladno joj vani i krasno ti je dvorište -veliko
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kažu zapravo da treba pelcere ukrasti. Onda najbolje uspjevaju!
![]() Travnjak je
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivan travnjak i cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Rododendron i oleander..
![]() ![]() I trava napoko zeleni,bez puno ćelavih djelova.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovi su neki kasni,pa se tek otvaraju..
![]() ![]() fuksija jedna cvjeta ![]() ove su sve dobile novu zemlju i saksiju...fuksije i jedna crnooka suzi.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Samo vi dodjite,Niho...Kod mene su gosti uvijek dobrodošli...Evo malo svježi sličica...
tulipani... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |