kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 80> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme, tanjuri i vrč preeekrasni. Sada mi se moj vrč više ne sviđa toliko. Ovo je puno bolja ideja. Nekako je nježnija. Moj vrč mi sada izgleda nedovršeno. Možda malo poradim na tome (ako mi se bude dalo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure drage,puno hvala na divnim komplimentima,ljubim vas sve
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Sve je prekrasno, ali moram, moram, moram izdvojit poljevaču. Tako je romantično prekrasna
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
u što ti je ovo lijepo, a kako su ti lijepe te salvete, imaš koju viška od tih prekrasne su
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Sve pohvale za tanjure! Moj naklon!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure,saara i ancica,puno hvala,od srca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian hvala najljepsa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ne znam što mi je lipše, vrč ili tanjuri
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kaća
radovi su ti prekrasni. Ja sam tek početnik, pa mi reci molim te, koliko dugo se ti već time baviš?
Samo nastavi. Sve pohvale. Prelijepa mi je kantica za polijevanje i tanjuri.
|
|
![]() |
|
more,karmen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Plavo nije baš moj "đir", ali šta si napravila od onog vrča je čista fantazija! Doista prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
hej izzy,puno,puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Eh, pa kaj ti ne znaš imati jezik za zubekima!!! ![]() A ja baš danas je pitala za one tegle na tvojim prozorima. Kaća, kutije su fantastične!!! P.S. poslije kutija vidjela vrč i tanjure!!! Ne pitaj što mi je najljepše, volim plavo, volim ruže!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ma nismo mi ništa ogovarale, ma neeee Radovi su ti mrak, izvrsni..ne znam što bi izdvojila..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
kaca, malo sam pregledala tvoju galeriju...i opet...i opet...i opet...i mislim da cu opet...sve mi je predivno i tako uredno i pedantno napravljeno...ali definitivno bih izdvojila kutijice za začine....savršene su, zbilja kao iz nekog talijanskog časopisa...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Katija, kako mi je ovo promaklo???
Evo sramim se...
![]() Ali zaista... ti znaš šta ja mislim o tvojim radovima, a ovo je samo potvrda da sam u pravu...
Stvarno ne znam šta bih izdvojila, jer svaki od radova je fantazija za sebe. A budući da ja volim plavo a ova salvetica je sama po sebi prelijepa ovaj vrč je za povijest!!!
Bravo Kaća!!!
|
|
![]() |
|
curice moje,bas me razveselite sa lijepim komentarima,najljepsa vam hvala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |