Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 80>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 11:22

Ajme, tanjuri i vrč preeekrasni. Sada mi se moj vrč više ne sviđa toliko. Ovo je puno bolja ideja. Nekako je nježnija. Moj vrč mi sada izgleda nedovršeno. Možda malo poradim na tome (ako mi se bude dalo smile39)
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 11:33
smile141Ovaj vrč ti izgleda baš "po starinski" i volim tvoje radove zato što su nježni, i dobro napravljeni i... eto baš mi se sviđaju!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 11:36
cure drage,puno hvala na divnim komplimentima,ljubim vas svesmile79smile73smile76
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:40
Sve je prekrasno, ali moram, moram, moram izdvojit poljevaču. Tako je romantično prekrasna
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:42
u što ti je ovo lijepo, a kako su ti lijepe te salvete, imaš koju viška od tih prekrasne su
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:46
Sve pohvale za tanjure! Moj naklon! Thumbs%20Up
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:48
cure,saara i ancica,puno hvala,od srcasmile79..moram reci da je posuda za polijevanje meni najdrazi i najljepsi moj rad,do sada..anci jednu jedinu salvetu sam imala(hvala cleopatri na njoj),stvarno je posebna,nadam se da cu ih uskoro nabavit(nabavka je u tijeku) vise komada pa cu te se sjetitsmile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:49
lilian hvala najljepsasmile73smile79
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:07
ne znam što mi je lipše, vrč ili tanjuri smile55
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:13
Kaća
radovi su ti prekrasni. Ja sam tek početnik, pa mi reci molim te, koliko dugo se ti već time baviš?
Samo nastavi. Sve pohvale. Prelijepa mi je kantica za polijevanje i tanjuri.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:19
more,karmensmile79hvala cure drage..karmen salvetna je moj hobi od kraja devetog mjeseca prosle godinesmile78
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:36
Plavo nije baš moj "đir", ali šta si napravila od onog vrča je čista fantazija! Doista prekrasno! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 17:56
hej izzy,puno,puno hvalasmile79.ni ja ne volim plavu boju,nimalo,ali ova salvetica je ocaravajuca,pa ne smeta..
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 21:00
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

:aa:koje kutijeeeeeeee:7:
jučer smo te malčice "ogovarale"(Andrea,Vilavita i ja).divile su se teglama i kako su jeftine,pa sam im rekla odakle mi:pusa:

Eh, pa kaj ti ne znaš imati jezik za zubekima!!! LOL
A ja baš danas je pitala za one tegle na tvojim prozorima.

Kaća, kutije su fantastične!!!

P.S. poslije kutija vidjela vrč i tanjure!!! Ne pitaj što mi je najljepše, volim plavo, volim ruže!!! LOL A to znači da je sve predivno!!! Clap
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 21:24

Ma nismo mi ništa ogovarale, ma neeeesmile156

Radovi su ti mrak, izvrsni..ne znam što bi izdvojila..Clap
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 23:13
smile93 
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 00:50
kaca, malo sam pregledala tvoju galeriju...i opet...i opet...i opet...i mislim da cu opet...sve mi je predivno i tako uredno i pedantno napravljeno...ali definitivno bih izdvojila kutijice za začine....savršene su, zbilja kao iz nekog talijanskog časopisa...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 09:28
Katija, kako mi je ovo promaklo???
Evo sramim se...LOL
Ali zaista... ti znaš šta ja mislim o tvojim radovima, a ovo je samo potvrda da sam u pravu...

Stvarno ne znam šta bih izdvojila, jer svaki od radova je fantazija za sebe. A budući da ja volim plavo a ova salvetica je sama po sebi prelijepa ovaj vrč je za povijest!!!
Bravo Kaća!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 11:14
curice moje,bas me razveselite sa lijepim komentarima,najljepsa vam hvalasmile79smile72smile73
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 14:49
smile93....smile78....Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.