Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja mala radionica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja mala radionica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011>
Korisnik
Poruka
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 10:53
Drage moje prijateljice p umjetnosti. Evo moram se još jednom zahvaliti na ovim divnim komentarima i reći vam da me uvijek razvedrite i kad je sve nekako sivo oko mene. Posjet vama na ovim stranicama me uvijek oraspoloži i onda znam da tu negdje u internet svijetu imam istomišljnike i ljude koji uživaju o ovakvim malim stvarima lijepim za oko i srce.
Hvala vam još jednom što ste tu.smile79 smile78 smile95 smile169
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 13:00
Originalno poslano od člana nadalivz nadalivz napisao:

Drage moje prijateljice p umjetnosti. Evo moram se još jednom zahvaliti na ovim divnim komentarima i reći vam da me uvijek razvedrite i kad je sve nekako sivo oko mene. Posjet vama na ovim stranicama me uvijek oraspoloži i onda znam da tu negdje u internet svijetu imam istomišljnike i ljude koji uživaju o ovakvim malim stvarima lijepim za oko i srce.
Hvala vam još jednom što ste tu.smile79 smile78 smile95 smile169

Ne samo istomišljenike nego već i obožavetelje!!!Wink
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 13:20
Hvala proljeće ali nećemo pretjerivati, još ću se i rastuliti od ovakvih komentaera. smile95
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 13:53
Prekraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassnoooooooooooooo!smile71
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 20:17
kakve prekrasne plave oči!!!!! odavno nisam vidjela nekog s tako lijpeim očima nadalivz!!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 22:11
hvala na dobrodošlici i interesu za moje radove ,galeriju ću postaviti nadam se uskoro,sa ostalim mojim radovima jer mi je decoupage tek najnovija ljubav.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:12
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

kakve prekrasne plave oči!!!!! odavno nisam vidjela nekog s tako lijpeim očima nadalivz!!

Eh draga moja onda ti nisi vidjela oči od Miškopiško!!!!

Ja se nisam mogla nagledati njenih očiju!!!!Tongue
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:18
sad si me ostavila bez teksta, proljeće Embarrassed
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 08:31
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

sad si me ostavila bez teksta, proljeće Embarrassed

Pa šta ja tebi nisam odmah rekla da imaš prekrasne oči, skoro bih se mogla zakleti da sam ti to rekla u onom kafiću...

Ali zaista tako i mislim, oči su ti fantazija!!!Tongue
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 09:46
Embarrassed ne sjećam se, ali nije ni bitno Smile hvala ti na komplimentuSmile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 11:43
Nadali...imaš pp
Jaaavvviiiiii seeeeeeeee
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 22:13
nadalivz dali je stanka znak da se pripremaju nova iznenađenja,pozitivna dakako.Nakon blagdana od sutra krečem sa radom,ali me muči tehnika moram uzeti instrukcije,da mogu svoje radove izložiti.
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 09:47
Draga nada-m na žalost nema novih radova nekako sam neraspoložena. Ali budem se ja pokrenula. Valjda je i mene dohvatila ova globalna kriza. Mogla bi i ja krenuti od danas.

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 19:32
Ne znam što bi mogla posebno izdvojiti kad je sve predivno. One uokvirene slike na sajmu, da li je i to decoupage?. Predivno!!!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 22:53
radovi od nade-m su prebaćeni u njenu temu:

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 09:43
Svaki put smo nekako slučajno u Bjelovaru za vrijeme sajma i zezam MM kad će me voditi na sajam .Ma znala sam ja da tamo svašta ima ali ovako neštosmile211smile190
Cure ima da najaviti ,obaveznooooooo,gdje ste sljedeći puta,i kad,naravno.Ovo se mora uživo vidjetismile79
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:58
dugo te nema na forumu, fališ nam
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:46
Bila sam kod Nadali u subotu ...i vidjela njenu " decoupage radionicu "

Ja vjerujem u nju...i znam kad se jednom opet vrati na forum...da će to biti
Na vrh
BJELOVAR2005 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 171
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BJELOVAR2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 00:33
Originalno poslano od člana nadalivz nadalivz napisao:

Dobro jutro svima. Evo objašnjenja. Tri gracije se nalaze na slici broj 2. Slijeva na desno. Prvo moja teta Goga, u sredini ja, a na kraju gđa Nada (nik nada-m koja će nam se uskoro nadam se sa svojim predivnim radovima i pridružiti).
Naravno hipy, žao mi je što se nisam ranije sjetila obavjestiti sve Vas da se nalazimo na sajmu, nije mi palo na pamet.
Hvala svima na pohvalama.smile113

kao prvo...da pohvalim - "UMJETNICA"!!...a kao drugo: da dobro našpotam...kako sam ja ovo zaobišla na sajmu???, (doduše proletila sam ga zadnji dan u potrazi za ponijima sa mojom pčelicom smile200) ubuduce obavezno obavjestiti..nalazimo se na sajmu u Gudovcu!..pa cemo i kavicu popiti!!!!!
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 07:53

Hvala hana i meni je vaš posjet vratio motivaciju i raspoloženje. Nadam se da će se ovakva druženja nastaviti. Uskoro ću se pojaviti s novim radovima OBEČAVAMMMM!!!!smile222

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.