Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje prijateljice p umjetnosti. Evo moram se još jednom zahvaliti na ovim divnim komentarima i reći vam da me uvijek razvedrite i kad je sve nekako sivo oko mene. Posjet vama na ovim stranicama me uvijek oraspoloži i onda znam da tu negdje u internet svijetu imam istomišljnike i ljude koji uživaju o ovakvim malim stvarima lijepim za oko i srce.
Hvala vam još jednom što ste tu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala proljeće ali nećemo pretjerivati, još ću se i rastuliti od ovakvih komentaera.
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassnoooooooooooooo!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kakve prekrasne plave oči!!!!! odavno nisam vidjela nekog s tako lijpeim očima nadalivz!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
hvala na dobrodošlici i interesu za moje radove ,galeriju ću postaviti nadam se uskoro,sa ostalim mojim radovima jer mi je decoupage tek najnovija ljubav.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh draga moja onda ti nisi vidjela oči od Miškopiško!!!!
Ja se nisam mogla nagledati njenih očiju!!!!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
sad si me ostavila bez teksta, proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Pa šta ja tebi nisam odmah rekla da imaš prekrasne oči, skoro bih se mogla zakleti da sam ti to rekla u onom kafiću...
Ali zaista tako i mislim, oči su ti fantazija!!!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Nadali...imaš pp
![]() Jaaavvviiiiii seeeeeeeee ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
nadalivz dali je stanka znak da se pripremaju nova iznenađenja,pozitivna dakako.Nakon blagdana od sutra krečem sa radom,ali me muči tehnika moram uzeti instrukcije,da mogu svoje radove izložiti.
|
|
![]() |
|
Draga nada-m na žalost nema novih radova nekako sam neraspoložena. Ali budem se ja pokrenula. Valjda je i mene dohvatila ova globalna kriza. Mogla bi i ja krenuti od danas.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ne znam što bi mogla posebno izdvojiti kad je sve predivno. One uokvirene slike na sajmu, da li je i to decoupage?. Predivno!!!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
radovi od nade-m su prebaćeni u njenu temu:
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Svaki put smo nekako slučajno u Bjelovaru za vrijeme sajma i zezam MM kad će me voditi na sajam .Ma znala sam ja da tamo svašta ima ali ovako nešto
![]() ![]() Cure ima da najaviti ,obaveznooooooo,gdje ste sljedeći puta,i kad,naravno.Ovo se mora uživo vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
dugo te nema na forumu, fališ nam
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Bila sam kod Nadali u subotu ...i vidjela njenu " decoupage radionicu "
![]() Ja vjerujem u nju...i znam kad se jednom opet vrati na forum...da će to biti ![]() |
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
kao prvo...da pohvalim - "UMJETNICA"!!...a kao drugo: da dobro našpotam...kako sam ja ovo zaobišla na sajmu???, (doduše proletila sam ga zadnji dan u potrazi za ponijima sa mojom pčelicom ![]() |
|
![]() |
|
Hvala hana i meni je vaš posjet vratio motivaciju i raspoloženje. Nadam se da će se ovakva druženja nastaviti. Uskoro ću se pojaviti s novim radovima OBEČAVAMMMM!!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |