Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 58> |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš sam tražila tvoju temu i očekivala sam nešto posebno od tebe: To sam i našla. Bravo, originalno kao i uvijek!!!!!!!!!!!!! Savršena kutijica Londona, trebalo bi takvu ponuduti njihovim dućanima suvenira, da vidiš kako bi išla........
![]() Nego, jesi li preko cijele ljepila tekst pa onda opet preko slike? Kako se onda ne vide prelazi, odlično je ispalo?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala Dori, evo danas je kutijica napokon došla do naručiteljice i njen osmjeh kad ju je vidjela rekla mi je dovoljno! Mislim da mi nikakva lova nakon toga neće dati ovakav osjećaj ponosa!
![]() Da, cijelu sam ju ljepila najprije papirom s tekstom pa onda na to sličice... A papir sam ljepila dio pi dio (poklopac, prednja strana, bočna itd.) pri čemu sam pazila da su mi slova koliko toliko u istoj ravnini sa svih strana, a kutovi su se savršeno poklopili, ono baš su sjeli - iskreno, ni sama ne znam kako sam to uspjela! Ali mjerila sam ih valjda na milimetar! Stvarno puno posla i sve "pipkavo", ali valjda imam živaca... Inače, kod decoupaga (ne kod salvetne tehnike) je poanta u nanošenju puno slojeva laka kako bi se motivi "stopili", da se ne vide ti prijelazi sličica, ovdje sam nanijela samo siromašna 4 sloja jer nisam imala vremena za više! Jesam se raspisala... Nadam se da je barem pomoglo! ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Inače, kod decoupaga (ne kod salvetne tehnike) je poanta u nanošenju puno slojeva laka kako bi se motivi "stopili", da se ne vide ti prijelazi sličica, ovdje sam nanijela samo siromašna 4 sloja jer nisam imala vremena za više! Jesam se raspisala... Nadam se da je barem pomoglo!
![]() [/QUOTE] Zašto kažeš puno slojeva laka kod decoupaga a ne kod salvetne tehnike, to znači kod salvetne jedan sloj, a kad lijepiš papir više slojeva?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pa, i da i ne... Salvetna tehnika i decoupage su dvije različite tehnike... Kod salvetne doista nije potrebno puno laka jer je salveta tanka i prijanja uz podlogu, prijelaz je teško vidljiv... Kod decoupaga se koristi papir (printani, za darove, novine i sl.) i zato je automatski deblji zbog čega se nanosi više slojeva laka da se motiv "utopi"... Najbolje bi bilo recimo premazati ga onim kristal lakom (ali je bome skup i malo nezgodan za nanošenje na npr. kutije), ali se broj slojeva laka kreće od 20 do 40 da bi se postigao efekt jednakosti... Dosad sam najviše puta nešto prelakirala jedno 8 puta i poludila sam - to traje!!! (ali lijepo izgleda)
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
i onda meni veliš da sam ja enciklopedija, ha??
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
oduševila si me...satovi su prekrasni...ostavljaju me bez daha...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
artemida ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 41 |
Danas sam prvi put vidjela tvoje radove, kad sam otvorila prvu stranicu morala sam i ostalih 21
![]() Sve pohvale naravno. ja sam totalni početnik u decoupageu, vrhunac su mi pitari za cvijeće i to najjednostavnijom tehnikom - bijela akrilna boja, salveta, ljepilo i gotovo. kad vidim tvoje radove probudi mi se želja za malo truda! kutijice su me oduševile. gdje nađeš te teme - italija, london? ima neka stranica pa se isprintaju motivi? di kupiš škrinjice? |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Od prvog pojavljivanja znamo svi da si jedinstvena, kutijice neću komentirati jednostavno zato što mi je riječnik preskroman i nemam dovoljno izražajnosti no zato ću ti poslati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala i drago mi je da ti se sviđaju... Tvoj kalež mi je originalan i mislim da bi doista trebala nastaviti sa svojim radovima! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Artemida, posebna mi je čast inspirirati ljude! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Franjica, rasplakat ćeš me... ![]() |
|
![]() |
|
Da ne mislite da nisam bila vrijedna (kao svi ostali) preko produženog vikenda, prilažem dokaze!
![]() Narukvice (charm bracelets iliti "zveckalice" ![]() ![]() ![]() ![]() Pa naušnice... Nisam puno komplicirala jer mi je kamenje prekrasno samo po sebi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A imam i jednu priču koja se veže na moj sljedeći rad...
Naime, kad sam (nedavno) došla na ovaj forum, prekrasno me dočekala jedna krasna osoba s kojom sada često znam popiti kavu... Oduševljava me njena dobrota, uvijek ima lijepu riječ za svakoga na ovom forumu i nadasve je iskrena. Moj rad je poklon za njen rođendan koji je tek sutra, ali eto ja sam nestrpljiva i nadam se da mi to neće zamjeriti! ![]() Draga, nadam se da će ti se svidjeti! Izvoli! ![]() ![]() Mali detalj... ![]() |
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! savršenstvo!!!!!! skoro sam opala sa stolice!!!!
|
|
![]() |
|
Jesi ti blesava jedna šašavica!
![]() |
|
![]() |
|
Evo ja sam tek došla do daha, nema riječi za ovo. Izzy šta nam radiš???????
![]() Ma da mi je vidit to sve u nastajanju............, to je tako dobro napravljeno, ti prvo odlično izabereš motive, pa ih nekako savršeno uklopiš, pa se ne vide ni prelazi slika ni boja, ma nemam riječi, sve je tako dobro dobro složeno i uredno napravljeno, mislim da je ovo najljepši rad koji je na ovom forumu, stvarno sam oduševljena.
I inače sam sa tvojim satovima oduševljena, još od kad si ih stavila prvi put kupila sam neke jeftine da preko njih nešto napravim, kao biću ja kao Izyy..moš mislit,
![]() Ma ti si umjetnica prava, čestitam, baš mi je drago što ćeš tak obradovati Proljeće.
I ti zaslužuješ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eeeeee, ne znate vi ni pola toga! Ima tu i tajni sastojak! Cijeli sat miriši na kavu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kradeš mi ideje!!!!
![]() he he, ma savršeno, baš nemam riječi ovaj put!!! a narukvice su također divne....posebno ona ljubičasta...jesi na narančastoj sama motala žicu ili tako gotovo kupila?? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |