OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 374> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova engleska pelargonija je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala puno, ima i novoga, naradila sam se ovaj vikend pošteno, trenutno se traži kabel da skinem nove sličice, valjda smo nešto pobrkali ja i sinovi, jer ovaj koji imam ne paše |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme koliko ja nisam bila kod tebe u vrtu i od tada je sve procvalo i naraslo
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, nije me bilo par dana a kod tebe pravi raj postao!!!
Uživala sam gledajući šta ti je sve naraslo, šta si sve podijelila i šta si dobila.
Točno je ono: dobro se dobrim vraća...
Cvijeće ti je fantazija!!!
Ali moram spomenuti i uskršnja jajca...upravo sam tako nešto od tebe i očekivala...bravo
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok dali bi mi mogla samo kratko nešto reći o houtuynii, tu si mi poslala, ima prekrasno lišće, ali ništa ne mogu naći o njoj, odnosno ima sve na engleskom, a li to mi baš ne pomaže. Ajde kratko, trajnica ili ne , visina, šitina, cvijet, sunčano, nesunčano, lonac, vrt
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Držim ti fige da ga što prije nađeš i staviš svoje lijepe slike!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno su prekrasne, a i važi ono dobro se dobrim vraća.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala, baš ti hvala, baš me očarala ta biljka prekrasnih listića, koji malo liče onom šarenom bršljanu - ma super je kao i sve ostalo. Imam još jednu, koju mi moraš identificirati, stavim sliku poslije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kao što sam i rekla, došla susjeda i donijela ovo, prekrasne su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pelargonija, kako kaže Frida - engleska pelargonija
|
|
![]() |
|
đurđice
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Imaš odličnu susjedu.
Kak se zove ovaj cvijet na zadnjoj slici.Ja sam si donojela pelcer od mame,mi to kod nas zovemo aleluja. |
|
![]() |
|
i malo cvjetića
gazanija
![]() |
|
![]() |
|
Houttuynia cordata cameleon - trajnica je, po zimi nestane, a u proljeće se ponovno pojavi, niska biljčica od oko 20 cm, jako se širi kao pokrivač tla. Treba je saditi na sunce ili u polusjenu, inače gubi tu lijepu boju. Cvjeta malim bijelim cvjetićima, ali je zapravo zanimljiv list.
Treba dosta vode, ali ja po ljeti sve zalijevam svaki dan, pa i nju
|
|
![]() |
|
evo ih,
najprije - njegovo veličanstvo puž
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasni su ti muskatlovi, a imas i dobru susjedu.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() paulovnia
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |