Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 38> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mama i dalje budi jako pažljiva prema ovim reznicama,koje se primile,jer njihova kriza još nije prošla..Zalij da zemlja bude pomalo vlažna,ne premokra,al da imaju dovoljno vlage...I ove suhe ne diraj još,znalo se desiti da odnekud opet krene list...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
vidi se da je proljeće, u zraku hrpa bubica, ptičica- fascinira me kako su se podijelile- vrapci su na krovu od štale i dvorištu a lastavice na žicama i kućnom krovu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Evo čisto pogled niz potok
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da vidimo kak stojim s ružama:
Ova pušta
![]() ![]() ![]() ![]() ova ima listeke
![]() ![]() ![]() ![]() osušena
![]() ![]() ![]() ![]() ima listić
![]() ![]() ![]() ![]() ima listić
![]() ![]() ![]() ![]() možda pustim listić
![]() ![]() Sve u svemu- barem nekoliko ih se primilo
![]() ![]() ![]() ![]() Sve u svemu nisam baš bila sretne ruke s reznicama ruža, nadam se da ću na jesen biti bolje sreće
|
|
|
|
![]() |
|
Da vas izvijestim- slikice slijede sutra:
1. konačno malo opljevila predulaz- sad ga čak mogu poslikati
2. Opljevila cvijetnjak- samo 3 puuuuuune tačke drača odvezla- puževi ga počeli napadati
![]() ![]() ![]() 3. posadila sve grane koje su bile na ukorjenjivanju, pa šta bude, bude
4. Rasplakala se od muke na vrtu- puževi su mi sve pojeli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Molim vas dajte mi sve moguće i nemoguće prijedloge kako da im stanem na kraj????? Šta da napravim???
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tako je - kod nekih će biti PARADNO a kod tebe RADNO !
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe će zaista biti praznik rada, ali kad to sve naraste - jedva čekam sličice
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Dok ja dojdem do tebe snjeg bu ponovno zakrkal!!! Mislim da bi ti k meni prije uspjela dojti!
Baš se veselim kak ti sve raste u vrtu!!! Nemoj se preveć nadelati ovaj vikend! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hehe, drago mi je da nisam samo ja "opaljen" po pitanju sijanja presadnica. Svaka čast Mamaa, prava si!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
biljkice su krenule, a to je najvažnije
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuu!
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kolko posla te čeka!!
|
|
![]() |
|
samo da vidite napredak- biti će posla za produženi vikend
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo ja bila baš malo vani i razgledala i napast se pojavljuje masovno sreća pa još nisam usadila cvijeće koje treba jer mi obrstiše ![]() |
|
![]() |
|
ma nisu napasni nego nemogući...terminatori čisti....sve živo brste...a u berbu ovih s kućicama idem definitivno...obavijestiti ću vas kako napreduje moj sizifov posao istrebljenja štetočina...ako saznate za što novo javljajte
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh počela je priča sa puževima,zanima me kako će biti nakon ovih kiša
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |