Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 56> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je tako jednostavno, a tako lijepo... Suuuuper! A Cohen daje posebu notu svemu...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
tužit će me dundo Leo koliko ga koristim...
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
hvala ti Izzy
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Stvarano je prekrasna, a toliko jednostavna. Bravo!! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Baš je pravi "
![]() |
|
![]() |
|
Baš vam fala. Drago mi je kad je meni toliko draga da se i vama sviđa
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasna kutijica, baš tvoja, originalna!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Saara meni su svi tvoji radovi lijepi ali bi izdvojila Klimta jer ga obožavam. Gdje si nabavila salvete
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
interesantno ti je ispala i ova druga plava žabica,i kutijica Klimt je zgodna
|
|
![]() |
|
Karmen ja ih ne nalazim nigdje. Pola salvete mi je poslala Hippy i od još jedne pola. Nema ih
|
|
![]() |
|
Evo i nove kutijice.
Voljela bi da je ova bijela uljana bolja. Nekako mi je "tanka", ne znam zašto, ali ne ostaje dovoljno jako kako bi ja htjela u pukotinama. Sjenilo je malo popravilo, ali ja bi željela da se vidi bolje iz daleka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nemaš zašto biti nezadovoljna. Kutija je prekrasna, a pukotine se dobro vide. Super!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Krasni, bravo!!!!!!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Saara, kutija je jako lijepa i zaista nemaš zašto biti nezadovoljna sa pukotinama....meni se baš zato i sviđa; " manje je više "
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Meni je kutija prekrasna,ne znam zašto si nezadovoljna,jer nemaš potrebe to biti.
|
|
![]() |
|
Onda dobro. Ma ja bi samo malo intenzivniju bijelu...Nije važno. Sjela mi je. Hvala vam na pohvalama.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara kutijica je preljepa
![]() |
|
![]() |
|
Evo jedne kutije-probe za Pronto u pukotinama (Kaćina ideja, ali ipak je bolje s mediumom kako je radila Kaća)
Svejedno stavit ću je ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |