Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 58> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od prvog pojavljivanja znamo svi da si jedinstvena, kutijice neću komentirati jednostavno zato što mi je riječnik preskroman i nemam dovoljno izražajnosti no zato ću ti poslati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
artemida ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 41 |
Danas sam prvi put vidjela tvoje radove, kad sam otvorila prvu stranicu morala sam i ostalih 21
![]() Sve pohvale naravno. ja sam totalni početnik u decoupageu, vrhunac su mi pitari za cvijeće i to najjednostavnijom tehnikom - bijela akrilna boja, salveta, ljepilo i gotovo. kad vidim tvoje radove probudi mi se želja za malo truda! kutijice su me oduševile. gdje nađeš te teme - italija, london? ima neka stranica pa se isprintaju motivi? di kupiš škrinjice? |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
oduševila si me...satovi su prekrasni...ostavljaju me bez daha...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
i onda meni veliš da sam ja enciklopedija, ha??
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pa, i da i ne... Salvetna tehnika i decoupage su dvije različite tehnike... Kod salvetne doista nije potrebno puno laka jer je salveta tanka i prijanja uz podlogu, prijelaz je teško vidljiv... Kod decoupaga se koristi papir (printani, za darove, novine i sl.) i zato je automatski deblji zbog čega se nanosi više slojeva laka da se motiv "utopi"... Najbolje bi bilo recimo premazati ga onim kristal lakom (ali je bome skup i malo nezgodan za nanošenje na npr. kutije), ali se broj slojeva laka kreće od 20 do 40 da bi se postigao efekt jednakosti... Dosad sam najviše puta nešto prelakirala jedno 8 puta i poludila sam - to traje!!! (ali lijepo izgleda)
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Inače, kod decoupaga (ne kod salvetne tehnike) je poanta u nanošenju puno slojeva laka kako bi se motivi "stopili", da se ne vide ti prijelazi sličica, ovdje sam nanijela samo siromašna 4 sloja jer nisam imala vremena za više! Jesam se raspisala... Nadam se da je barem pomoglo!
![]() [/QUOTE] Zašto kažeš puno slojeva laka kod decoupaga a ne kod salvetne tehnike, to znači kod salvetne jedan sloj, a kad lijepiš papir više slojeva?
|
|
![]() |
|
Hvala Dori, evo danas je kutijica napokon došla do naručiteljice i njen osmjeh kad ju je vidjela rekla mi je dovoljno! Mislim da mi nikakva lova nakon toga neće dati ovakav osjećaj ponosa!
![]() Da, cijelu sam ju ljepila najprije papirom s tekstom pa onda na to sličice... A papir sam ljepila dio pi dio (poklopac, prednja strana, bočna itd.) pri čemu sam pazila da su mi slova koliko toliko u istoj ravnini sa svih strana, a kutovi su se savršeno poklopili, ono baš su sjeli - iskreno, ni sama ne znam kako sam to uspjela! Ali mjerila sam ih valjda na milimetar! Stvarno puno posla i sve "pipkavo", ali valjda imam živaca... Inače, kod decoupaga (ne kod salvetne tehnike) je poanta u nanošenju puno slojeva laka kako bi se motivi "stopili", da se ne vide ti prijelazi sličica, ovdje sam nanijela samo siromašna 4 sloja jer nisam imala vremena za više! Jesam se raspisala... Nadam se da je barem pomoglo! ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš sam tražila tvoju temu i očekivala sam nešto posebno od tebe: To sam i našla. Bravo, originalno kao i uvijek!!!!!!!!!!!!! Savršena kutijica Londona, trebalo bi takvu ponuduti njihovim dućanima suvenira, da vidiš kako bi išla........
![]() Nego, jesi li preko cijele ljepila tekst pa onda opet preko slike? Kako se onda ne vide prelazi, odlično je ispalo?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
O čemu ti pričaš??? Nikuda ne mrdaj!!! |
|
![]() |
|
Cure, ne znam kad sam zadnji put čula (pročitala?) ovoliko lijepih riječi - mislim da mogu mirne duše u (decoupage) penziju nakon ovoga...
![]() |
|
![]() |
|
Gemini ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13 |
Morala sam se jednostavno uključiti i priključiti hvalospjevima našoj Izzy.
Vjerujem da smo već vidjele svakakvih ljepota na ovom forumu i na internetu općenito, ali moram ti priznati Izzy da su me tvoji radovi oborili- kako su već druge cure rekle jako uredno, maštovito, odlične kombinacije boja-ma sve, sve super!!! Škrinjica za mamu je ![]() Obje su savršene!!! Hippy i Izzy su moji favoriti na ovom forumu, od njih još imamo puno za učiti ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izzy moj naklon,kutijica je mrak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Izzy ti stvarno znaš čovjeka oborit s nogu. |
|
![]() |
|
Hvala ti Miško... Ja jako volim gledati tvoje radove jer su također veoma jedinstveni... Ovo zadnje s markicama me stvarno oduševilo!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
izzy, tvoji radovi su stvarno posebni!! toliko kreativnosti i dobrih ideja, sitnih detalja i pedantnosti se rijetko nađe na jednom mjestu. svaka ti čast!!
![]() |
|
![]() |
|
Draga Gogs, obećajemo da nećemo popiti svu p...... dok se ne vratiš puna energije i radnog elana!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
cure moje, p.. p.. i u moje ime kad se nađete jer me nema dva tjedna.Ali mislit ću na vas, nemojte pakati - ne ne - pusa svima
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |