Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 20:34
Od prvog pojavljivanja znamo svi da si jedinstvena, kutijice neću komentirati jednostavno zato što mi je riječnik preskroman i nemam dovoljno izražajnosti no zato ću ti poslati smile128 jer si jedinstvena i po spremnosti da sa neznalicama podijeliš svoje iskustvo, svoje znanje svoju izuzetnost. smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
artemida View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje artemida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 10:00
Danas sam prvi put vidjela tvoje radove, kad sam otvorila prvu stranicu morala sam i ostalih 21Smile!!
Sve pohvale naravno. ja sam totalni početnik u decoupageu, vrhunac su mi pitari za cvijeće i to najjednostavnijom tehnikom - bijela akrilna boja, salveta, ljepilo i gotovo. kad vidim tvoje radove probudi mi se želja za malo truda!
kutijice su me oduševile. gdje nađeš te teme - italija, london? ima neka stranica pa se isprintaju motivi?
di kupiš škrinjice?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 23:51
oduševila si me...satovi su prekrasni...ostavljaju me bez daha...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 17:22
smile102
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 17:22
smile215Draga, uz tebe se još uvijek činim kao školarka!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 17:19
i onda meni veliš da sam ja enciklopedija, ha?? LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 17:14
Pa, i da i ne... Salvetna tehnika i decoupage su dvije različite tehnike... Kod salvetne doista nije potrebno puno laka jer je salveta tanka i prijanja uz podlogu, prijelaz je teško vidljiv... Kod decoupaga se koristi papir (printani, za darove, novine i sl.) i zato je automatski deblji zbog čega se nanosi više slojeva laka da se motiv "utopi"... Najbolje bi bilo recimo premazati ga onim kristal lakom (ali je bome skup i malo nezgodan za nanošenje na npr. kutije), ali se broj slojeva laka kreće od 20 do 40 da bi se postigao efekt jednakosti... Dosad sam najviše puta nešto prelakirala jedno 8 puta i poludila sam - to traje!!! (ali lijepo izgleda) Confused
Moj blog

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 15:20
Inače, kod decoupaga (ne kod salvetne tehnike) je poanta u nanošenju puno slojeva laka kako bi se motivi "stopili", da se ne vide ti prijelazi sličica, ovdje sam nanijela samo siromašna 4 sloja jer nisam imala vremena za više! Jesam se raspisala... Nadam se da je barem pomoglo! Confused
[/QUOTE]

Zašto kažeš puno slojeva laka kod decoupaga a ne kod salvetne tehnike, to znači kod salvetne jedan sloj, a kad lijepiš papir više slojeva? 
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 14:20
Hvala Dori, evo danas je kutijica napokon došla do naručiteljice i njen osmjeh kad ju je vidjela rekla mi je dovoljno! Mislim da mi nikakva lova nakon toga neće dati ovakav osjećaj ponosa! Embarrassed
Da, cijelu sam ju ljepila najprije papirom s tekstom pa onda na to sličice... A papir sam ljepila dio pi dio (poklopac, prednja strana, bočna itd.) pri čemu sam pazila da su mi slova koliko toliko u istoj ravnini sa svih strana, a kutovi su se savršeno poklopili, ono baš su sjeli - iskreno, ni sama ne znam kako sam to uspjela! Ali mjerila sam ih valjda na milimetar! Stvarno puno posla i sve "pipkavo", ali valjda imam živaca...
Inače, kod decoupaga (ne kod salvetne tehnike) je poanta u nanošenju puno slojeva laka kako bi se motivi "stopili", da se ne vide ti prijelazi sličica, ovdje sam nanijela samo siromašna 4 sloja jer nisam imala vremena za više! Jesam se raspisala... Nadam se da je barem pomoglo! Confused
Moj blog

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 11:58
Baš sam tražila tvoju temu i  očekivala sam nešto posebno od tebe: To sam i našla. Bravo, originalno kao i uvijek!!!!!!!!!!!!! Savršena kutijica Londona, trebalo bi takvu ponuduti njihovim dućanima suvenira, da vidiš kako bi išla........
smile141

Nego, jesi li preko cijele ljepila tekst pa onda opet preko slike? Kako se onda ne vide prelazi, odlično je ispalo?  
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 16:46

O čemu ti pričaš???

Nikuda ne mrdaj!!!smile120

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:39
Cure, ne znam kad sam zadnji put čula (pročitala?) ovoliko lijepih riječi - mislim da mogu mirne duše u (decoupage) penziju nakon ovoga... smile219
Moj blog

Na vrh
Gemini View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gemini Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 07:57
Morala sam se jednostavno uključiti i priključiti hvalospjevima našoj Izzy.
Vjerujem da smo već vidjele svakakvih ljepota na ovom forumu i na internetu općenito, ali moram ti priznati  Izzy da su me tvoji radovi oborili- kako su već druge cure rekle jako uredno, maštovito, odlične kombinacije boja-ma sve, sve super!!!
Škrinjica za mamu je smile93i taman kad sam pomislila da si dosegla nebo evo tebe sa škrinjicom Londona-i još nisi zadovoljna!!!
Obje su savršene!!!
Hippy i Izzy su moji favoriti na ovom forumu, od njih još imamo puno za učiti Clap Cure bravo!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 13:21
izzy moj naklon,kutijica je mraksmile141smile120
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 09:44

Izzy ti stvarno znaš čovjeka oborit s nogu. smile55

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 13:11
Hvala ti Miško... Ja jako volim gledati tvoje radove jer su također veoma jedinstveni... Ovo zadnje s markicama me stvarno oduševilo! smile198
Moj blog

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 08:42
izzy, tvoji radovi su stvarno posebni!! toliko kreativnosti i dobrih ideja, sitnih detalja i pedantnosti se rijetko nađe na jednom mjestu. svaka ti čast!! smile211
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 07:44
Draga Gogs, obećajemo da nećemo popiti svu p...... dok se ne vratiš puna energije i radnog elana! smile176
Moj blog

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 07:33
cure moje, p.. p.. i u moje ime kad se nađete jer me nema dva tjedna.Ali mislit ću na vas, nemojte pakati - ne ne - pusa svima     
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 23:49

smile188 ah, teško da ću sad leć. tek sam maloprije došla doma. sad je na redu internet, pa onda knjiga od agathe cristie. još par poglavlja moram pročitat i onda tek spavanac.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.