Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 32> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To je dobro da imaš nekog za zaljevanje, s obzirom da je samom sebi zaljevanje napor.
Bilo bi dobro da je svaki dan zaljeva dok se ne ukorijeni, a poslije će ona sama izdržati, bar sam čula od ljudi. Ja sam ko luda svaki dan se pitam je li pametno, žao mi da propadne, a baš sam je za gore kupila. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma tako svi radimo, uzimamo ideje jedni od drugih, pa u tome je čar.
Smrcko ja na sreću imam susjeda, koji mi obiđe vikendicu, pustim mu zalivalnik pun vode, pa mi povremeno zalije ono što je pod krovom, pa i ja mislim odnijeti hortenziju gore, jer vidim da ih svi imaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Dakle ti tvoji detalji,ono šuplje drvo je
![]() svaka čast! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne zamaraš nas, ja volim gledati slikice vikendice i kako to urediš. Od tebe kradem ideje , naravno kao i od drugih. Ja se opet bavim mišlju da odnesem hortenziju u Fužine, a žao mi da propadne. Pije vodu ko smuk.
Kako ti uspiju biljke u pitarima, zaljevaju li ti susjedi? Kako se ponaša prkos ako se ne zalije? Danas sam klopala jagode, a o ćevapima sanjam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
niho moram ti slikati ovo što sam od tebe dobila palme izgleda neće uspijeti i nemaš pojma koliko mi je žao zauzvrat kaktusići rastu i onaj signorijum,šta će biti sa novom pošiljkom viodjet ćemo
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
UH ja tu ništa ne vidim Nihino-izgleda da si dobila picmoljke od nje
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Neću vas previše zamarati, ali opet smo nekoliko dana proveli u vikendici, pa evo malo slika.
Posadila sam cvjetajuće begonije, na terasu, gdje ima dosta hlada, susjed obećao da će povremeno zaliti.
Stavila sam ih u jednu kantu od piture, a ta kanta stoji na drugoj kanti, a sve skupa u toj bačvi, ili nečem sličnom - napravljeno je od jednog komada izdubljenog drveta, navodno se u tome držalo žito.
U neke viseće stalke stavila sam dvije posudica sa prkosima, bit će zgodno - susjed ima dužnost i to zaliti.
Kad sam u subotu ujutro otišla nihi irisi su bili u poupljku
a kad sam se vratila izgledali su ovako
Biljke koje mi je dala niho posadila sam u ovaj kamenjar, gdje u inače trajnice bake bee našle svoj novi dom
Cvjetnjak ispred kuće malo sam uredila s kamenjem
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš su lijepe one drvene stvarčice, obožavam takve stvari.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Triša je zakon
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
nadam se da ćeš nas obradovati slikicama prinova
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bas tako !
![]() |
|
![]() |
|
Još su jaja i ptičica sjedi na njima. Baš smo pazili da ih ne uznemiravamo i stalno je bila tamo, nije se bojala, jer smo nastojali biti jako tihi. Sigurno će se izleći do petka kad opet idem gore po mm, koji dolazi vlakom iz Splita.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša da li su živi oni ptičići
![]() |
|
![]() |
|
Ustvari bilo je super, jer je bilo dobro vrijeme, da smo morali svi biti u kućici (30 kvadrata) izludili bi jedni druge, a ovako stalno smo bili vani, pa su tri dana prošla za čas.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e to je bit vikendice i dobro provedenih praznika
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Predivno-šta reći i svi ste krasni -mogu zamisliti koja je tu bila zeza
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasno proveden vikend
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, pravi ste!!!
![]() A kolačići su baš posebni ovako sa tratinčicama. Nadam se da je mlađa generacija kopala jamu za vodeni vrt, a starija samo nadgledala radove! ![]() |
|
![]() |
|
Produženi vikend proveli čoporativno u vikendici. Unuci djeca, prijatelji, rođaci, puno nas se izmjenilo, ali nikad manje od 10 ljudi za stolom. No preživjeli smo nekako kotlovine, roštilje, peke, pojeli 5 kg mesa, dva koluta sira, tablu pancete, hrpu krumpira salate isl.
Pilo se nije puno, jer baš i nismo neki za popit, ali je isto bilo veselo, pa smo imali turnir u kartanju, pikadu, badmintonu, vožnji bicikla, rolanju i hodanju na štulama. Djeca su uživala najviše i stalno skakala iz čizama u papuče,jer je upravo takvo bilo vrijeme, čas kiša, čas sunce.
Muški dio ekipe iskopao je rupu za buduće vrtno jezerce.
Tu svake godine posadim neke ljetnice, sada su to male dature
Ovdje je posađen ukrasni slak, kojemu ćemo napraviti konstrukciju za penjanje
Postojeći kamena sam iskoristila za nekakav kamenjar za trajnice b.bee.
Tu su lani bile kadifice, a ove godine čuvarkuće - većinom
Štule su bile stalno u prometu
Kolačići od blata, bili su savršeni
I danas na odlasku milenijska fotografija za uspomenu
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |