Amarilisi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 85> |
Korisnik | |
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma moj opet nije procvjetao :( odustajem... samo neke mlade opet tjera koliko vidim vec ih imam hrpu a od cvijeta ni c :(
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
Marinela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 281 |
Evo sve procitala Voki sta da ti kazem nego da su ti amarilisi prekrasni i ovde i pravi si profesionalac
![]() Ja voki ostupam striktno po tvojim upustvima sa ovim mojim jednim amarilisom
![]() ![]() POZDRAV SVIM LJUBITELJIMA AMARILISA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni su katice,takav je i moj
|
|
![]() |
|
Marinela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 281 |
Moj amarilis odkad sam ga premestila napolje josuvek se ne oporavlja sav je nikakav da vec pocinjem da brinem koliko vremena treba njemu da se prilagodi napolje?
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
evo i moga ljubimca,sve sam napravila po uputama od Vokija i eto prvo cvijet pa tek onda rastu listovi,samo što ove god. ne miriši a prošle je
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Baš mi je žao što su isti. Meni još 2 procvala i isto šareni - isti kao ovaj gore, a od crvenih ni c.
|
|
![]() |
|
Slavončice prekrasan ti je....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure amarilisi su vam predivni, baš imate sreće, moj nikako da procvjeta, no nadam se.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Evo još jednoga
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo mojih osam procvjetalo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Jaooooo super je,samo moj stoji nepomicen
![]() |
|
![]() |
|
Lantana prekrasni su tako na hrpi.Ja sam rekla da nikome više ne dajem pelcere,hoću da ih više bude u jednome cvjetnjaku,nekako mi ljepše izgleda.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() Benfica, u prirodi je mnogo tamniji nego na slici, kao da je od pliša. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Voki prekrasan je,moram si takvoga nabaviti samo problem mi je s njima kad ih kupim,nekako su im lukovice čudne i pocrne i dugo im treba da listovi počnu rasti,sa svojima koje imam nikad nisam imala problema.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Super je voki. E a moj stoi jos uvek tako nepomicen kako bi se reklo nit smrdi nit mirise
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mislim da je i moj amarilis takav,ali čekajmo da procvjeta.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Ev
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Jagoda prekrasan je
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |