Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:13
Hvala Lula.... Ja sam sretna kad nekog usrećim (ili rasplačem?!)... smile61
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:12

smile142   +   smile121 +  smile75  =  smile126
Moj blog

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:10
Stvarno si jedinstvena....smile78Sat...toliko, toliko...ostavila si me bez teksta
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:07
Ah sada me nasmijavaš!!!
Napravila sam jedan kolač za dežurne padobrance sutra, a sestre i kumovi su se ipak najavili za vikend...
Ali i mi ćemo svakako popiti kavicu ovaj vikend!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:07
Dori - ovo s kavom je Monna stavila tutorial u topicu "Decoupage tutoriali", skroz je fora i korisno kad ti treba veći papir jer je meni trebao formata A3, ne mogu printat na to pa sam onda odlučila skemijat nešto! Svi učimo od svih! Approve
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:05
Ajoj, sad ću i ja.... smile43Nemoj samo po tipkovnici, trebat će ti sutra!
Eto, upropastila sam ženi izradu kolača večeras, morat ću u Vinceka dat narudžbu...
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:02

Evo samo da se javim da sam tu....

Ali ne mogu pisati jer si me uspjela rasplakati!!!!

Ne sjećam se kada sam zadnji puta cmoljila jer smatram da to rade samo ljudi slabog karaktera, ali ova poruka i ovaj sat su me tako oduševili da su emocije samo pojurile!!!

Pisat ću sutra....

Veliko ti hvala...

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:01
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

kradeš mi ideje!!!!LOL

he he, ma savršeno, baš nemam riječi ovaj put!!!

a narukvice su također divne....posebno ona ljubičasta...jesi na narančastoj sama motala žicu ili tako gotovo kupila??

Motala sam ju sama... Na šta ti ja ličim?! Na gotovanku možda?! Big%20smile Ma bakrena je super jer je mekana i laka za oblikovanje...
Moj blog

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 20:55
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Eeeeee, ne znate vi ni pola toga! Ima tu i tajni sastojak! Cijeli sat miriši na kavu! smile142  Ona podloga preko cijelog sata je papir "dotjeran" kavom i zrnima Nescaffea, ludilo! Dakle, ima u olfaktornu notu, ne samo vizualnu i funkcionalnu! LOL

Ma ženo dokle seže tvoja mašta???????????????????
smile39
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 20:53
sat je predivan,pohvale i za nakit,fantastičan je!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 20:50
kradeš mi ideje!!!!LOL

he he, ma savršeno, baš nemam riječi ovaj put!!!

a narukvice su također divne....posebno ona ljubičasta...jesi na narančastoj sama motala žicu ili tako gotovo kupila??
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 20:47
Eeeeee, ne znate vi ni pola toga! Ima tu i tajni sastojak! Cijeli sat miriši na kavu! smile142  Ona podloga preko cijelog sata je papir "dotjeran" kavom i zrnima Nescaffea, ludilo! Dakle, ima u olfaktornu notu, ne samo vizualnu i funkcionalnu! LOL
Moj blog

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 20:45
Evo ja sam tek došla do daha, nema riječi za ovo. Izzy šta nam radiš???????
smile91
Ma da mi je vidit to sve u nastajanju............, to je tako dobro napravljeno, ti prvo odlično izabereš motive, pa ih nekako savršeno uklopiš, pa se ne vide ni prelazi slika ni boja, ma nemam riječi, sve je tako dobro dobro složeno i uredno napravljeno, mislim da je ovo najljepši rad koji je na ovom forumu, stvarno  sam oduševljena.
I inače sam sa tvojim satovima oduševljena, još od kad si ih stavila prvi put kupila sam neke jeftine da preko njih nešto napravim, kao  biću ja kao Izyy..moš mislit,   smile60još nemam ni ideju koji motiv da stavim.............. 
Ma ti si umjetnica prava, čestitam, baš mi je drago što ćeš tak obradovati Proljeće.
I ti zaslužuješ smile73 i smile78 za trud.

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 20:40
Jesi ti blesava jedna šašavica! Tongue
Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 20:31
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! savršenstvo!!!!!! skoro sam opala sa stolice!!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 20:09
A imam i jednu priču koja se veže na moj sljedeći rad...
Naime, kad sam (nedavno) došla na ovaj forum, prekrasno me dočekala jedna krasna osoba s kojom sada često znam popiti kavu... Oduševljava me njena dobrota, uvijek ima lijepu riječ za svakoga na ovom forumu i nadasve je iskrena. Moj rad je poklon za njen rođendan koji je tek sutra, ali eto ja sam nestrpljiva i nadam se da mi to neće zamjeriti! Embarrassed Sat je prožet lajtmotivom njenog korisničkog imena, a to je.... Proljeće...
Draga, nadam se da će ti se svidjeti! Izvoli! smile75

Mali detalj...

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 20:02
Da ne mislite da nisam bila vrijedna (kao svi ostali) preko produženog vikenda, prilažem dokaze! Embarrassed Nije decoupage, ali moja također velika ljubav a to je nakit - sve sam radila mami, zaslužila je! Pronašla sam prekrasno poludrago kamenje i bilo je šteta ne iskoristiti ga... Također se malo vježbam u Photoshopu pa se nadam da mi nećete jako zamjeriti...

Narukvice (charm bracelets iliti "zveckalice" LOL)...

Pa naušnice... Nisam puno komplicirala jer mi je kamenje prekrasno samo po sebi...

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:21
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Od prvog pojavljivanja znamo svi da si jedinstvena, kutijice neću komentirati jednostavno zato što mi je riječnik preskroman i nemam dovoljno izražajnosti no zato ću ti poslati smile128 jer si jedinstvena i po spremnosti da sa neznalicama podijeliš svoje iskustvo, svoje znanje svoju izuzetnost. smile78

Franjica, rasplakat ćeš me... smile43
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:14
Originalno poslano od člana artemida artemida napisao:

Danas sam prvi put vidjela tvoje radove, kad sam otvorila prvu stranicu morala sam i ostalih 21Smile!!
Sve pohvale naravno. ja sam totalni početnik u decoupageu, vrhunac su mi pitari za cvijeće i to najjednostavnijom tehnikom - bijela akrilna boja, salveta, ljepilo i gotovo. kad vidim tvoje radove probudi mi se želja za malo truda!
kutijice su me oduševile. gdje nađeš te teme - italija, london? ima neka stranica pa se isprintaju motivi?
di kupiš škrinjice?

Hvala Artemida, posebna mi je čast inspirirati ljude! Wink A nije da se i ja dugo bavim ovom tehnikom, intenzivno zadnjih 6 mjeseci... Teme ti sve pronalazim kopajući po internetu, nemam neku određenu stranicu već googlam u kategoriji "slike" i onda traaaaažim (i to zna dugo trajati ali se isplati na kraju)... Kutijice uglavnom kupujem u Lumosu, ovu "afričku" sam kupila u Nami, a ponekad znam nešto "ubosti" i u Euroshopu kad sam na terenu u Varaždinu... Nadam se da sam barem malo pomogla!
 smile61
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:08
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

oduševila si me...satovi su prekrasni...ostavljaju me bez daha...

Hvala i drago mi je da ti se sviđaju... Tvoj kalež mi je originalan i mislim da bi doista trebala nastaviti sa svojim radovima! smile126
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.