Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Lula.... Ja sam sretna kad nekog usrećim (ili rasplačem?!)...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Stvarno si jedinstvena....
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ah sada me nasmijavaš!!!
Napravila sam jedan kolač za dežurne padobrance sutra, a sestre i kumovi su se ipak najavili za vikend...
Ali i mi ćemo svakako popiti kavicu ovaj vikend!!!
|
|
![]() |
|
Dori - ovo s kavom je Monna stavila tutorial u topicu "Decoupage tutoriali", skroz je fora i korisno kad ti treba veći papir jer je meni trebao formata A3, ne mogu printat na to pa sam onda odlučila skemijat nešto! Svi učimo od svih!
![]() |
|
![]() |
|
Ajoj, sad ću i ja....
![]() Eto, upropastila sam ženi izradu kolača večeras, morat ću u Vinceka dat narudžbu... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo samo da se javim da sam tu.... Ali ne mogu pisati jer si me uspjela rasplakati!!!! Ne sjećam se kada sam zadnji puta cmoljila jer smatram da to rade samo ljudi slabog karaktera, ali ova poruka i ovaj sat su me tako oduševili da su emocije samo pojurile!!! Pisat ću sutra....
Veliko ti hvala... |
|
![]() |
|
Motala sam ju sama... Na šta ti ja ličim?! Na gotovanku možda?! ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ma ženo dokle seže tvoja mašta???????????????????
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sat je predivan,pohvale i za nakit,fantastičan je!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kradeš mi ideje!!!!
![]() he he, ma savršeno, baš nemam riječi ovaj put!!! a narukvice su također divne....posebno ona ljubičasta...jesi na narančastoj sama motala žicu ili tako gotovo kupila?? |
|
![]() |
|
Eeeeee, ne znate vi ni pola toga! Ima tu i tajni sastojak! Cijeli sat miriši na kavu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Evo ja sam tek došla do daha, nema riječi za ovo. Izzy šta nam radiš???????
![]() Ma da mi je vidit to sve u nastajanju............, to je tako dobro napravljeno, ti prvo odlično izabereš motive, pa ih nekako savršeno uklopiš, pa se ne vide ni prelazi slika ni boja, ma nemam riječi, sve je tako dobro dobro složeno i uredno napravljeno, mislim da je ovo najljepši rad koji je na ovom forumu, stvarno sam oduševljena.
I inače sam sa tvojim satovima oduševljena, još od kad si ih stavila prvi put kupila sam neke jeftine da preko njih nešto napravim, kao biću ja kao Izyy..moš mislit,
![]() Ma ti si umjetnica prava, čestitam, baš mi je drago što ćeš tak obradovati Proljeće.
I ti zaslužuješ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jesi ti blesava jedna šašavica!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! savršenstvo!!!!!! skoro sam opala sa stolice!!!!
|
|
![]() |
|
A imam i jednu priču koja se veže na moj sljedeći rad...
Naime, kad sam (nedavno) došla na ovaj forum, prekrasno me dočekala jedna krasna osoba s kojom sada često znam popiti kavu... Oduševljava me njena dobrota, uvijek ima lijepu riječ za svakoga na ovom forumu i nadasve je iskrena. Moj rad je poklon za njen rođendan koji je tek sutra, ali eto ja sam nestrpljiva i nadam se da mi to neće zamjeriti! ![]() Draga, nadam se da će ti se svidjeti! Izvoli! ![]() ![]() Mali detalj... ![]() |
|
![]() |
|
Da ne mislite da nisam bila vrijedna (kao svi ostali) preko produženog vikenda, prilažem dokaze!
![]() Narukvice (charm bracelets iliti "zveckalice" ![]() ![]() ![]() ![]() Pa naušnice... Nisam puno komplicirala jer mi je kamenje prekrasno samo po sebi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Franjica, rasplakat ćeš me... ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Artemida, posebna mi je čast inspirirati ljude! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala i drago mi je da ti se sviđaju... Tvoj kalež mi je originalan i mislim da bi doista trebala nastaviti sa svojim radovima! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |