Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 58> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sat je predivan,pohvale i za nakit,fantastičan je!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ma ženo dokle seže tvoja mašta???????????????????
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Motala sam ju sama... Na šta ti ja ličim?! Na gotovanku možda?! ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo samo da se javim da sam tu.... Ali ne mogu pisati jer si me uspjela rasplakati!!!! Ne sjećam se kada sam zadnji puta cmoljila jer smatram da to rade samo ljudi slabog karaktera, ali ova poruka i ovaj sat su me tako oduševili da su emocije samo pojurile!!! Pisat ću sutra....
Veliko ti hvala... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajoj, sad ću i ja....
![]() Eto, upropastila sam ženi izradu kolača večeras, morat ću u Vinceka dat narudžbu... |
|
![]() |
|
Dori - ovo s kavom je Monna stavila tutorial u topicu "Decoupage tutoriali", skroz je fora i korisno kad ti treba veći papir jer je meni trebao formata A3, ne mogu printat na to pa sam onda odlučila skemijat nešto! Svi učimo od svih!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ah sada me nasmijavaš!!!
Napravila sam jedan kolač za dežurne padobrance sutra, a sestre i kumovi su se ipak najavili za vikend...
Ali i mi ćemo svakako popiti kavicu ovaj vikend!!!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Stvarno si jedinstvena....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Lula.... Ja sam sretna kad nekog usrećim (ili rasplačem?!)...
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Sat je EEEEEEEEEEEEEEEEXTRA!!!!!!!!!!!!! Svaka chast divno divno divno
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme izzy, kakva divotica! fenomenalan sat genijalko!
|
|
![]() |
|
Hvala cure... Puno...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
e pa sad.... svi su te nahvalili pa mogu malo i ja
![]() prava si majstorica! sat je fenomenalan! zbilja mi se sviđa kako si sve napravila. te tutoriale sa kavom sam vidila prije, ali nisam mislila da to može tako dobro ispast. a i za nakit ti mogu reći da mi se jako svidio. mogla bi malo češće stavljat slike nakita, baš bi volila vidit što si sve napravila.
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
pitanjce, na koji lak mislis? onaj zavrsni u spreju? ili??? tnx |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
i daaaaaa, sat je jedinstven...nisam jos vidjela nista slicno, proljece ce biti odusevljeno...vidim da vec i je...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Sat je uistinu unikatan, svaka od nas bi poželjela imati takav, sretnica je ona koja će ga dobiti!!!
|
|
![]() |
|
Pa vidiš da me je sinoć i rasplakala svojim tekstom i poklonom!!!
Jako sam sretna...nisam ovo očekivala!!!
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
i ja ću se pridružiti grupi oduševljenih teta
![]() ![]() i čini mi se da nas je sve više i više... još malo pa ćemo te početi presretati na ulici kao neki zombiji i otimati ti sve tvoje radove... sat je stvarno suuuuupeeeeer....
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hej izzy,mislim da nisi upola svjesna koliko srece si prouzrocila sa ovim prekrasnim uratkom,svaka cast zeno..nakit ti je predivan
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |