Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 15:45
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Kakvu reklamu? Nisam nikakav jumbo plakat vidjela danas po Zagrebu, samo masu onih predizbornih ljepotana! Wink Nemoj mi radit prometa, ionako jedva sve stižem u životu! A što se plaćanja tiče, molim te da ne nasrćeš na konobare više, zabranit će nam dolaske na temelju psihičke nestabilnosti! Big%20smile

O tom problemu ja ništa ne znam (vidiš da uvijek uredno platim...LOL) ali se sjećam da si jednog odmah mogla voditi doma da si htjela...za to imam i svjedoka!!!

A da se nisi možda predomislila pa moramo ići tamo po njega???Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 15:42
Kakvu reklamu? Nisam nikakav jumbo plakat vidjela danas po Zagrebu, samo masu onih predizbornih ljepotana! Wink Nemoj mi radit prometa, ionako jedva sve stižem u životu! A što se plaćanja tiče, molim te da ne nasrćeš na konobare više, zabranit će nam dolaske na temelju psihičke nestabilnosti! Big%20smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 15:39

Narančaste, ha? Ako nađem kamenje, dobiješ ih! Nezasitnice jedna! Puno će te to "kava" koštati... smile215

Ne plaši me to koliko će koštati...ti znaš da ja sve uredno platim!!!LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 15:38

Narančaste, ha? Ako nađem kamenje, dobiješ ih! Nezasitnice jedna! Puno će te to "kava" koštati... smile215

Ove mi više "vuku" na neku nijansu smeđe...ali to ćemo se dogovoriti već na sljedećoj kavici...

A da li ti je jasno kakvu sam ti reklamu samo danas napravila sa ovim satom???Wink
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 15:29
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 15:25

Izzy konačno da se javim i prokomentiram tvoj nakit.

Sve mi je odlično, ali one predzadnje naušnice su točno moja boja i moj stil!!!

Čini mi se da će na sljedećoj kavici pasti narudžba za jedne takve....sama si kriva kada radiš tako lijepe stvari!!!

I samo da znaš svim sam se pohvalila tvojim poklonomsmile120

I na kraju...jedna velika smile79
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 15:12
Svim curama veliko hvala i molim, bez presretanja na cesti - da vam napravim jedan dovoljna je jedna kavica (procjena osobnosti da sat bude u skladu) i datum rođenja! smile187
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 15:09
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

Pa, i da i ne... Salvetna tehnika i decoupage su dvije različite tehnike... Kod salvetne doista nije potrebno puno laka jer je salveta tanka i prijanja uz podlogu, prijelaz je teško vidljiv... Kod decoupaga se koristi papir (printani, za darove, novine i sl.) i zato je automatski deblji zbog čega se nanosi više slojeva laka da se motiv "utopi"... Najbolje bi bilo recimo premazati ga onim kristal lakom (ali je bome skup i malo nezgodan za nanošenje na npr. kutije), ali se broj slojeva laka kreće od 20 do 40 da bi se postigao efekt jednakosti... Dosad sam najviše puta nešto prelakirala jedno 8 puta i poludila sam - to traje!!! (ali lijepo izgleda) [IMG]smileys/smiley5.gif" align="absmiddle" alt="Confused" />

pitanjce, na koji lak mislis? onaj zavrsni u spreju? ili???
tnx

Goga, najprije hvala na pohvalama! A onda - mislila sam na lak koji se nanosi kistom, najčešće je to kod mene lak za čamce, ali evo nas par je u potrazi za ekvivalentnom zamjenom u kvaliteti, samo da nije žut... Ovaj u spreju mi je OK za neke stvari, ali je nekako "tanak", ne znam kako bih se izrazila...
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 15:07
Originalno poslano od člana more more napisao:

e pa sad.... svi su te nahvalili pa mogu  malo i ja Smile 
prava si majstorica! sat je fenomenalan! zbilja mi se sviđa kako si sve napravila. te tutoriale sa kavom sam vidila prije, ali nisam mislila da to može tako dobro ispast. a i za nakit ti mogu reći da mi se jako svidio. mogla bi malo češće stavljat slike nakita, baš bi volila vidit što si sve napravila.
smile79

Hvala ti More... Nakit sam jako zapostavila jer sam "otkrila" decoupage, ali sad s početkom ljeta i novim odjevnim predmetima počinjem vraćati kliješta i žicu natrag u upotrebu... Malo mi je sad postao problem nabavljati lijepo kamenje, dućani s perlama su mi se tu u ZG počeli zatvarati, a ne volim plastiku nikako... Moram se konzultirati s tvojim bratom gdje on nabavlja poludrago kamenje... Wink
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 14:14
predivan sat ... kao uostalom i sve što ti napraviš Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 14:09
hej izzy,mislim da nisi upola svjesna koliko srece si prouzrocila sa ovim prekrasnim uratkom,svaka cast zeno..nakit ti je predivansmile141smile120
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 12:23
i ja ću se pridružiti grupi oduševljenih teta smile153smile153
i čini mi se da nas je sve više i više... još malo pa ćemo te početi presretati na ulici kao neki zombiji i otimati ti sve tvoje radove... sat je stvarno suuuuupeeeeer....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 11:44
Originalno poslano od člana sanjam sanjam napisao:

Sat je uistinu unikatan, svaka od nas bi poželjela imati takav, sretnica je ona koja će ga dobiti!!!

Pa vidiš da me je sinoć i rasplakala svojim tekstom i poklonom!!!

Jako sam sretna...nisam ovo očekivala!!!Tongue
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 09:19
Sat je uistinu unikatan, svaka od nas bi poželjela imati takav, sretnica je ona koja će ga dobiti!!!
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 08:22
i daaaaaa, sat je jedinstven...nisam jos vidjela nista slicno, proljece ce biti odusevljeno...vidim da vec i je...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 08:19

Pa, i da i ne... Salvetna tehnika i decoupage su dvije različite tehnike... Kod salvetne doista nije potrebno puno laka jer je salveta tanka i prijanja uz podlogu, prijelaz je teško vidljiv... Kod decoupaga se koristi papir (printani, za darove, novine i sl.) i zato je automatski deblji zbog čega se nanosi više slojeva laka da se motiv "utopi"... Najbolje bi bilo recimo premazati ga onim kristal lakom (ali je bome skup i malo nezgodan za nanošenje na npr. kutije), ali se broj slojeva laka kreće od 20 do 40 da bi se postigao efekt jednakosti... Dosad sam najviše puta nešto prelakirala jedno 8 puta i poludila sam - to traje!!! (ali lijepo izgleda) [IMG]smileys/smiley5.gif" align="absmiddle" alt="Confused" />

pitanjce, na koji lak mislis? onaj zavrsni u spreju? ili???
tnx
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 23:55
e pa sad.... svi su te nahvalili pa mogu  malo i ja Smile 
prava si majstorica! sat je fenomenalan! zbilja mi se sviđa kako si sve napravila. te tutoriale sa kavom sam vidila prije, ali nisam mislila da to može tako dobro ispast. a i za nakit ti mogu reći da mi se jako svidio. mogla bi malo češće stavljat slike nakita, baš bi volila vidit što si sve napravila.
smile79
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:51
Hvala cure... Puno... Embarrassed
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:43
ajme izzy, kakva divotica! fenomenalan sat genijalko!
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:35
Sat je EEEEEEEEEEEEEEEEXTRA!!!!!!!!!!!!! Svaka chast divno divno divno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.