Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 58> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O tom problemu ja ništa ne znam (vidiš da uvijek uredno platim...
![]() A da se nisi možda predomislila pa moramo ići tamo po njega???
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Kakvu reklamu? Nisam nikakav jumbo plakat vidjela danas po Zagrebu, samo masu onih predizbornih ljepotana!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ne plaši me to koliko će koštati...ti znaš da ja sve uredno platim!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Ove mi više "vuku" na neku nijansu smeđe...ali to ćemo se dogovoriti već na sljedećoj kavici...
A da li ti je jasno kakvu sam ti reklamu samo danas napravila sa ovim satom???
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Narančaste, ha? Ako nađem kamenje, dobiješ ih! Nezasitnice jedna! Puno će te to "kava" koštati...
![]() |
||
![]() |
||
|
Izzy konačno da se javim i prokomentiram tvoj nakit. Sve mi je odlično, ali one predzadnje naušnice su točno moja boja i moj stil!!! Čini mi se da će na sljedećoj kavici pasti narudžba za jedne takve....sama si kriva kada radiš tako lijepe stvari!!! I samo da znaš svim sam se pohvalila tvojim poklonom I na kraju...jedna velika
![]() |
||
![]() |
||
|
Svim curama veliko hvala i molim, bez presretanja na cesti - da vam napravim jedan dovoljna je jedna kavica (procjena osobnosti da sat bude u skladu) i datum rođenja!
![]() |
||
![]() |
||
|
Goga, najprije hvala na pohvalama! A onda - mislila sam na lak koji se nanosi kistom, najčešće je to kod mene lak za čamce, ali evo nas par je u potrazi za ekvivalentnom zamjenom u kvaliteti, samo da nije žut... Ovaj u spreju mi je OK za neke stvari, ali je nekako "tanak", ne znam kako bih se izrazila... |
||
![]() |
||
|
Hvala ti More... Nakit sam jako zapostavila jer sam "otkrila" decoupage, ali sad s početkom ljeta i novim odjevnim predmetima počinjem vraćati kliješta i žicu natrag u upotrebu... Malo mi je sad postao problem nabavljati lijepo kamenje, dućani s perlama su mi se tu u ZG počeli zatvarati, a ne volim plastiku nikako... Moram se konzultirati s tvojim bratom gdje on nabavlja poludrago kamenje... ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
predivan sat ... kao uostalom i sve što ti napraviš
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
hej izzy,mislim da nisi upola svjesna koliko srece si prouzrocila sa ovim prekrasnim uratkom,svaka cast zeno..nakit ti je predivan
![]() ![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
i ja ću se pridružiti grupi oduševljenih teta
![]() ![]() i čini mi se da nas je sve više i više... još malo pa ćemo te početi presretati na ulici kao neki zombiji i otimati ti sve tvoje radove... sat je stvarno suuuuupeeeeer....
|
||
![]() |
||
|
Pa vidiš da me je sinoć i rasplakala svojim tekstom i poklonom!!!
Jako sam sretna...nisam ovo očekivala!!!
![]() |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Sat je uistinu unikatan, svaka od nas bi poželjela imati takav, sretnica je ona koja će ga dobiti!!!
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
i daaaaaa, sat je jedinstven...nisam jos vidjela nista slicno, proljece ce biti odusevljeno...vidim da vec i je...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
pitanjce, na koji lak mislis? onaj zavrsni u spreju? ili??? tnx |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
e pa sad.... svi su te nahvalili pa mogu malo i ja
![]() prava si majstorica! sat je fenomenalan! zbilja mi se sviđa kako si sve napravila. te tutoriale sa kavom sam vidila prije, ali nisam mislila da to može tako dobro ispast. a i za nakit ti mogu reći da mi se jako svidio. mogla bi malo češće stavljat slike nakita, baš bi volila vidit što si sve napravila.
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala cure... Puno...
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ajme izzy, kakva divotica! fenomenalan sat genijalko!
|
||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
Sat je EEEEEEEEEEEEEEEEXTRA!!!!!!!!!!!!! Svaka chast divno divno divno
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |