Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 203> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
karanfili su divni
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasno, Korijenko.
Divne dalije. Jako mi se svidjaju plavi zvoncici, kako se zapravo zove taj cvijet? ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasno ti je sve!!!!
Ovim putem da ti i ja čestitam rođendan i želim ti još puno novih cvjeteka!!!!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Ajme korijenko šta sve neću naći kod tebe. Svaki put kad zapnem za nešto i hoću izdvojiti već ugledam sljedeće što mi se još više svidi. Ma šta reći osim da mi je sve prekrasno i da uživam šetati tvojom hacijendom.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Prošao tjedan dana da nisam stavljala slike, malo sam se uljenila ali i puno šećem vašim vrtovima i sređujem svoj pa tako da se malo opravdam.
Evo novosti:
Žuti irisi, još čekam da procvatu bijeli visoki, oni su najzadnji
![]() Garofulići (šćipunići) roza procvali u okruglom vrtu, jedna od hortenzija to je neka neobična križanka bijelo-roza, slika cvjeta naknadno
![]() Evo ih izbliza, ima tu i seduma pa lila rumenka i puno maka mi je izniknulo od Tonija, neću ga ni rasađivat, neka procvate ovako gusto
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dragi moji forumaši Baka mi je jučer napisala tu lijepu rečenicu, a kako mi je jučer bio poseban dan i bila sam sva nekako sentimentalna, još mi se je više dojmila pa sam odmah promijenila ime teme, tj. Rose mi je pomogla.
Sve je ostalo isto, ona stara hacienda, a vaše me pohvale samo potiču da bude ljepša i ljepša.....
Bako, Rose
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Wurzel sa zakašnjenjem ali jako od srca sretan rođendan. Jučer sam se muvala po Rijeci pa nisam ni otvorila komp, tako sam sad tek vidila da slaviš. Nećeš vjerovati, navečer sam bila u Hangaru. Malo pogledaj po stablima pa ćeš vidit što je bilo (mislim pogledaj oglase, ne lišće) Inače mi je to prvi politički skup u životu kojem sam prisustvovala.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
prvo sretan rođendan dobre želje ne kasne jel? a onda .. nemrem niš izdvojiti sve,baš sve je lijepo i slatko i čarobno i...nemam riječi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovo je legenda moja ----------ja nemam riječi za njezin vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kod svih su procvale perunike samo moje još ništa
![]() |
|
![]() |
|
E pa dobro, sad kad sam dobila po guzi od Nihe
![]() Nešto mi kasne ove godine ovi plavi zvončići valjda zato što sam ih lani presadila, mislim da oni spadaju u neku porodicu zumbula
![]() ![]() I tu sam ih malo stavila u ružičnjak.
![]() Ove male jednogodišnje mini karanfile imam prvu godinu, rekla mi je cvjećarka da cvatu sve do zime, danas je procvao i ovaj četvrti - boja bordo
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Perunike... Moje velike ljubičaste tri godine nisu cvale, ali su me zapto oduševile ove godine. A neke manje koje sam lani dobila i zasadila se već spremaju na cvatnju... Tvoje bijele su mi predivne!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože šta ja sve neću ovdje vidijeti . Ja sam imala perunike plave god. I ja sam se njih jedva nekako riješila . Kako dođe ovdje sad vidim da ima i bijela , žuta a ja sad ni jedne nemam ,-baš žalosno a jako lijepa biljka-Krasne su
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve pet ali bijele perunike su savršene! Sve više me oduševljavaju, a kakvih sve ima,pa i onih koje cvatu više puta godišnje-ali preko granice,naravno (Francuska)
|
|
![]() |
|
Perunike - bijele, nježne , elegantne, graciozne......
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala vera na čestitki,
Neki dan smo se mimoišle na raskršću pul Jušić oko 7 i pol večer, samo ja kasno palin, koliko sam uspjela povezat mislin da si kafetarila sa Trišom.
Pročitala san va Noven Liste ime i prezime tako da me ne čudi da si bila va Hangare, dobro je malo čut ča ki nudi......
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
stvarno ti je sve cvijeće prelijepo....bravo
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam ove plavo ljubičaste koje su mi do bijelih sadila na jesen i mislim da sam fulala jer sam ih sadila ko i bijele, jednu po jednu u red. Nisam znala da postoji viša i niža sorta (valjda), ove su niže i nekako su slabašne, objese se, treba ih vezati, na jesen ću ih iskopati i posaditi u krug, sve zajedno možda će biti čvršće.
Ove bijele su velike i čvrste, valjda bolja sorta.
Danas sam uz cestu kuda prolazim autom vidjela ljubičasto- bijele, isto velike, predivne....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |