Naš početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Korisnik | |
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako su mi samo promakle one lavande..pa pepeljuga..rekla sam ja da si ti mala manufaktura, jel ti to skrivš negdje neku radnu snagu kad toliko štancaš
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno, kutija je posebno lijepa.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepi radovi,posebno mi je draga ova kutija na pepeljugu. bravo!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
uuu, koji će to gušt biti popiti kavu na terasi!!!
![]() pepeljuga je prava dječja..baš za curice super!!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Naravno da sam bila aktivna i ovih dana, pa tako slijedi nešto slikica!
![]() Viseća tegla za roze verbene ![]() Poklon za jednu Deinu "pepeljugicu" ![]() i još 2 teglice za cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
kutija je pravi bonbon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Andreica.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Smrcko, imaš ljepilo za salvetnu tehniku. Ja nisam isprobavala sa drvofixom.
Lilian ti je lijepo opisala postupak i vidiš kak super ispadne. Vidjet ćeš kad se bude još igrala... naravno, isprobavala sa više motiva i slično. ![]() Javim ishod moje igre! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Evo ja cu na brzaka da ti zadovoljim znatizhelju, nadam se da Andrea nece imati nishta protiv :)
Za jednu ovako lepu kutiju, ne treba puno vremena.. namazhesh kutiju lepkom, sachekash da se osushi, postavish salvetu, preko nje stavish pak papir (onaj shto se peku pishkote za torte...da se ne zalepe), upalish peglu na najslabije i lagano predjesh preko tog papira... i gotovoo :) Efekat vidish, sve pet :) bez nabora, ideala:) |
|
![]() |
|
Kutija je jako lijepa.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Naravno da sam još štošta napravila, ali to sutra tek slikam i stavim ovdje.
Večeras sam probala peglanje, pa vidite kako je ispalo. ![]() ![]() Oduševila sam se ovime. Trebam savjet jeli netko probao staviti dolje jednu salvetu npr. svjetliju, a gore tamniji motiv. Jeli bi to uspjelo? Spas za ravne površine bi mi bio! ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično to vama ide! bravooo
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajooooj, ove žute bočice su mi meeeed medeni! Stvarno su divne! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Andrea, kod tebe je prava mala manufaktura...ludilo, stvarno napreduješ... |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Lijepa ju žuta na bočicama, ja inače volim tople boje, ali ne kričave nego nježne. Si počela prodavati radove, spominješ piceriju?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Andrea vidi se ogroman napredak u radovima, sve mi je predivno ali bi ipak izdvojila onaj ćup, i ove zadnje za poklone.
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
andrea01 stvarno si napredovala.jako mi se sviđa ćupić i vaze.a vidim da si vrijedna i u vrtu.sve ti cvijeta i buja.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Zašto ja nisam imala takvu tetu?
![]() Prekrasno, pošaljem ti svoje mališane, tak da ja stignem nešto napraviti od njih...ha ha.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |