jagode penjačice Mont Everest |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš me zanima u kojoj ću fazi zateći svoje, sutra u vikendici, još se nisu prenjale, ali cvjetiće su imale, a i tvoje Jagoda koje si mi dala, pa tako sve zovemo Jagodine jagode.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Za usporedbu sa penjačicama evo obične vrtne jagode koja se već crveni....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo prvog ploda moje jagode,ali još penjanje nije započelo....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
BubaSanja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 43 |
Danas sam kupila 5 sadnica jagoda penjačica (barem su mi rekli da su penjačice
![]() Posadila sam ih u vrt pa kako bude. I kaj: danas dođem doma i dočeka me listić od HP da mi je stigla pošiljka iz Šibenika. Mislim da ju neću podići jer sam ljuta na njih budući da je prošlo mjesec dana od narudžbe i umjesto 159 kn po kojima ih prodaju cijena je 203 kn kad se doda trošak slanja što nisu nigdje naveli. |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
buba sanja, ako malo prosurfaš temu primjetiti češ da sam pitanje o urodu nekoliko puta postavila "stručnjaku" za iste- odgovor na to pitanje nikad nisam dobila, iako smo svi višestruko zatrpani samoreklamom za prodaju istih
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
BubaSanja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 43 |
Čula sam jučer neki podatak od čovjeka koji ima svakakvih jagoda da ove penjačice daju uroda 10 dkg po sadnici. Nekako mi se to činilo premalo, pa to je svega par jagoda!!!!!
Ima li tko da je čuo štogod o tome? ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Koliko sam primjetila na slikama one se ne penju same već su selotejpom zaljepljene tj,podignute.
|
|
![]() |
|
Matematika ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Ja sam kupila jagode penjačice prije mjesec dana. Izgledale su grozno pri kupnji. Posadili i danas već izgledaju kao normalne jagode, zelene se listovi, ali se još ne penju. Puni smo nade i obavijestit ćemo vas o napretku.
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
i ja sam ih kupila u Štefancu ali se još nisu počele penjati !!??!! valjda hoće! i da moram usvojiti tehniku stavljanja slika na forum
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
teta ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() |
|
teta ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
ajme meni kolike slike ,ali nije bitno jagode izgledaju super.Ja sam ipak odustala ove godine od penjacica,ali na godinu cu ih sigurno kupiti jer do godine cu se preseliti u kucu pa cu imati vise mjesta za njih.Za sada cu se zadovoljiti ovim domacim mjesecarkicama koje imam.Pozdrav svima
|
|
![]() |
|
malena0404 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Nema veze kakav je fotić ni rezolucija.Slike se mogu i moraju smanjiti za na forum. Jesi li se ti registrirala da bi otvorila trgovinu na forumu? ![]() Ne znam što o tome misli administrator. ![]() ![]() |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Genius M ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 2 |
Malena, jagodice su ti divne!!!! Ali molim te otkri nam koliko su stare, i pokušaj da smanjiš sliku, jer ju je teško otvoriti.
Hvala unapred
![]() |
|
![]() |
|
evo i mojih jagodica,procvjetale jesu ,ali još se ne penju,valjda će uskoro...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
malena0404 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
upravo sam se registrirala na forumu i želim vas obavjestiti da sam ovog trena pokušala naručiti jagode u Štefanecu ali su mi nažalost rekli kako više nema i da sačekam do godine-na proljeće. Pozdrav svima.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Garfield ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav svima. I ja sam bio zainteresiran za jagode penjačice pa sam na kraju odustao iz jednog razloga… Pošto nitko u našoj obitelji prije nije čuo za jagode penjačice odlučio sam nazvati svog najboljeg susjeda, da li nešto zna o jagodama penjačicama, te mi je rekao da je najbolje da ostanem kod naših klasičnih koje nam rastu u vrtu. Rekao mi je da je sve kako oni pišu po novinama ali da te jagode nemaju ni okusa ni mirisa. Tako da sam ja iz tog razloga odustao. Možda je on probao neku drugu vrstu ali što je tu je, ako nekome uspije da ima miris i okus neka kaže pa ću i ja probati slijedeće godine. |
|
![]() |
|
Jagode se penju izgleda da smo pogodili, ajd malena slike su ti prevelike, pa se dobro ne vide, molim te ponovi s veličinom 640 x 48o
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ajme koje slike---malena najbolja veličina za forum je 400x600 ili tako nekako...ovako je vrlo nepregledno
![]() A svaka čast na jagodici..znači ove kupljene iz čakovca će biti uspješne..hvala na informaciji
![]() Sad još samo s nama podjeli iskustvo o prinosu plodova...koliko često rode i koliko plodova daju??
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |