Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Korisnik | |
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rekla sam si da ću se probat suzdržati i ne gledati tvoje radove..ali...
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Radovi čekaju da ih poslikam,a onda da ih moja kćer stavi na kompić tu sam slaba Anđelki-nekada zabrijem za istu salvetu i napravim nekoliko različitih radova |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ha, ha, ha i ja imam jednu sličnu, samo što nije zdjelica, nego tanjur. Baš super! Sad se vidi da od jedne te iste salvete može ispasti toliko sličnih, a toliko opet različitih radova. Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala Tina, baš mi je drago da si ovdje! A na toj hudoj radionici sam imala temperaturu 38,5 što sam skužila tek kad sam došla doma - zdjelica je dobro i ispala! Meni su tvoji tanjuri baš profinjeni, veselim se tvojim novim radovima!
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Istina,boja je bila prekrasna više je nikada nisam našla kad sam bila tamo.Prepoznala sam ti zdjelicu ,sve krasno radiš i imaš svoj stil to mi se jako sviđa |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma nije valjda da smo sjedile jedna kraj druge i dijelile onu krasnu vanilla nijansu žute?!?!? Hahaha, kakva slučajnost! Moja zdjelica je negdje na početku galerije, kako si me samo skužila?!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
[URL=http://www.imagesforme.com/show.php/484905_P4264865.JPG][IMG]http://] sjećaš li se školske kolegice(iz Lumosa)
radovi su ti prekrasni,satovi me oduševljavaju
|
|
![]() |
|
Hvala Dada... Mislim da svi krenu s nekim općenitim stvarima i tehnikama i onda se s vremenom isprofilira nekakav individualni stil - važno je samo uživati u tome, barem meni... Proljećka je krasna i skromna osoba i stvarno je zaslužila ne prekrasan, već od srca napravljen poklon!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga Izzy, ne znam kako da ti pokažem svoje divljenje, a da se ne ponavljam...stvarno si posebna, kao i tvoj novi uradak (sat - za proljeće)...i ona je sigurno posebna kad je zaslužila tako prekrasan poklon.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Evo, pokušala sam skenirati slonića, ali ne ispada nikako lijepo jer je rađeno na staklu... A na papiru je bio samo jedan te velike veličine, ostali su mi samo jaaaako sitni slonići...
![]() |
|
![]() |
|
Karmen, žao mi je što te moram razočarati, ali ovo nije salveta već decoupage papir kupljen dosta davno u Lumosu, ali možda ga još imaju, nisam dugo bila tamo... Ja jako slabo koristim salvete...
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Izzy prekrasni radovi, naročito mi se sviđaju satovi. Ali nešto bi te molila ako imaš ovakvu salveticu što si radila podloške za čaše i za vrč od stakla... Tražim baš takvog slona! Pomagaj
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
šteta, već sam htjela naručiti jednu...ja isto obožavam takve zveckalice...i to što kažeš...mogu na sve
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Izzy, i ja sam ostala bez riječi vidjevši sat, a i nakit!
Stvarno imaš ruku, oko... a i ono što je konobar vidio! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure na pohvalama, velika su mi motivacija za dalje! Miško, ne prodajem nakit, radim ga za "osobne potrebe"! Drago mi je da ti se sviđa, moja mama najviše voli te "zveckalice" od narukvica, dinamične su i jako prikladne za ljeto, a kako ima svakakvih boja - možeš ih uskladiti uz sve odjevne predmete!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
dakle izzy...preprepredivno!!!!
![]() a nakit
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Čekaj da razmislim......
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |