Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Izzy, ne znam kako da ti pokažem svoje divljenje, a da se ne ponavljam...stvarno si posebna, kao i tvoj novi uradak (sat - za proljeće)...i ona je sigurno posebna kad je zaslužila tako prekrasan poklon.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala Dada... Mislim da svi krenu s nekim općenitim stvarima i tehnikama i onda se s vremenom isprofilira nekakav individualni stil - važno je samo uživati u tome, barem meni... Proljećka je krasna i skromna osoba i stvarno je zaslužila ne prekrasan, već od srca napravljen poklon!
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
[URL=http://www.imagesforme.com/show.php/484905_P4264865.JPG][IMG]http://] sjećaš li se školske kolegice(iz Lumosa)
radovi su ti prekrasni,satovi me oduševljavaju
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma nije valjda da smo sjedile jedna kraj druge i dijelile onu krasnu vanilla nijansu žute?!?!? Hahaha, kakva slučajnost! Moja zdjelica je negdje na početku galerije, kako si me samo skužila?!
![]() |
|
![]() |
|
Istina,boja je bila prekrasna više je nikada nisam našla kad sam bila tamo.Prepoznala sam ti zdjelicu ,sve krasno radiš i imaš svoj stil to mi se jako sviđa |
|
![]() |
|
Hvala Tina, baš mi je drago da si ovdje! A na toj hudoj radionici sam imala temperaturu 38,5 što sam skužila tek kad sam došla doma - zdjelica je dobro i ispala! Meni su tvoji tanjuri baš profinjeni, veselim se tvojim novim radovima!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ha, ha, ha i ja imam jednu sličnu, samo što nije zdjelica, nego tanjur. Baš super! Sad se vidi da od jedne te iste salvete može ispasti toliko sličnih, a toliko opet različitih radova. Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Radovi čekaju da ih poslikam,a onda da ih moja kćer stavi na kompić tu sam slaba Anđelki-nekada zabrijem za istu salvetu i napravim nekoliko različitih radova |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Rekla sam si da ću se probat suzdržati i ne gledati tvoje radove..ali...
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Ti si šašava jedna...
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Pa sad i jesam do daske pošašavila kad sam vidjela onaj sat...gledanje tvojih radova je na našu odgovornost..pa kome herc otkaže, sam si je kriv..joj..zašto si tako savršena..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Izzy na trudu. Imam jedan zgodan tanjur pa sam ga htjela ukrasiti sa slonićem. Kod mene nema Lumosa ali možda ga još negdje nađem sada ću tražiti papir
|
|
![]() |
|
Bila sam koliko - toliko vrijedna ovih dana pa bih s vama podijelila nekoliko fotki mojih novih uradaka... Nisu decoupage (to je u pripremi za ovaj vikend!) već sam se malo opuštala uz izradu nakita, ovaj put uglavnom za sebe... Ako bude potrebe, premjestit ću ih u novi topic...
Jedna sunčana drvena narukvica na memory žici... Suncatcher... ![]() Ova "zveckalica" je idealna za moj orijentalni ples... Shimmy... ![]() Ogrlica kakvu si duugo priželjkujem, obožavam tirkiz i malo glomaznije stvari... Oceano... ![]() Na "modelu"... ![]() I uz moju ljetnu do poda duuuuguuu haljinu.... ![]() I na kraju naušnice koje su našle udomiteljicu (a to nisam ja)... Desire... ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su ti fantastični! kad vidim nove mlade potencijale koji nakit rade meni dođe da se sakrijem iza svojih! samo hrabro jer tebi sve ide. svaka čast!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga, nakit je prekrasan! prva narukvica mi se jako sviđa, a i ogrlicu si prekrasno napravila.
|
|
![]() |
|
Hvala noćne ptice! Sve je to još početnički, puuuuno treba papati (i pigati se na žicu)!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
početnički? stavi još slika nakita pa da mi procijenimo jesu li to početnički radovi
![]() |
|
![]() |
|
Nezasitnice jedna morska! Nemam, to je to, ne radim ga baš često... Mislim, imam još nekih prastarih radova, ali ništa posebno - nizalice i koji makrame i to je to...Sad će ljeto, treba obnoviti kolekciju!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |