frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i definitivno mi je pre-pre-pre-pre-pre-pre-...-...-pre...divna ona prva vaza s kalama...
![]() ![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
malo sam pregledala tvoje radove..i moram reci da se u svakom iducem rqadu vidi napredak...bravo! samo naprijed!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ova lila boja me obara, prekrasan poklon, mama će biti vrlo sretna!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Je...svidio joj se...jos se vise veselila "običnom, domaćem garofulu" u pitariću..
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mama je sigurno bila odusevljena,tanjur je vise nego prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Frida baš je prekrasno, ja bi se radovala da ga dobijem. Imam tu salvetu i nikako da ju iskoristim, pa sve pohvale tebi kako si ju ukomponirala. Bravo
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivan poklon za majčin dan
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Pa sutra je Majčin dan pa joj nosim poklončić...
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
mama će ti biti oduševljena,iznenadi ju kada god možeš
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Frida, tanjur je krasan. Mislim da će i mama biti oduševljena.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Frido, baš je predivan tanjur za mamu!!!
![]() Vidim ja da si već dobila pohvale od svoje kolegice po struci, ali za manji uzrast od tvojih! ![]() ![]() I ja sam ovaj vikend odlučila tanjur napraviti, ali... do kraja idućeg tjedna ima vremena! |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Neka, neka ovako je lakše...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Da, hrabro naprijed....u al' smo se sad nabrijale nas dvi...
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ma nije još to onako kako bi trebalo, ali dobro kažeš, kad je poklon tvoj trud onda je to njabolji poklon, i ja to tako mislim..bravo, idemo u nove pobjede..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma daj...a sto fali tvojima...meni se sviđaju...
Ja sam zadovoljna i sa svojima, bitno je da me to opušta i uveseljava...a najviše volim kad nekome trebam nešto odnijeti za poklon da to bude moj trud...najlakše je otići u trgovinu i kupiti bilo što... |
|
![]() |
|
Evo ja te tješim, ja kad vidim sve radove, najrađe bi se sakrila, ali ipak progutam pa stavim slikice i šta bude..
|
|
|
|
![]() |
|
Joj, hvala hvala....ali ipak kad vidim Vaše sve radove....ah...puno još moram vježbati...
|
|
![]() |
|
Kako i ne bi kad se imaš s čim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zapravo je boja nešto između te dvije...meni je uživo ljepše, ali noć je i umjetno svjetlo...a ja se žurila pohvaliti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |