Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako lijepi radovi...a nakit poseban...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Izzy je pravi majstor zanata!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy konačno si stavila slike.
Nakit je odličaaaaaan.
Sve mi je lijepo ali ove zadnje naušnice su mi prekrasne!!!
![]() Jesi ti razmišljala da ti je dan prekratak???
Radiš decoupage, nakit, hodaš po dućanima i kavicama....pa kada sve to stigneš???
Ali da si umjetnička duša- e to jesi svakako...
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Prekrasni radovi, stvarno ti sve ide od ruke!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno!. Gdje si nabavila žicu za onu oker narukvicu?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala Kaća! Znači jedan paket za Split?
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izzy tvoj nakit,od prvog do zadnjeg komada,je po mom gustu,prepreprekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tebi na procjenu! Nakit, fotografije - sve! Razumijem!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
sad lijepo, kad uhvatiš vremena, na posao! i naravno meni pokaži što si napravila
![]() |
|
![]() |
|
Nezasitnice jedna morska! Nemam, to je to, ne radim ga baš često... Mislim, imam još nekih prastarih radova, ali ništa posebno - nizalice i koji makrame i to je to...Sad će ljeto, treba obnoviti kolekciju!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
početnički? stavi još slika nakita pa da mi procijenimo jesu li to početnički radovi
![]() |
|
![]() |
|
Hvala noćne ptice! Sve je to još početnički, puuuuno treba papati (i pigati se na žicu)!
![]() |
|
![]() |
|
draga, nakit je prekrasan! prva narukvica mi se jako sviđa, a i ogrlicu si prekrasno napravila.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su ti fantastični! kad vidim nove mlade potencijale koji nakit rade meni dođe da se sakrijem iza svojih! samo hrabro jer tebi sve ide. svaka čast!
|
|
![]() |
|
Bila sam koliko - toliko vrijedna ovih dana pa bih s vama podijelila nekoliko fotki mojih novih uradaka... Nisu decoupage (to je u pripremi za ovaj vikend!) već sam se malo opuštala uz izradu nakita, ovaj put uglavnom za sebe... Ako bude potrebe, premjestit ću ih u novi topic...
Jedna sunčana drvena narukvica na memory žici... Suncatcher... ![]() Ova "zveckalica" je idealna za moj orijentalni ples... Shimmy... ![]() Ogrlica kakvu si duugo priželjkujem, obožavam tirkiz i malo glomaznije stvari... Oceano... ![]() Na "modelu"... ![]() I uz moju ljetnu do poda duuuuguuu haljinu.... ![]() I na kraju naušnice koje su našle udomiteljicu (a to nisam ja)... Desire... ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Izzy na trudu. Imam jedan zgodan tanjur pa sam ga htjela ukrasiti sa slonićem. Kod mene nema Lumosa ali možda ga još negdje nađem sada ću tražiti papir
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Pa sad i jesam do daske pošašavila kad sam vidjela onaj sat...gledanje tvojih radova je na našu odgovornost..pa kome herc otkaže, sam si je kriv..joj..zašto si tako savršena..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Ti si šašava jedna...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |