Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:04
sukulentima u staroj puknutoj glinenoj peki fino odgovara..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 06:41
Prekrasnog cvijeća! Ovako u velikim "hrpama" predivno.
A klinci su preslatki!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:07
eto Lavandi je bio u posijeti prijatelj..zar neće ovo biti jedna lijepa slikica za uspomenuSmile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 07:55
za klince
a vrt je   
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 19:54
Ma slika je prekrasna, baš kao i njih dvoje! A kakav ti je to cvijet? Kod mene ne rastu takvi hibridi
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 08:51
morala sam si pogledati tvoj vrt opet ispočetka. baš mi je krasan. i baš je fino biti na tvojoj terasi ovak uz kavicu ujutro SmileSmileSmile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:55
evo moja Lave uživa sa bumbarima
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:14
lijepo a i fino miriši
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 08:51
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

mislim da je već netko rekao kao se zove al ja naravno ne zapamtih
Duda vrt je prekrasan ali ovo mi je najljepše,imam i ja donesen sa Oliba ali nije cvao i svekrva mi prije par dana donela još takvih pelcera sa pupovima koji su se otvorili,tako da sam konačno i ja vidjela taj cvjet u živo i prekrasan je i ogroman,a koja tek boja.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:57
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:17
mislim da je već netko rekao kao se zove al ja naravno ne zapamtih
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 10:45
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Ovalj ljubičasti sukulent je prrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeekrasan!
Šteta što se kod mene svaki put sledi!Confused
No, zato uživam u tvojim cvjetekima!
hvala ti..jedino riješenje je da ga stavuš u teglu pa preko zime unutra samo on se dosta širi pa je nezgodan za tegle
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:01
ovo je crvena ixia..prelijepo miriši
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:59
Ostići su stvarno impresivni, veliki, puni cvjetova, a onaj puzavac (lampranthus) je prekrasan, šteta što malo traje. Ovaj narančasti je i meni najljepši valjda zato što ovih drugih imamo puno.
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:58
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:17
Ovalj ljubičasti sukulent je prrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeekrasan!
Šteta što se kod mene svaki put sledi!Confused
No, zato uživam u tvojim cvjetekima!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 10:47
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ostići su stvarno impresivni, veliki, puni cvjetova, a onaj puzavac (lampranthus) je prekrasan, šteta što malo traje. Ovaj narančasti je i meni najljepši valjda zato što ovih drugih imamo puno.
hvala na poduci..svaki put zaboravim kako se taj puzavac zove..seka mi je bila u San Diegu kaže da tamo ima isti samo i bijele boje ..pa da ju čovjek upuca..pa šta nije uzela pelcerčić..joooj
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:59
evo u nedostatku fotića koji je otišo u nepovrat..uspijela sam i sa mobitelom..pa i nije tako loše ispalo
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:20
ovi narančasti cvijeteki su me baš jako usrećili jer kod mene prevladava ljubičaste nijanse..tako da je osviježenje..jedva čekam da se razraste 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 10:49
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Prekrasnog cvijeća! Ovako u velikim "hrpama" predivno.
A klinci su preslatki!
hvala baka..klinci su cijeli dan izigravali bumbare i trljali nosove u njihov pelud  i zujali okolonaokolo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.